Metal preporuke

Kao mozete slusati ovu bezboznicku muziku?!!!!!

jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demotivational-poster-1218659828.jpg

Ima ih kolko hoces,pa covek bira da li ce u nesto da veruje ili ne,to je licni izbor.S obzirom da ljudi sve racionalnije razmishljaju ,shvataju da vera sluzi da ispira mozak napacenom narodu i da se njime manipulise lako.Pa 75% mog drustva su ateisti a ima ih raznih zaista.No da ne laprdam dalje,da se mi vratimo na temu:

Mnogo sam se zarazio ovim bendom:

Kao mozete slusati ovu bezboznicku muziku?!!!!!
Ja odbijam da poverujem da u našoj Pravoslavnoj zemlji ima bezbožnika kao vas!!! =)
Sektasi,svi ste vi sektasi!!Sramota!

Ne lupaj!

Vi niste Srbi!Izrodi! Halida da slusate =)

a) Lako - Ne verujemo u boga/Hrista/Alaha/Whateva, barem neki od nas. :mrgreen:
b) Kad sam zadnji put citao ustav nigde ne pise da je Srbija pravoslavna zemlja. :zcepanje:
c) Nazalost, sektu jos nismo napravili, ali uzecemo predlog u razmatranje. :super:
d) Halid je ovako jedno veoma srpkso ime, i predstavnik tradicionalne srpke muzike. :dash:

Nego, da ti kazem ja ovako nesto prijateljski .. nadj neki q..c da te malo j..b.. koristilo bi i tebi i nama. :ok:

P.S.

Poslednja izmena od moderatora:
FROSTY EVE - Polar Night (2009)
Melodic Death Metal
China

http://3.***************/_wZe9zSxV6bE/SxzoPrv2bAI/AAAAAAAAC-U/WZzD45vrevM/s320/Cover.jpg

Mislim da je ovo prvi bend iz Kine koji mi se svideo. Veoma kvalitetan Melodeath. U trenucima podsecaju na CoB.
Preporucujem vam da "nabavite" ovo.

da verovatno je po tebi pojam pravog vernika neko ko seche vene na Cecu, patriotizam, Hrishcanstvo i "ljubav" prema nekom fudbalskom klubu koristi kao izgovor da prebija strance po Beogradu i da unishtava isti taj grad kad god mu neshto smeta...
Al se ti uvek palis da branis metal, i pljujes Cecu,iskulraj malo :D to je neko napravio bezveze profil da zeza

Back