Meseceva dijeta

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.833
images




Postoje četiri osnovne Mesečeve mene:

- Mlad Mesec (kada se Mesec nalazi između Sunca i Zemlje)
- Prva četvrt (kada se Mesec nalazi sa leve strane zemljine kugle)
- Pun Mesec (kada se Zemlja nalazi između Sunca i Meseca) i
- Druga četvrt (kada se Mesec nalazi sa desne strane zemljine kugle).
Uticaj jedne mene traje 24 sata.

Nauka je otkrila da se u trenutku Mesečevih mena aktiviraju određeni enzimi, koji usporavaju metabolizam. Sa time dolazi do gomilanja masnih naslaga, ugljenih hidrata, gomilanja tečnosti i zadržavanja toksina (otrova) u ljudskom organizmu.

Tokom uticaja Mesečevih mena, potrebno je potpuno gladovanje. Oni koji ne mogu da izdrže potpuno gladovanje mogu uzeti po jedan komad bilo kojeg voća (preporučljivo grejpfrut ili citron) ili jedan komad nekog povrća ali ne u vidu salate.

Tokom uticaja Mesečeve mene, strogo je zabranjeno konzumiranje duvana, alkohola, droge i gaziranih pića. Razlog je u tome što se organizam u navedenih 24 sata čisti od otrova koji su uneseni putem hrane ili navedenih poroka.

Ako nešto od ovih stvari konzumirate, pravite kontra-efekat i dovodite svoj organizam u veliku opasnost. U ovo vreme organizam može aktivirati najgore vrste oboljenja.Tokom uticaja Mesečevih mena možete konzumirati: jednu kafu (bez šećera i mleka), čaj (bez šećera i mleka), običnu vodu i mineralnu vodu.

Jul 2012.
03.07. 09:10 Pun 04.07. 09:23
10.07. 16:06 Druga 11.07. 16:19
18.07. 18:42 Mlad 19.07. 18:55
25.07. 23:14 Prva 26.07. 23:27

Avgust
01.08. 17:46 Pun 02.08. 17:59
09.08. 09:13 Druga 10.08. 09:26
17.08. 06:13 Mlad 18.08. 06:26
24.08. 04:12 Prva 25.08. 04:25
31.08. 04:16 Pun 01.09. 04:29

Astrolog Dragan Janković

http://zdravlje.krstarica.com/l/dijete/meseceva-dijeta/
 
Ja sam probala da gladujem 24h svakog meseca, tj. za vreme mladog meseca i nisam dobila neke rezultate.

Prvog meseca nisam smršala ni 1kg, ali sam mislila da je to možda zbog cigareta. Drugog meseca nisam pušila cigarete niti sam šta jela, samo sam pila vodu i smršala sam 1kg. Trećeg meseca - ponovo ništa i rešila sam da odustanem, ali želim sreću svima koji probaju ovu dijetu. Biljana D, Kruševac


:mrgreen:
 
Ovo je takva glupost da je o tome smesno i pricati...ko zeli da muci sebe,da lose utice na zdravlje i ne ne izgubi salo vec misic neka radi to...

Intervju

Kako uspevate da se odbranite od svih onih koji Vas opsedaju, što s razlogom, što bez razloga, tek tako, vide da dolazite do željenih informacija i kako obnavljate svoju energiju, s obzirom da delujete mladoliko, čilo i uvek nasmejano?

- Ja se nikada ni od koga nisam branio. Po fizolofiji hermetizma, ako je neko došao kod vas, znači da ga u ovom trenutku Kosmos doveo baš vama jer se vi za njega sada najbolje rešenje. Procitajte njegov post sa pažnjom i odgovorite mu najbolje što možete. Čak i ako njegovo pisanije zvuči uvredljivo, to ne znači da vas vaš sagovornik ne voli, nego da je verovatno očajan, jer su ga drugi izneverili. Ne treba na njega da se ljutite. Pokušajte da stanete na njegovu stranu. Ne treba da se branite - samo mu pomozite koliko možete i poželite mu sreću, jer je došao možda i sa poslednjom nadom.


Rak-dnevni.jpg



Mlad mesec
Ako patite od reumatizma i osećate bolove u zglobovima, u vreme mladog meseca oni mogu postati intenzivniji, naročito ako je tih dana nebo oblačno i vazduh pun vlage. Naime, gravitaciona aktivnost Meseca i odsajaj njegove svetlosti o površinu naše planete blago utiču na dnevni ritam neurohormona i neurotransmitera. U tom periodu vaš organizam proizvodi manje beta-endorfina, prirodnih opijata sa analgetskim dejstvom, vaš prag bola se spušta i vi mnogo teže podnosite bol.


Prva četvrt
Ako patite od povišenog krvnog pritiska, očekujte da on poraste 4-5 dana pre pojave punog meseca. Sem toga, prva četvrt nepovoljno utiče na osobe koje pate od tahikardije.
Naučno je dokazano da u periodu prelaska iz prve četvrtine u fazu punog meseca u ljudskom organizmu raste nivo pojedinih neurotransmitera, naročito acetilkolina koji reguliše otkucaje srca.

Pun mesec
Rezultati studije istraživačkog sa Univerziteta u Bradfordu pokazuju da osobe koje reaguju na promene Mesečevih mena u periodu punog meseca zaista postaju nervoznije i agresivnije, dok se kod žena koje pate od bolnih menstruacija taj bol pojačava. Zanimljivi su i rezultati brojnih statističkih analiza koji pokazuju da se u vreme punog meseca rađa više beba.

Poslednja četvrt
Kada se Mesec nalazi u poslednjoj četvrti, nervni završeci su mnogo osetljiviji.Dosta hirurga izbegavaju operacije u vreme odredjenih mesecih faza jer su krvarenja obilnija.
 
Svako ko ima imalo mozga i ko je hteo da nauci nesto o ishrani ZNA da je ovo sranjee!Ne postoji bre dijeta,vec zdrav i dugotrajan nacin ishrane,na dijete idu sportisti koji to rade iz njima potrebnih razloga a oni znaju sta i kako!
 
Ne prijatelju, ti si agresivan. Postoje zabelezeni slucajevi blagotvornosti dijete po menama i to je dokaz da pije vodu. Ako ne pruzis isto - dokaze za suprotno na osnovu kojih se moze povesti polemika, onda si ipak agresivan zbog reci i znakova uzvika koje upotrebljavas bez davanja cinjenica, makar i uopstenih poput onih vezanih za definiciju i pojam zdrave ishrane i sta po tebi ista predstavlja.
 

Back
Top