Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda zato jer se od razumnog čoveka pomalo očekuje da druge ljude posmatra kao homo sapiens, a ne kao životinja u lovu na meso. Ali kako bi ti to znao?
zato što vole?što im dobro stoji? što bi ljude trebalo da boli ona stvar za garderobu ostalih..
zato što vole?što im dobro stoji? što bi ljude trebalo da boli ona stvar za garderobu ostalih..
Nisu mi jasne zene koje oblace ultra-usko, ultra-kratko, nose wonderbra i ostala cuda, sto se bune ako ih muskarci dozivljavaju kao komade mesa. Mislim sta ocekivati ako su vasi istaknuti atributi, nista drugo no komadi mesa koji vasu sexualnost stavljaju u centar vase licnosti ...![]()
Da, bune se sto ih smatraju onim kako se predstavljaju.Nisu mi jasne zene koje oblace ultra-usko, ultra-kratko, nose wonderbra i ostala cuda, sto se bune ako ih muskarci dozivljavaju kao komade mesa. Mislim sta ocekivati ako su vasi istaknuti atributi, nista drugo no komadi mesa koji vasu sexualnost stavljaju u centar vase licnosti ...![]()
a da...one to ne zbog nas nego zbog drugih jelda žena![]()
realno svako vidi ono što ga boli
svako se češe gde ga svrbi tako da
...
Možda nekoj ženi, ali u 99% sl. stoji im katastrofa ...
Kakva slika![]()
Ne govorim kako ne trebaju da nose sto hoce ... vec kazem, sto se bune ako zbog nacina odjevanja ljudi ih dozivljavaju kao objekat ... kako to moze da ih iznenadjuje i vrijedja ?![]()
Pitanje je bilo zašto im smeta!
Treba imati mere za sve, mada i mi muskarci (neki od nas barem) malo lako sudimo o zenama na osovu nacina ponasanja, oblacenja i sl. pa se i desi da preteramo malo.
E sad, ona ako fura neki splavarski stil tesko da cu ja da pomislim, "ona bas deluje kao neka devojka sa kojom mogu da diskutujem kako rijaliti utice na ponasanje ljudi". Moze i da se desi da je ona i ok i pametna cura, mada nisam optimista.
Isto kao sto nisam video muskarca sa kajlom i nabildovanog sa uskom body majicom da me je nekim nacinom razmisljanja zaintrigirao.
A svi mi volimo da izgledamo lepo i seksi, da skrenemo paznju, ali ne treba biti jeftin, vec imati nekog stila. A i sto je nekom neumesno, drugom je mozda ok. Nekom je mozda haljinica preko kolena neumesna, previse provokativna, previse kratka, previse izazovna, nekima je eto, samo sexy i po meri.
Ukusi su razliciti.
Da, bune se sto ih smatraju onim kako se predstavljaju.
što galamite?
ne bih znala zašto ih vređa ili zbig čega im smeta, osim zbog toga što bi valjda trebalo da možeš da nosiš šta hoćeš, a da te zbog toga ne okarakterišu kao nekog bez ukusa ili nekoga kome loše stoji ili nekoga ko hoće da bude poeban, jer da neće, zašto bi, o zašto, obukla mini suknju? a pri tom ih niko ništa pitao nije.
ono, što se mene tiče muškarac može da nosi i ogrnuto ćebe ili ove lateks biciklističke, neću ni jedno ni drugo shvatiti kao atak na moju čednost niti se baciti na njega kao sabljozubi tigar. imao bi svako pravo da mu smeta moje etiketiranje.
ozbiljno.
Kulturan covek nece komentarisati, ali ne mozes da sprecis nikoga da ima odredjeni utisak. I, da se ne lazemo, imamo svi misljenje o ljudima sa kojima se susrecemo na osnovu onoga kako nam se predstavljaju i ponasanjem i izgledom i biografijom.što galamite?
ne bih znala zašto ih vređa ili zbig čega im smeta, osim zbog toga što bi valjda trebalo da možeš da nosiš šta hoćeš, a da te zbog toga ne okarakterišu kao nekog bez ukusa ili nekoga kome loše stoji ili nekoga ko hoće da bude poeban, jer da neće, zašto bi, o zašto, obukla mini suknju? a pri tom ih niko ništa pitao nije.
ono, što se mene tiče muškarac može da nosi i ogrnuto ćebe ili ove lateks biciklističke, neću ni jedno ni drugo shvatiti kao atak na moju čednost niti se baciti na njega kao sabljozubi tigar. imao bi svako pravo da mu smeta moje etiketiranje.
ozbiljno.
O tome govorim, cemu kontradiktornost, ako si meso, budi ponosno meso
nije spojivoO tome govorim, cemu kontradiktornost, ako si meso, budi ponosno meso