M87 Orkan II
Ističe se
- Poruka
- 2.063
Kao mozete slusati ovu bezboznicku muziku?!!!!!
Безбожничку? Не лупај, молим те...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja odbijam da poverujem da u našoj Pravoslavnoj zemlji ima bezbožnika kao vas!!! =)
Ja odbijam da poverujem da u našoj Pravoslavnoj zemlji ima bezbožnika kao vas!!! =)
Sektasi,svi ste vi sektasi!!Sramota!
mešaj...mešaj...mešaj
Ne lupaj!
Vi niste Srbi!Izrodi! Halida da slusate =)
I ja volim domacu muziku i sve srpsko, al bar se ne brukaj sa tim sto si napisala Halid, a pricas o srpstvu
Ne lupaj!
Не знам ко овде пише латиницом.![]()
I ja volim domacu muziku i sve srpsko, al bar se ne brukaj sa tim sto si napisala Halid, a pricas o srpstvu
Ne lupaj!
Al se ti uvek palis da branis metal, i pljujes Cecu,iskulraj maloda verovatno je po tebi pojam pravog vernika neko ko seche vene na Cecu, patriotizam, Hrishcanstvo i "ljubav" prema nekom fudbalskom klubu koristi kao izgovor da prebija strance po Beogradu i da unishtava isti taj grad kad god mu neshto smeta...
Al se ti uvek palis da branis metal, i pljujes Cecu,iskulraj maloto je neko napravio bezveze profil da zeza
zajebancija ili ne cecu cu uvek pljuvati, dok sam ziv a i poshto odleprsham na neko drugo mesto (postacu kao Freddy Krueger samo shto necu ubijati ljude u snovima nego cu pljuvati cecu )![]()