MESSENGER LIVE - PROBLEM

vipcurlic

Domaćin
Poruka
3.566
Ima li ko iskustva sa ovim programom? Kako god da instaliram verziju 5.1 pocinje da pravi problem Exploreru, radi na netu savrseno ali napravi neki problem u kompjuteru, posebno kad ide " on-line sign in "verzija za instalaciju . Imate li ideju ili iskustvo sta sa ovim?:roll::roll:
 
Instalirao sam verziju 8.5 pre par dana i za sada radi kako treba. Za 8.1 je povremeno bilo problema, sam od sebe se isključi.
Ne koristi MSN imas SKYPE, ICQ, Yahoo, Odigo i druge manje poznate.
Od kad ne koristim MSN imam manje problema ili uopste ih nemam
Ne vidim što neko ne bi koristio MSN, tj. Windows Live Messenger, kao bolji su neki drugi. Kad neko ima prijatelje na istom što bi nešto menjao ili instalirao nešto drugo?
 
Tebi 5.1 ne moze ni da radi.
Microsoft sve stare verzije zamenjuje momentalno.
Prvo dobijas obavestenje da je izasla nova verzija i da bi trebalo da je downloadujes a ubrzo potom stara verzija se blokira i ne mozes je koristiti.
 
Premda ima jos jedna "caka"

Od skoro SP1 nije vise standard za msn tako da mozda i to prvi problem (treba da instalira SP2)

Ako to znaci Servis Pak 2, to imam, nije problem, ali probacu sa najnovijom verzijom cim budem u prilici, sad imam posla preko glave pa ne smem da rizikujem da napravi problem da moram sve iz pocetka. Ovako delimicno funkcionise, proverava postu i videcu.. Hvala.
 
Ne znam da li je problem isti i kod mene ali ja na svom računaru imam OE 6 , Microsoft OfficeOutlook 2003 , ali problem je u tome što ne mogu da podesim parametre da mi se šalje pošta , prima poštu ali je ne šalje , isto tako sam probala sa Windows Live poštom , kreirala sam accouunt-e isto prima ali ne šalje . Volela bih da mi neko pomogne .

Hvala
 

Back
Top