pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.289
cry wolf
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cry wolf
Aha, to je onda okeTebe su uvek slali u krađu jagoda!
A ha
Nisam dobro napisala. Mislila sam na stisnutu pesnicu. Zagrabiš šakom so i koliko ti ostane u stisnutoj pesnici to je mera za 1 kg brašna.

Ma kada radim više stvari odjednom pa sam umesto da pojednostavim preskočila najvažnije.Aha, to je onda oke
![]()
)Sve oke, isterali smo na kraju istinu na čistacMa kada radim više stvari odjednom pa sam umesto da pojednostavim preskočila najvažnije.
E za to treba po džepu!A što me nervira kada u receptu imam sve:
5 kašika
2 šolje
200 grama
Daj odluči se!
Kašike tu i tamo. Kada se krene sa čašama i šoljama je opasno.koliko grama? hvala.
Najlakše je sa čašama i šoljama jer se uvek držiš one od oko 200 ml i nije važno da li je manja ili veća od te, jer ako koristiš jednu razmera je ista.Kašike tu i tamo. Kada se krene sa čašama i šoljama je opasno.![]()
Da ali onda moraš i jaja da pretvoriš u šoljeNajlakše je sa čašama i šoljama jer se uvek držiš one od oko 200 ml i nije važno da li je manja ili veća od te, jer ako koristiš jednu razmera je ista.

Znala sam da češ da se... jaja!
Pa dobro, manja šolja manje jaje.![]()
Obično nisu svi sastojci u šoljama. Voće naprimer ne ide u šoljama nego se kaže gramaža. Recimo neću ulje, hoću maslac.Najlakše je sa čašama i šoljama jer se uvek držiš one od oko 200 ml i nije važno da li je manja ili veća od te, jer ako koristiš jednu razmera je ista.

Pišemo se za 20 minuta, toliko mi treba![]()

Na onim američkim potralima što ih naši novinari gugl translejtuju, ima masa saveta kako je zdravo pojesti 5, pazi sad - porcija! voća dnevno.Obično nisu svi sastojci u šoljama. Voće naprimer ne ide u šoljama nego se kaže gramaža. Recimo neću ulje, hoću maslac.
Nikada se ne kaže dve tri šake voća.Hahaha
To ću ja da izmislim!
Tebi je kutlača, nemacki šlem iz 2 sv rata prikucan za motkupinokijo el naš ti kolka je moja kašika bre
Gotovo.