kamili
Zainteresovan član
- Poruka
- 389
Pa i latinica je srpsko pismo kao i cirilica
Hvala Bogu pa ovde ima i skolovanih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i latinica je srpsko pismo kao i cirilica
kakav Kan i plaze, ono je smesno
volim stenovite plaze, Porto Limnionas na Zakintosu je savrsen
ok, mesta za izbegavanje Laganas na Zakintosu, komplet Crna gora, hrvatska(ako niste nikada bili ipak vredi otici), Zlatibor ne volem, Lloret del Mar Spanija( hotelsko mesto, h. na h-u do h-a), Sarajevo( vidim da ljudi i dalje idu tamo turisticki)
Ево, мене интересује образложење зашто не Закинтос и зашто не Златибор?
Мсилим, ништа нам не значи кад се само овако наброји, дај да чујемо шта је то што не ваља....
Jeste da pitanje nije upuceno meni ali sto se tice Zlatibora svaki put kada odem sve sam vise razocarana a idem jako cesto cak vise puta godisnje vikendom.
Jednostavno je previse urbano, sve baste su zatvorili onim groznim najlonima pa i kada ih otvore nemas posteno ni sunca a ni zraka.
Opet ako krenes u setnju stalno moras da se sklanjas od auta da bi jedva na kraju stigao do neke stazice da malo uzivas. Bas poslednji put kada sam bila neki klinci su iznajmili onaj motor cetverotockas i 'ladno voze po trotoaru i kada je dosao do nekih 10 cm od mene posto nisam htjela da se sklonim udostoio se da sidje na put.
Isto tako ne preporucujem Zl. za novogodisnje praznike jer guzve su ogromne i morate imati veeeeeeeliku srecu da nadjete mjesto da popijete kafu.
To su samo neke od stvari koje mi se ne svidjaju na Zlatiboru ali definitivno nije mjesto za izbjegavanje !!!! Zlatibor je jednostavno i pored tolikog prostranstva postao pretjesan i to je najveca greska. Ali to je opet samo moje misljenje i utisak, nadam se da ce se nesto popraviti jer i dalje planiram tamo da odmaram![]()
ma nemoj? od onolike planine, onolikih staza gde nema auta, od svih okolnih mesta i lepota tebi smetaju kafici i to sto nemas gde da pijes kafu![]()
Evo moje pitanje? Ok, Laganas koliko vidim vise se ne svidja ljudima nego svidja. Ok za Crnu Goru, Zlatibor i Hrvatsku. Za Crnu Goru mogu da se slozim (ali Crna Gora bi teoretski mogla prilicno da se popravi). Za Zlatibor da kazem da je previse komercijalizovan, moze nekom to da se svidja ali po meni ne, ima mnogo lepsih mesta u Srbiji. Hrvatsko primorje sam prilicno komentarisala i ono generalno ima pored nekih lepih strana i brojne mane ili disadvantages i ne prolazi dobro osnovne kriterijume. Zasto Sarajevo ovde ubaci ne znam, jer Sarajevo ne mozes tumaciti kao turisticko mesto u smislu ovih drugih destinacija. A Sarajevo "lijepo bese", ne znam kakvo je sad. Mada prakticno svaki veci grad se moze tretirati kao turisticko mesto, Beograd je u tom pogledu cak izuzetna destinacija.ok, mesta za izbegavanje Laganas na Zakintosu, komplet Crna gora, hrvatska( ako niste nikada bili ipak vredi otici), Zlatibor ne volem, Lloret del Mar Spanija( hotelsko mesto, h. na h-u do h-a), Sarajevo( vidim da ljudi i dalje idu tamo turisticki)
ma nemoj? od onolike planine, onolikih staza gde nema auta, od svih okolnih mesta i lepota tebi smetaju kafici i to sto nemas gde da pijes kafu![]()
Их, Милице, буквализујеш!
Златибор је заиста постао сувише урбан, и ако неко жели одмор на планини, вероватно тамо неће добити то што тражи.
)
Tehnoduk hvala. Iskreno od mnogih podrucja i mesta u Spaniji nekako Lloret del Mar, pa uopste taj severni deo, mi je najmanje u glavi. Nikada nisam bila u Spaniji, ali bih jako volela, i ako bih resila da idem, za pocetak bih isla negde u Costa del sol. Recimo privlaci me mesto Estepona (u cene su povisoke). Ali kao sto sam vec nekoliko puta rekla Spanija je vrlo komplikovana za vize, i ono sto sam gledala, dosta je skupa.
za pocetak bih isla negde u Costa del sol. Recimo privlaci me mesto Estepona (u cene su povisoke). Ali kao sto sam vec nekoliko puta rekla Spanija je vrlo komplikovana za vize, i ono sto sam gledala, dosta je skupa.