SaleSrbija Početnik Poruka 34 29.10.2020. u 14:37 - Mesanje alkoholnih pica #1 Kombinacijom kojih alkoholnih prica se dobija beton, a koja kombinacija moze da prodje?
fauler Elita Poruka 17.305 29.10.2020. u 14:54 - Mesanje alkoholnih pica #2 ako se dobro sećam posle piva da kreneš sa žestinom to je beton,obrnuto bi trebalo da je u redu ali ja ne radim ni jedno ni drugo nikad ne mešam piće
ako se dobro sećam posle piva da kreneš sa žestinom to je beton,obrnuto bi trebalo da je u redu ali ja ne radim ni jedno ni drugo nikad ne mešam piće
B Boris Grušenko Buduća legenda Poruka 26.596 29.10.2020. u 15:58 - Mesanje alkoholnih pica #3 SaleSrbija: Kombinacijom kojih alkoholnih prica se dobija beton, a koja kombinacija moze da prodje? Kliknite za proširenje... Gasiš radžu pivom, nikada ne praviš špricer sa pivom. Ni bevandu. Legenda kaže da uvek treba pratiti boju pića.
SaleSrbija: Kombinacijom kojih alkoholnih prica se dobija beton, a koja kombinacija moze da prodje? Kliknite za proširenje... Gasiš radžu pivom, nikada ne praviš špricer sa pivom. Ni bevandu. Legenda kaže da uvek treba pratiti boju pića.
B Boris Grušenko Buduća legenda Poruka 26.596 29.10.2020. u 16:02 - Mesanje alkoholnih pica #4 fauler: ako se dobro sećam posle piva da kreneš sa žestinom Kliknite za proširenje... U kafanama koje sam obilazio to je moralo simultano da se radi kako bi se smatralo betonom. Imaš onu armiranu varijantu pivo-pelinkiovac-pivo radža ali to je samo za teške iskušenike.
fauler: ako se dobro sećam posle piva da kreneš sa žestinom Kliknite za proširenje... U kafanama koje sam obilazio to je moralo simultano da se radi kako bi se smatralo betonom. Imaš onu armiranu varijantu pivo-pelinkiovac-pivo radža ali to je samo za teške iskušenike.
The Graeat Gatsby Veoma poznat Banovan Poruka 13.394 29.10.2020. u 16:21 - Mesanje alkoholnih pica #5 SaleSrbija: Kombinacijom kojih alkoholnih prica se dobija beton, a koja kombinacija moze da prodje? Kliknite za proširenje... Beton? Ides asfaltom ne betonom? zar bi da budes pijan? sta ce ti beton koji vrag?
SaleSrbija: Kombinacijom kojih alkoholnih prica se dobija beton, a koja kombinacija moze da prodje? Kliknite za proširenje... Beton? Ides asfaltom ne betonom? zar bi da budes pijan? sta ce ti beton koji vrag?
B Boris Grušenko Buduća legenda Poruka 26.596 29.10.2020. u 17:56 - Mesanje alkoholnih pica #6 The Graeat Gatsby: Beton? Ides asfaltom ne betonom? zar bi da budes pijan? sta ce ti beton koji vrag? Kliknite za proširenje... Kažu da je F. Scott Fitzgerald pokušavajući da se odvikne od alkohola pio 30-40 flašica koka kole na dan.
The Graeat Gatsby: Beton? Ides asfaltom ne betonom? zar bi da budes pijan? sta ce ti beton koji vrag? Kliknite za proširenje... Kažu da je F. Scott Fitzgerald pokušavajući da se odvikne od alkohola pio 30-40 flašica koka kole na dan.
The Graeat Gatsby Veoma poznat Banovan Poruka 13.394 29.10.2020. u 21:00 - Mesanje alkoholnih pica #7 Boris Grušenko: Kažu da je F. Scott Fitzgerald pokušavajući da se odvikne od alkohola pio 30-40 flašica koka kole na dan. Kliknite za proširenje... ko ti je taj skot?
Boris Grušenko: Kažu da je F. Scott Fitzgerald pokušavajući da se odvikne od alkohola pio 30-40 flašica koka kole na dan. Kliknite za proširenje... ko ti je taj skot?
B Boris Grušenko Buduća legenda Poruka 26.596 29.10.2020. u 21:02 - Mesanje alkoholnih pica #8 The Graeat Gatsby: ko ti je taj skot? Kliknite za proširenje... Neki alkos što je voleo da piše kad se napije.
The Graeat Gatsby: ko ti je taj skot? Kliknite za proširenje... Neki alkos što je voleo da piše kad se napije.
The Graeat Gatsby Veoma poznat Banovan Poruka 13.394 29.10.2020. u 21:04 - Mesanje alkoholnih pica #9 Boris Grušenko: Neki alkos što je voleo da piše kad se napije. Kliknite za proširenje... alan vera!
Karpoš11 Buduća legenda Poruka 25.016 22.11.2020. u 00:30 - Mesanje alkoholnih pica #10 najbolja je podmornica
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.715 22.11.2020. u 15:34 - Mesanje alkoholnih pica #11 Jedino dolazi u obzir kod koktela!Pina Coladu obožavam!Inače pijem čisto...samo pivo i ponekad neki liker.
Jedino dolazi u obzir kod koktela!Pina Coladu obožavam!Inače pijem čisto...samo pivo i ponekad neki liker.
M -Mirkoni- Aktivan član Poruka 1.400 22.11.2020. u 16:40 - Mesanje alkoholnih pica #12 The Graeat Gatsby: Beton? Ides asfaltom ne betonom? zar bi da budes pijan? sta ce ti beton koji vrag? Kliknite za proširenje... Pa posle bude ono kad se digo asfalt pa kad me lupio po čelu jao jedva sam ustao živ.
The Graeat Gatsby: Beton? Ides asfaltom ne betonom? zar bi da budes pijan? sta ce ti beton koji vrag? Kliknite za proširenje... Pa posle bude ono kad se digo asfalt pa kad me lupio po čelu jao jedva sam ustao živ.