IndianaBones
Aktivan član
- Poruka
- 1.031
Internetasi i forumasi, ZIVELI!
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravljeno.
Ovo je zamisljeno da bude internet kafana?
Ili gresim...
Kao i na svakom pdf-u na forumu "Krstarica" tako i ovde svaki pdf ima svoju kafanu.
OK, slazem se sa tvojom konstatacijom da forumi "K&I" sluze da ljudi nesto nauce, rese problem ako ga imaju i ucestvuju u diskusijama istih. Kao i na svakom drugom, samo malo ozbiljnije. Kapiram.
Tako da, evo koraka koji ce uslediti posle pisanja ove poruke:
Bice zakljucane sve kafane, osim one koja vec postoji na "Video igrama" i ove ovde na "Internet"-u.
Ono sto ljudi pisu, kakve odgovore daju, zaista ne mogu da kontrolisem. Ne ja, to ne moze niko da uradi. Koliko ljudi, toliko i cudi, samim tim ima 1000 pitanja i odgovora.
Trudicu se u najvecoj meri, koliko to mogu da uradim, da nema spama, reklamiranja, skretanja sa tema i sl. ali koliko je moja volja i zelja, toliko je i samih korisnika ako zelimo da ovaj forum bude ono sto sami zelimo.
Takodje, svaku ideju, predlog, komentar, kritiku mozete mi napisati putem PP-a, pa cemo za dalje videti sta i kako, tj. kolike su mogucnosti za dalji proces kako bi se nesto sprovelo u delo.
Toliko za sada.
Naravno, posto ce ovo biti otvorena tema, neka posluzi i za javno iznosenje ideja, predloga, kritika i ostalog.
Pozdrav svima.