Mesic, pocasni gradjanin Podgorice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vanesssa56:

Српска из 1835.

rs_sc.gif

Alekasandar2:
Чији је амблем наизменично постављена поља квадратног облика црвене и беле боје?
Ne znam sigurno... vjerovatno SRPSKA.
Ali vjeruj da je CRNOGORSKA zastava do 1918. godine (od 1918 je bila ....hm, crveno-PLAVICHASTO-bijela)bila CRVENA sa dvoglavim bijelim orlom, slichna ovoj sto je danas aktuelna.

goxy:
Ovo mnogi ne zele da vide :roll: :roll: :roll:
I to je razlog da na ovu pojavu uopste ne obracamo paznju?
Ne bih rekla!
Jer, tamo zivi vise od 3O odsto ljudi koji se izjasnjavaju kao Srbi, a ima i Srba koji se izjasnjavaju kao Crnogorci. Takodje, u Gradskoj skupstini Podgorice, ima srpskih partija, pro-srpspskih - koji su sa indignacijom odbili predlog, ali su bili preglasani.
Ja vidim neke razlike, ipak, ne sporeci da je Crna Gora samostalna, suverena i "demokratksa" drzava, velicine jedne trecine Beograda.

*BILJA*:
Ne bih rekla!
Jer, tamo zivi vise od 3O odsto ljudi koji se izjasnjavaju kao Srbi, a ima i Srba koji se izjasnjavaju kao Crnogorci. Takodje, u Gradskoj skupstini Podgorice, ima srpskih partija, pro-srpspskih - koji su sa indignacijom odbili predlog, ali su bili preglasani.
Ja vidim neke razlike, ipak, ne sporeci da je Crna Gora samostalna, suverena i "demokratksa" drzava, velicine jedne trecine Beograda.
Pa da je i kao Rakovica, nema veze, jer ona je suverena! Shvati, oni mogu da rade i svojoj drzavi, sta hoce! A mene, iskreno, bas briga... mogu sutra da podignu spomenik Tudjmanu, mogu da dozive potres koji ce ih unistiti, mogu da postanu najbogatija drzava na svetu... apsolutisen me gabri... kao da se radi o Tadzikistanu, Angoli, Kambodzi, Andori, Belgiji, Boliviji... Who give's a flying f*ck... I don't...

*BILJA*:
Ne bih rekla!
U, znas kolki je Monako ;) .........
Sto se tice prvog dela tvog posta, ima tu svega.....Crna Gora je dugo bila pod direktnom kontrolom Beograda i asimilacija je bila velika......Sad pretopstavljam da proces ide u suprotnom smeru 8-)

Ma ti iz DPSa su najveci ljigavci koji imaju obraz kao djon nije tu sada stvar Mesica nego je problem sto mu dodeljuju titulu isti oni koju su ljubili Slobu u dupe iz koga su uostalom i izmileli a tada je Mesic za njih bio povampireni krvozedni ustasa a sada je posta glavni pomiritelj.Doduse i Meske se izmenio pa je i on 91. pricao o "dve hrvatske pobede" a kasnije je postao najveci neprijatelj Hrvatskih radikala koji su ga proglasili za cetnika,jugokomunjaru komunjaru ,izdajnika ,prekrstikli ga u Stevu,stranog placenka ... isto kao sto i njihova braca iz Srbije titulisu Tadica i osatle politicke protivnike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back