Metal preporuke

Slipknot_-_Iowa.jpg

ma jasno je meni da je zajebano da se svira..to potpuno kontam
Drugo nesto mi nije jasno, a nisi mi reko..
Sta je konkretno tebi a i ostalima koji slusaju death lepo da se prze uz ono urlanje (ne razumes ni jednu yebenu rec, kao zabe da krekecu boze me sacuvaj)

A sto se tice toga ispod povrsine..hmmm ja bas nisam neki ekspert za metal, ali iz mog ugla gledista, meni ono deluje kao nekakvo takmicenje, ko ce da izgleda zajebanije na bini, ko ce da snimi strasniji omot, i naravno ko ce vise da ispljuje hrista.
A realno, kad je Slayer pravio zajebane albume vecina ovih iz behemotha, gorgorotha, dimmu borgira je isla kod uciteljice.
:dontunderstand:

necu da se svadjam, samo kazem, a nek svako slusa sta oce :)

Nije pljuvanje Hrista u pitanju nego glorifikacija Satane. Nije nastalo kao rezultat mržnje prema hristu nego prema ljudima koji ga kao fol poštuju, kao i njegova uvjerenja a ono su bjelosvjetski mafijaši i ubice. A Obična masa se ne smije suprotstaviti npr sveštenstvu koje je poistovjećeno sa samim Bogom. To neki ljudi vide a neki ne, zato što neki jednostavno ne žele da vide ogromnu zabludu.

Naravno ima i Black metalaca koji ne vjeruju ni u šta, samo u novac. Zato će on pljuvati i rođenu majku ako treba.

Back