Mesec je kulisa a ne satelit

Da li znate šta je Mesec?

• Mesec je kamera i kulisa

• Mesec nije kamera i kulisa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Glasacu ako ce konacna odluka biti neopoziva i obavezujuca za Mesec.
Dakle, ako izglasamo da je satelit, njegova je obaveza i neotudjivo pravo da po zavrsetku glasanja to postane;
ako izglasamo da je kulisa, onda ga treba preurediti u skladu sa obavezama preuzetim i izglasanim na ovom forumu.

Da li Mesec ima pravo glasa? Nisam ga zapazio medju registrovanim clanovima foruma. Mozda je ovde pod nekim drugim imenom? :think:

Glasacu ako ce konacna odluka biti neopoziva i obavezujuca za Mesec.
Dakle, ako izglasamo da je satelit, njegova je obaveza i neotudjivo pravo da po zavrsetku glasanja to postane;
ako izglasamo da je kulisa, onda ga treba preurediti u skladu sa obavezama preuzetim i izglasanim na ovom forumu.

Da li Mesec ima pravo glasa? Nisam ga zapazio medju registrovanim clanovima foruma. Mozda je ovde pod nekim drugim imenom? :think:

Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Meni je interesantna pojava pomračenje Sunca, kada se Mesec nađe između Zemlje i Sunca na takav način da Sunce zakloni apsolutno precizno, ni više ni manje od toga.

Koliko mi je poznato ljudi ne znaju da bilo gde u svemiru postoji tako nešto.

Ne mogu da glasam kad se ne slazem ni sa jednim ni sa drugim ponudjenim odgovorom. Izmedju dva zla, ne biram nijedno :)

Temu treba zatvoriti zato sto je u uvodnom iznesena informacija "da mnogo ljudi veruje da je Mesec kamera". Nikad nisam cuo da su ljudi misljenja za Mesec da je kamera.

- - - - - - - - - -

Postavljac je pisao da je jednom savatao neku decu kad su se vracali iz skole i pricao im da je Zemlja okrugla. Ako su mu oni na to odgovrili da je Mesec kamera, to znaci da su oni u tom trenutku bili vecina, ali ne i da je to misljenje apsolutne vecine.

Šteta što ti nikada nećeš da budeš moderator. I što nećeš zatvoriti nijednu temu. Treba zatvoriti onu tvoju mizernu temu na Religiji o "Zemlji ploči", koja ne postoji, niti će ikada postojati, jer već ima takva tema ovde, koju takođe treba zatvoriti. Samo praznoglavci mogu da veruju u takve stvari, jer oblik Zemlje, Meseca ili bilo kog drugog nebeskog tela nema nikakve veze sa verom i verovanjem.

Postavljač nikada nikakvoj deci nije pričao da je Zemlja okrugla, niti se bavi takvim stvarima (lažeš kao pas), ti kažeš da jeste, pa kako ko pravo govorio - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovim bližnjima. Pošteno?
Štaš, izgorela ti soja i kosu i mozak. :rida:

Poslednja izmena:
Ovu sliku sam video na nekom sektaškom website-u i odvalio se od smeha...

suplji-mesec.jpg

:hahaha: :zcepanje: :rotf:

Na početku da se ogradim od ovoga što pišem. Naime, nije u pitanju moj stav, već nešto što sam odavno video negde, a sad sam se setio da otvorim temu, pošto je postalo popularno otvarati ovakve teme. Radi se o tome da ima mnogo ljudi koji tvrde da je ova naša planeta zapravo nečiji veliki reality, da smo mi nesvesni učesnici, a da je Mesec veliki brat, odnosno velika kamera koja nas snima, te da iz tog razloga uvek okreće Zemlji istu stranu, zapravo kulisu, dok se iza te kulise nalazi svemirski brod.

Pogledajte prilog 416610

Takođe, oni smatraju da ga je neko postavio na takvo mesto da može da poklopi celo Sunce onda kada nastane pomračenje. Šta vi mislite?

svemirski brod ti u glavi ne na mesecu budalo pijana

svemirski brod ti u glavi ne na mesecu budalo pijana

Ja sam vegan, jedem samo voće i povrće, bojkotujem meso, mleko i jaja, zatim kafu, duvan, alkohol, lekove i droge, i ne mogu biti budala pijana ni pod razno, budalo robovski obeležena (tetovirana i pirsingovana).

- - - - - - - - - -

Ne postoji "ravna Zemlja", niti bilo kakva planeta ploča bilo gde u svemiru. Ko ne veruje neka pogleda kroz teleskop u Mars i Veneru.

Ja ću da postanem glavni ravnozemljaš na svetu ako budem video sazvežđe Južni Krst iz Evrope. Da smo na ploči, jelte, svi bismo videli iste zvezde i sazvežđa. Dajem ti priliku da me preobratiš... i zaradiš na tome...

Dakle...

Kad je na severnom polu dan na južnom je noć, i obrnuto, dok na ekvatoru u toku cele godine dan i noć traju skoro tačno po 12 sati. To je nemoguće na ravnoj ploči, već je moguće samo na lopti. Tačka.

Kad mi budeš pokazao tačku iz Evrope sa koje se može videti sazvežđe Južni Krst, em što ću ti dati 5000 €, em što ćeš me ubediti da je Zemlja ravna ploča, jer da jeste, jelte, svi bismo videli iste zvezde i sazvežđa, ne bismo imali polove, ekvator i godišnja doba. Dakle? Ti si na potezu.

U čemu je problem? Đe ba zapelo?

Pošto je ovde od strane protivnika zdravog razuma i logike pomenuta logika...

Svi vrlo dobro znamo da Sunce ovako zalazi...

sunset10.jpg

Ako bismo bili na ploči - kad jednom zađe Sunce cela “ploča” bila bi u mraku. :hahaha:

Svi vrlo dobro znamo da nije tako, već da imamo časovne zone. Čista logika.

I meni je svevise sumnjiv taj Me-Sec ("seci me" :lol: )

Ima dosta naznaka u umetnosti da je nesto cudno u vezi njega, a umetnici pricaju istinu, za razliku od politicara i dobrog dela tzv naucnika.

"Mesec od papira', "mesec je supalj" , mseec ovo ono...

Nesto mi vuce da mislim da je rec "mesec" sifra za podzemne tunele piramida, cini mi se konkrento na Bliskom istoku...
"tamna starna meseca" - saudi arabija, gde niko ne zna sta se desava i ocito je zasticena ko beli meda, mada je najnedemokratskija drzava na svetu (napravljena tek posle rata od strane engleske mafiozo helite, da valjda imaju gde da beze kada ih narod pojuri)

A inace mislim da je Sunce prirodni elektricni fenomen (jer ocito greje), dok bi planete zajedno sa me-secom mogle biti projekcije iz nekog dzinovskog planetarijuma iz neke piramide, sta kazete??! Mada, ipak bih rekao da on jeste magnetican, pa po tome ne moze biti samo projekcija?? Hmmm??!! :D

Back