Mesečni troškovi za hranu

ja nemam pojma.znam koliko su otprilike mesecni troskovi,al posebno za hranu nemam pojma.nisam ja moja baka koja je imala svesku pa je imala posebnu stranu za hranu,struju,ugalj,svinju...pa onda napise pozajmila od svinje da kupi stevi cipele.posle uredno pise,vratila svinji:lol:
i svaki mesec neplanirani troskovi,e popravka kola,e porez,e crkla masina,e ekskurzija,e svasta...

moja kuma ima takvu svesku...svaki dinar zna gde je potrosila.
Ja kad bi o tome vodila racuna pola bi mi dana otislo na pisanje...:lol:

Si bre luda...pa ja celo radno vreme sabiram i oduzimam
zamisli da jos sednem i kod kuce pa jovo nanovo
nema sanse
dobro,tako sigurno izbegavam i mogucnost da me zvekne srcka,od rezultata racunice al ajd,da ne cepidlacimo :mrgreen:

ja obavezno uzmem racun ako bas moram da stanem kod nekog klinca na kasu u ideji.tacno znam da me potkrada.i to kao odem metar od kase,uzmem racun i gledam u njega.normalno bez naocara,tako da ne znam ni dal stoji naopacke...:mrgreen:
taj toliko puta provlaci jednu stvar ,pa kao koci mu se kasa,pa nesto nije u redu,pa ajdmo ponovo...

Poslednja izmena:
ja obavezno uzmem racun ako bas moram da stanem kod nekog klinca na kasu u ideji.tacno znam da me potkrada.i to kao odem metar od kase,uzmem racun i gledam u njega.normalno bez naocara,tako da ne znam ni dal stoji naopacke...:mrgreen:
taj toliko puta provlaci jednu stvar ,pa kao koci mu se kasa,pa nesto nije u redu,pa ajdmo ponovo...

:lol:

Od kad postoje kartice ekspres zaboravim koliko sam platila. Dzaba mi i racun za kupljeno i racun za kraticu, uredno ih dobijem na kasi, ubacim u novcanik, a kuci u kamin. :lol:

i gle cuda, svuda sam uspela da gurnem nos :rotf:

- - - - - - - - - -

pricajmo o tome gde cete na letovanje ove godine :rumenko:

- - - - - - - - - -

i koliko cete potrositi na hranu :malav:

joj, ne mogu na toliko tema da davim o letovanju, jos sam negde o tome pocela da pisem :lol:
na hranu necu potrositi nista, jer cu unapred platiti aranzman.:D

onaj deo sa gacama sam propustila; volela bih da me spale, a ne sahrane, i mesecno trosimo mnogo para na hranu, ode sve u gu.zicu kako kazu nasi stari :D

odgovorila sam na sve retroaktivno :lol:

joj, ne mogu na toliko tema da davim o letovanju, jos sam negde o tome pocela da pisem :lol:
na hranu necu potrositi nista, jer cu unapred platiti aranzman.:D

onaj deo sa gacama sam propustila; volela bih da me spale, a ne sahrane, i mesecno trosimo mnogo para na hranu, ode sve u gu.zicu kako kazu nasi stari :D

odgovorila sam na sve retroaktivno :lol:

sedi 5...eh kad bi svi djaci bili tako revnosni kao ti :lol:

Пет гаћа мени, пет сину, Ариље, хоп оде 1500 динџи + шетња до здраве хране због распродаје услед затварања, три флаше хладно цеђеног уља од уљане репице свака по пола литре, по 200 динџи, две киле леблебије, кила исто 200 динара и још сам му дао 100 динара за неке ултра љуте ментол бомбоне, зелене ко зелена трава.
Мало лаке шетње по сунцу и оде 1100 динара, сва срећа па су близнакиње биле код другарица!

Hrana je sve skupllja, mada mene lepša polovina ubeđuje da to nije neka stavka (ko da ne vidim na oči voje koliko je kad odem u pazar...)
Iluzrno je računati....ne zna se, eto...koliko ode mesečno...ja u proseku, na lične sitnice potrošim 10€ bez išta..na šta..ni na šta.. a zamišljam sad kad bih stavljao na papir...stra' da me uhvati..
a i što bih morao da znam takve neprijatnosti :*

Em sto ne znas da li je to uopste istina sto pise na pakovanju i sta je ustvari unutra, odakle potice itd. Ima X slucajeva gde se radi o cistoj prevari iako na pakovanju pise "bio", "organic" itd.
Licno naravno da poredim neke stvari i cene i ako ista stvar na mestu A kosta 20 EUR a na mestu B 10 – kupicu je na mestu B.
Ali nemam zivaca da zbog par senti vijam i vozikam, to me ne zanima.

sta najbolje onda da uzimamo krs totalni,jer sve moze biti prevara...:roll:

Ok troškovi za hranu, a koliko vam na piće ode?
Ne mislim urakijavanja, nego kafice, sokiće, koktelcice po kafanama...
??
u kaficu 350 za moku,na zurku na kojoj nisam bila od isusa hrista od 1500 pa navise,al ono uglavnom popijem dva pica plus pare za taksi,i neki visak za svaki slucaj...

pa sta fali da ti neki baja kupuje gace :dash:

pa musko uvek u glavi ima lepsu sliku a to je 10x manje cega:rotf:a najace mi kad me prodavacice ubedjuju da mogu da udjem u neki broj koji je meni dovoljan za jednu butku:lol:

Back