Mesec i godišnje doba u kojem ste rođeni?

Mesec u kojem sam rođen/a je:

• Ukupno glasova
    15

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.418
Dakle...
Uradicemo jednu malu uporednu analizu spram meseca tj godišnjeg doba u kojem smo rođeni te kako i da li to određuje nas karakter, navike i sl.
Ne kao horoskop vec cisto vezano za godisnje doba...

Nece to biti neka "naucna studija", a i npr oni koji su rođeni u sred zime su "pravljeni" u prolece, pa ko zna sta tu više utiče...😀
Ali eto, cisto kao zanimacija 😊

I da...
Posto je maksimalan broj odgovora u bilo kojoj Krsta anketi 9, grupisao sam ove pocetne i zavrsne mesece jan-feb i nov-dec.
Tako da ako ste u nekom od tih meseci slobodno naglasite u komentaru koji ste baš 😉

U samoj diskusiji mozemo raditi i analizu za npr neke poznate ili istorijske licnosti...

...

Jul
Teško podnosim vrućinu i klonim se sunca (glava mi osetljiva na sunce pa i vecina tela)
Mada volim leto
Ali baš volim sneg
Volim sveže vreme, prohladno

Rođen sam istog datuma (01.07.) kad i Dajana princeza i Pamela Anderson
Znači sve nas krasi elegancija, stil i ... lepota 🤪
Sve osim elegancije i stila. Doduše rodjena 2gog jula. :mrgreen:

April,prolece...Vreme buđenja,cvetanja,zaljubljivanja...i to mi se baš i vidi jer živim za svoje ljubavi i taj osećaj koji me ponese...i najsrećni sam kada je i osoba koja je kraj mene srećna.Neki kažu i da sam sanjar koji voli da stvari budu idealne i lako se razočaram kad nisu...ali to nije tačno...ja ne volim da stvari budu idealne po svaku cenu,samo nevolim bespotrebno komplikovanje stvari...

Jul
Teško podnosim vrućinu i klonim se sunca (glava mi osetljiva na sunce pa i vecina tela)
Mada volim leto
Ali baš volim sneg

Volim sveže vreme, prohladno

Rođen sam istog datuma (01.07.) kad i Dajana princeza i Pamela Anderson
Znači sve nas krasi elegancija, stil i ... lepota 🤪
I ja jul (srecan rodjos, uzgred, sa zakasnjenjem) ali volim i leto i zimu, samo prelazno doba jok.

Back