Msm nesto oko 90e za neki spori tempo u teretani i trcanje, na mojih 195cm. Jedem samo biljnu hranu (nisam jos 100% ali pri kraju tranzicije) ali ne kupujem nista egzoticno, i nista gotovo od jela, npr napravim sojino mleko, sir, kupim rafinisane stvari pa sameljen, termicki obradim sta treba, gledam gde je jeftinije i ako ima neka akcija. Ima vegana koji potrose dosta vise novca od mene i opet ne mogu vezbati sa svojom hranom. Za proteine, uh i masti jedem: protein izolat soje, dextrozu, sojine ljuspice, soju za meleko sir, suncokret, ovsene, lan, susam. Probiotici iz fermentisanog uglavnom kupus, enzimi ananas i papaja enzim tablete. Kupim multivitaminmineral, kreatin alakalin, karnitin tablete. Seme koprive za gvozdje, zacini kukuma, biber, cimet, so, secer, zasladjivac i sigurno jos nesto. Od voca limun i narandze za C vit, deo voca i povrca od mojih sa sela kao i rakija i vino

Da li je to dovoljno za zivot ili treniranje jos je rano da pricam, uglavnom zivotinjsko necu da jedem iz postovanja njihovih zivota. Samnjenje procenta masti iz onih semenki i smanjenje vremena pripremanja hrane pre svega meko i sir, sam do nekle resio ali jos resavam.