C cave man Buduća legenda Banovan Poruka 29.314 08.10.2009. u 17:30 - Mesic ceka poruku iz Srbije #101 Тихи: nadji m ijednog srbina koji bi voleo da vidi mesica za svog predsednika Kliknite za proširenje... Zare Korac i ekipa
Тихи: nadji m ijednog srbina koji bi voleo da vidi mesica za svog predsednika Kliknite za proširenje... Zare Korac i ekipa
mi južnjaci Veoma poznat Banovan Poruka 10.141 08.10.2009. u 18:38 - Mesic ceka poruku iz Srbije #102 Тихи: gledao sam anketu za novog predsednika na jednom hrvatskom forumu i najveci procenat glasova dobija Miroslav Tudjman To znaci da ce verovatno Tudjman junior nastaviti politiku svojeg oca , sto opet reaktivira ideju raspada BIH i obnovu Herceg-Bosne Kliknite za proširenje... njegove šanse za predsjednika su kao teleta u mesara. šta si gledao ne znam, samo to što jesi nema veze sa realnošću
Тихи: gledao sam anketu za novog predsednika na jednom hrvatskom forumu i najveci procenat glasova dobija Miroslav Tudjman To znaci da ce verovatno Tudjman junior nastaviti politiku svojeg oca , sto opet reaktivira ideju raspada BIH i obnovu Herceg-Bosne Kliknite za proširenje... njegove šanse za predsjednika su kao teleta u mesara. šta si gledao ne znam, samo to što jesi nema veze sa realnošću
.-.. .--- ..- -... --- Elita Banovan Poruka 22.671 08.10.2009. u 18:41 - Mesic ceka poruku iz Srbije #103 mi hrvati: njegove šanse za predsjednika su kao teleta u mesara. šta si gledao ne znam, samo to što jesi nema veze sa realnošću Kliknite za proširenje... Alku Vujicu za predsjednicu!!!
mi hrvati: njegove šanse za predsjednika su kao teleta u mesara. šta si gledao ne znam, samo to što jesi nema veze sa realnošću Kliknite za proširenje... Alku Vujicu za predsjednicu!!!
J jevropa Buduća legenda Poruka 37.352 08.10.2009. u 19:36 - Mesic ceka poruku iz Srbije #104 .-.. .--- ..- -... ---: Ko ti je šta ukro? Jesi ti Bosanka, jevropice? Kliknite za proširenje... Da,......ali ne govorim samo u svoje ime
.-.. .--- ..- -... ---: Ko ti je šta ukro? Jesi ti Bosanka, jevropice? Kliknite za proširenje... Da,......ali ne govorim samo u svoje ime