- Poruka
- 23.350
Kako kad sam propustio prijavu?Jel si prihvacen

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako kad sam propustio prijavu?Jel si prihvacen
Ti kao covek koji ide svake nedelje u crkvu i moli se da dobije 7 na lotu..Kako kad sam propustio prijavu?![]()
Nit toliko idem u črč. Nit igram loto.Ti kao covek koji ide svake nedelje u crkvu i moli se da dobije 7 na lotu..
Kad posle izvesnog vremena cuje glas odgore- pa uplati vec jednom listic!!!
seljačka poslaNisam tražila mišljenje
naš loto spada u kategoriju "primitiva"Nit toliko idem u črč. Nit igram loto.![]()
Rekoh nikome nista nisam duzan,a za kaznu,mogu samo da me salju u zatvor,ali kad odsluzim to onda cemo da pokrenemo kampanju,protiv kriminalaca.Znaš li da si dužan prema Zakonu o popisu stanovništva biti popisan, možeš (i trebaš) platiti kaznu ukoliko to odbiješMožda i nećeš nikoga morati primiti u kuću, valjda će biti online popis? Terenski popisi odavno idu samo tamo gdje nije obavljeno online. Vidim informatički si pismen pa neće biti problema
![]()
Ne moraš potpunu istinu da im kažeš.Rekoh nikome nista nisam duzan,a za kaznu,mogu samo da me salju u zatvor,ali kad odsluzim to onda cemo da pokrenemo kampanju,protiv kriminalaca.
Za ovu vlast ne dam nista.Ko ih **** .Ne moraš potpunu istinu da im kažeš.
Što si protiv popisa?
Слажем се да има криминалаца,али то нема везе са пописом.Rekoh nikome nista nisam duzan,a za kaznu,mogu samo da me salju u zatvor,ali kad odsluzim to onda cemo da pokrenemo kampanju,protiv kriminalaca.
Ne dam i gotovo.Tacka.Жалим што нисам више излазио у тинејџерским годинама.
Слажем се да има криминалаца,али то нема везе са пописом.