- Poruka
- 3.042
danas je u okolici zadra pronadjeno telo coveka starog osamdesetcetiri godine zaklan ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da srbin je a zaklale su ga ustasetinemile kuronjic:Ko ga je zaklao i sta je zrtva po nacionalnosti?
pa pitajte hrvatineAndreavk:u civilizovanim zemljama se takvi zovu serijske ubice i obicno zavrsavaju na elektricnoj stolici a u Hrvatskoj ih zovu ustase i ponose se njima
...da li je istina da su vampire izmislili Hrvati u vreme kad su delili teritoriju sa Germanima - nocu bi ih klali a onda pricali kako to rade vampiri
mile kuronjic:crow:mile kuronjic:Nevino stanovnistvo je moralo da se nekako organizuje jer je tada bilo upoznato sa strasnim cetnickim zlodelima prema muslimanima.Pa prema tome imali su neku vojsku ali je to bilo vrlo slabo da bi se narod zastitio nego su u pomoc pritekla braca Albanci sa Dzafer Devom i tada zajedno sa muslimanskom (Bosnjackom) vojskom savladala neprijatelja.
U redu je to a da li se zna koliko su pretrpjeli Muslimani iz Crne Gore od cetnika Pavla djurisica i Koste Pecanaca?Takvi zlocini bi danas bili pojam sudjenja u hagu nego na svu srecu cetnika tada nije postojao Hag da istrazi te zlocine.
pecanac nije bio pod kontrolom draze mihajlovica
i jeste bio zlochinac
mada...
Nego pod cijom komandom je bio Kosta ako ne pod Drazinom?Mozes li mi nesto vise kazati o kosti pecancu?
srebro:A zbog svega toga će stradati ono malo preostalih izbeglica koje pokušavaju da povrate nešto od svoje imovine u Hrvatskoj i ostvare neka prava...
Ali Srbi su STOKA pa im tako i treba..
Mile Kuronjicu, posto ste preyebenisali istoriju kao i sve ostalo sada cu da ti ispricam nesto o oslobadjanju Uzica cuvenom a nemojte da me mucis dokazivanjima jer nisam profesionalni istoricar nego se raspitaj malo kod kompetentnijih ljudi:mile kuronjic:Ako su se cetnici borili protiv Nemaca navedite mi bar jednu poznatu bitku sa njima?Nego cetnici su iz taktickih razloga smirili i nisu hteli da napadaju \ nemce nego se okrenuli protiv partizana i civilnog muslimanskog stanovnistva.Poznati su zlocini Pavle Djurisica i Koste Pecanca u Sandzaku kada je poklato mnostvo nevinih muslimana.Pricaju stari da bi u selu Brodarevu oko sijena povezali muslimane i potom zapalili zajedno sa sijenom.Poznata je odbrana novog Pazara kada su cetnici nameravli da ga napadnu, tad su u pomoc pritekli Albanci sa Kosova i tako uspjeli da odbiju Cetnicke nasrtaje i neprijatelju nanesu teski poraz.Eto to su ti antifasisti koji su se dicili borbom protiv fasizma.Ali cetnici su onda doziveli strasan slom kod neretve kada su porazeni od partizana.
Navedite mi bar jedan primjer cetnickog anti-fasizma?
Ok, nisam bas bio siguran u pricu, znam da je tako nekako bilo.PAC-PAC:Тенкови које помињеш су заробљени приликом напада на Крагујевац који није освојен.
Тенкови су касније уништени а тенкови који и дфан данас стоје као споменици и доказ партизанског заробљавања немачких тенкова су у ствару амерички Шермани, све ђутуре са ознакама на енглеском језику.
Што се тиче Ужица, ту је дефинитивно почео грађански рат с тим да четницима није ни било у интересу да заузму Ужице јер сви који су били у Ужицу знају да је освајање таквог града равно самоубиству због тога што га је лако заузети али га је немогуће одбранити, поготову ако си герила.
Nemacku vojsku je vodio moler - kaplar. Podrska je bila ne samo Engleza nego i Amerikanaca i svih Evropskih pokreta otpora. Kasnije kako je gore vec receno politika je promenila pravac ali zbog dila Staljina sa saveznicima jer je Broz bio njegov pion a on je zeleo ovaj komad zemlje pored Rumunije i Bugarske. Politickim dogovorom je promenjena ljubav saveznika da se udovolji Staljinu. Sta ste vise zapeli oko Ravne Gore i prasica? Imate Svadbi pod satrama gde se isto toliko pojede prasadi i popije rakije. Imate i divlje nazi skupove po svetu, nikom ne smetaju vidim.Djesi Djenis I:Srbski narod je stvarno skoln preuvelicavanju.Pa kakva je to vojska bila kad joj je vodja kraljeve garde bio geometar iz Valjeva?Naravno nisu ni komunjare bile bolje ali nisu se bas ni chetnici proslavili iako su imali podrsku Engleza u pocetku.
A sto se tice proslave na Gori, sve mi to lici na one pijane i bradate chetnike sa pecenim butkama u rukama, kao u onim partizanskim filmovima.
Djesi Djenis I:Srbski narod je stvarno skoln preuvelicavanju.Pa kakva je to vojska bila kad joj je vodja kraljeve garde bio geometar iz Valjeva?Naravno nisu ni komunjare bile bolje ali nisu se bas ni chetnici proslavili iako su imali podrsku Engleza u pocetku.
A sto se tice proslave na Gori, sve mi to lici na one pijane i bradate chetnike sa pecenim butkama u rukama, kao u onim partizanskim filmovima.