Mesoviti brak

• Začetnik teme Začetnik teme Jelena_bgd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije mene sramota ničega što napisah, ali ti bi trebao da se stidiš bar, ako ničeg drugog, doli da propagiraš srpstvo a ne znaš pravilno da pišeš i da se iznašnjavaš. Ne podmećem nikome ono što nije, ti ne podmeći nikome tvoje neboloze i kvit smo. Ne znam da li imaš sinove ili kćeri, ali je lako moguće da ćeš ako živiš u Vojvodini dobiti za zeta ili snajku nekog ko nije pravoslavac, ala si nahebo braco, a osećam da 'oćeš.

Los ti osecaj

Ma gledaj, boli te uvo, pa posle mene banuj, ili me bar opomeni, a onog skota, uhhh, nije trebalo tako da se izrazim, pih, pih, njega nemoj, on je čisti Srbin, oženjen Srpkinjom, njemu se sve oprašta, a ti samo gledaj i igraj se moderatora, ma može ti se, ihhhh, ti si sila, majka mu stara.

Kakva kultura??? To te katolici naucili?? :D

Gde je kazna za ovo bezocno vredjanje :D

Ma gledaj, boli te uvo, pa posle mene banuj, ili me bar opomeni, a onog skota, uhhh, nije trebalo tako da se izrazim, pih, pih, njega nemoj, on je čisti Srbin, oženjen Srpkinjom, njemu se sve oprašta, a ti samo gledaj i igraj se moderatora, ma može ti se, ihhhh, ti si sila, majka mu stara.

Нисам те бановала никад, па нећу ни сад.
А тема, за сада, иде под кључ јер нисте способни да комуницирате без личних увреда и прозивки. :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back