"Mesadjero"Italijansk i list,o beogradskim muskarcima!

Italijanski list "Mesadjero",nedavno je objavio clanak o beogradu.Novinarka navedenog lista,pise,da su beogradske devojke prekrasne.Da su neobicne,otmene lepote.Kako kaze,hodanje beogradskim ulicama,to je jedna stalna revija
predivnih devojaka i mladih zena.:

Ali ono,sto nije za pohvalu,odnosi se na muskarce,za koje kaze,da deluju dosta sirovo,neobrazovano,i da su u
globalu,dosta ruzni!Posebno se osvrce,na odevanje,kako mladjih,tako i muskaraca srednje dobi.Ona veli,da su muskarci jako neuredni.Nose kratke pantalone,a totalno su obrasli dlakama,na delovima tela,koji su izlozeni pogledu.
Ako hoce da se oblace tako,kako se oblace,onda moraju da se depiliraju.Ovako,deluju veoma degutantno,i prljavo.

Veoma je velika razlika,kaze ona.Devojke deluju veoma cisto i negovano,dok muskarci,potsecaju na pecinske ljude!
Sa tim u vezi,ona se cudi,kako tako lepe i uredne devojke,mogu da idu sa muskarcima,koji neguju "balkanski sarm"
osamnaestog veka???:

Znači, boli kad vas kritikuju.
Ajde!
Ko bi reko, da pećinarima išta smeta?
Žabarka koja ume da otvori oči? Oči ok, ali treba joj začepiti usta, nego šta?
Drogirani i jaki samo na rečima?
Takvih ima svugde, ali retko gde su u većini.
Retko gde.
Pa u Beogradu nisu jaki, ni na rečima, osim psovanja doduše.
Jaki su samo u svojim snovima,
Velika čast malobrojnim izuzecima.

MPMcB;bt243851:
Znači, boli kad vas kritikuju.
Ajde!
Ko bi reko, da pećinarima išta smeta?
Žabarka koja ume da otvori oči? Oči ok, ali treba joj začepiti usta, nego šta?
Drogirani i jaki samo na rečima?
Takvih ima svugde, ali retko gde su u većini.
Retko gde.
Pa u Beogradu nisu jaki, ni na rečima, osim psovanja doduše.
Jaki su samo u svojim snovima,
Velika čast malobrojnim izuzecima.
Hehe ,baš stvarno zabole...:rotf:

darebre;bt243859:
Sto se tice poredjenja lepote Italijanskih i Srpskih zena iz visegodisnjeg licnog Iskustva stojim iza svoga stava a sto se tice poredjenja muskaraca e pa kada mogu oni da blate nas Srbe mozemo i mi njih Zabare tj. po tom pitanju ne mogu biti objektivan jer se za musku lepotu i privlacnost nikada nisam interesovao. ;)

Porediti lepotu sa lepotom, malo je plitkoumno,
a porediti lepotu žena zna biti i opasno.
Nadalje, lepota je dobrim delom osećaj, a tek pomalo i pomisao, tako da je poprilično individualna, stoga je i rezultat tog poređenja lične prirode, tj neko voli popa a neko popadiju. Stvar ukusa, a o ukusima baš zbog tog preovlađujućeg osećajnog, nema suvisle diskusije, zato se io njima i ne diskutuje.
Apropo blaćenja.
Pre svega oni, tj ona, nigde ne blati srbe nego navodi svoje mišljenje da su Beograđani po njenim merilima većinom neodnegovanog izgleda.
U pravu je, budimo realni. Iako me u principu boli uvo za to njihovo muško negovanje, ne mislim da se mora kao ker pošto poto, žestoko uzvratiti po ničim izazvanom neprijatelju.
Dakle, ona ne blati srbe, a to što su mnogi blatnjavi oko glave, nije njen problem.
Ako voli depilirane, alal joj, na kraju i ja volim depilirano žensko, budimo realni.

Muška lepota je stvar koju bi barem u raspravi valjalo prepustiti damama

Ovde se radi,ne o lepoti muskaraca,nego o njihovom negovanom, ili.nenegovanom spoljnom izgledu.Italijanska novinarka,potpuno je u pravu
kada kaze,da vecina nasih muskaraca,deluje kao da su iz neolitskog vremenskog perioda.Ali,osim spoljnog izgleda,nase muskarce "krasi"
strahovita inflacija reci,govora.Oni barataju,sa par recenica,i posto nisu reciti (nenacitani,neobrazovani oni svaku drugu rec,zamenjuju psovkom.

Navise izgovarana rec,narocito beogradskih mladica,je:Boli me K...c i rec j....a.To je zaista nedopustivo prostastvo.Da zlo bude vece,taj primitivni
osiromaseni recnik,umnogome,upotrebljavaju bas studenti,koji bi trebalo da budu uzor,ostaloj deci i mladim ljudima.
Dakle,ne zbog evropske unije, pa pobogu,mi smo geografski,oduvek u evropi.Zbog nas samih,zbog imidza koji treba da stvaramo,da bi nas i drugi cenili (do sada,nama je bilo dovoljno,da cenimo sami sebe) mi treba da okrenemo drugi list,da pocnemo pristojno da se oblacimo,i pristojno,bez ikakvih psovki u govoru,ponasamo.

;););)Ovde se radi,ne o lepoti muskaraca,nego o njihovom negovanom, ili.nenegovanom spoljnom izgledu.Italijanska novinarka,potpuno je u pravu
kada kaze,da vecina nasih muskaraca,deluje kao da su iz neolitskog vremenskog perioda.Ali,osim spoljnog izgleda,nase muskarce "krasi"
strahovita inflacija reci,govora.Oni barataju,sa par recenica,i posto nisu reciti (nenacitani,neobrazovani oni svaku drugu rec,zamenjuju psovkom.

Navise izgovarana rec,narocito beogradskih mladica,je:Boli me K...c i rec j....a.To je zaista nedopustivo prostastvo.Da zlo bude vece,taj primitivni
osiromaseni recnik,umnogome,upotrebljavaju bas studenti,koji bi trebalo da budu uzor,ostaloj deci i mladim ljudima.
Dakle,ne zbog evropske unije, pa pobogu,mi smo geografski,oduvek u evropi.Zbog nas samih,zbog imidza koji treba da stvaramo,da bi nas i drugi cenili (do sada,nama je bilo dovoljno,da cenimo sami sebe).:klap::klap::klap:

Back