Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.025
Koji znak je" stvoren" za mene?Bik?Rak? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo lav on je samoziv pun sebe divi se samom sebi drugi mu trebaju da bi sebe volio vise i ko sada njemu treba pa upravo neko ko je okrenut drugima drustvu nekim ciljevima visim idejama neko ko ima viziju i ko ne trazi potvrdu od mase kao lav nego neko ko se razlikuje izbija iz mase a to je vodolijanpr riba je neralna zivi u oblacima cesto nije svjesna realnosti mjesecnih racuna nekih svakodenvnih obaveza i ko sada ribi treba pa upravo neko ko je realan detaljan sve zapisuje na papir redovno izmiruje obaveze ko ce je polit hladnim tusem i vratit u realni zivot neko ko ce joj digirtronom kratko pojasnist kako stoje stvari a koji je to znak pa djevica upravo
ne nuzno neko ko je rodjen u znaku bika to je nebitno nego osoba koja nosi kvalitete bika neko ko je stabilan materijalno ko je praktican ko ima jasne ciljeve u zivotu neko ko nije previse nasminkan doceran ko jednostavno vodi zivot malo monoton mozda malo okrenut tradiciji al ko zna da uziva i u picu i u hrani al ko zivi malo sporije laganije al ko uvijek zna sta hoce od zivotaA koji znak je za mene?Bik?Rak?![]()
podznak je ono sto je tvoj zivot tvoj zivotni put a nasuprot podznaku je 7 kuca znaci suprotan znak znaku skorpije je bik i on je u tvojoj 7 kucine nuzno neko ko je rodjen u znaku bika to je nebitno nego osoba koja nosi kvalitete bika neko ko je stabilan materijalno ko je praktican ko ima jasne ciljeve u zivotu neko ko nije previse nasminkan doceran ko jednostavno vodi zivot malo monoton mozda malo okrenut tradiciji al ko zna da uziva i u picu i u hrani al ko zivi malo sporije laganije al ko uvijek zna sta hoce od zivota
Jeste!podznak je ono sto je tvoj zivot tvoj zivotni put a nasuprot podznaku je 7 kuca znaci suprotan znak znaku skorpije je bik i on je u tvojoj 7 kuci
gledaj to ovako uzmi npr da je neko podznak u jarcu kakav je to zivotni put kakva je to osoba ? sta joj fali ? ko joj treba ? to je odma zna se hladna povucena radoholicna osoba usamljena okrenuta nekoj tradiciji neko ko ne jede puno ne pije puno odrice se mnogih tih stvari al pazi sta je kontra svemu tome znak raka i sad vidi gdje pada 7 kuca kuca braka osobi koja ima jarca u podnzaku pa u raku i sta sada ta osoba trazi u zeni porodicnu zenu toplu koja lako pokazuje emocije lako place dobro kuva dobro sprema koja je mozda malo i debelja al koja i lici na majku te osobe ta osoba trazi majku u zeni jel tu je rak u 7 kuci majka mjesecpodznak je ono sto je tvoj zivot tvoj zivotni put a nasuprot podznaku je 7 kuca znaci suprotan znak znaku skorpije je bik i on je u tvojoj 7 kuci
Da...to bi bila dobra kombinacija!gledaj to ovako uzmi npr da je neko podznak u jarcu kakav je to zivotni put kakva je to osoba ? sta joj fali ? ko joj treba ? to je odma zna se hladna povucena radoholicna osoba usamljena okrenuta nekoj tradiciji neko ko ne jede puno ne pije puno odrice se mnogih tih stvari al pazi sta je kontra svemu tome znak raka i sad vidi gdje pada 7 kuca kuca braka osobi koja ima jarca u podnzaku pa u raku i sta sada ta osoba trazi u zeni porodicnu zenu toplu koja lako pokazuje emocije lako place dobro kuva dobro sprema koja je mozda malo i debelja al koja i lici na majku te osobe ta osoba trazi majku u zeni jel tu je rak u 7 kuci majka mjesec
i ovo je uvijek bitno npr kada upoznajes osobu uvijek je prvo upoznajes kroz mars pa kroz merkura i tek na kraju kroz mjeseca i uzmi sada ovako npr da neko ima marsa npr u jarcu povucen hladan djeluje odbojno i sada imas jedan utisak ajmo onda dalje onda ta osoba ima merkur npr u jarcu isto uzmi prica malo grubo mozda i sada kada odes vec dalje vidis npr da je mjesec te osobe u jednoj ludoj vodoliji ostanes u soku pa kakva je ovo osoba ono promjena utiska za 360 stepeni vidis osoba sirokih nekih interesovanja more talenata ono neki kosmopolitiski dug privatno ima neke vau hobije da nikad i ne pomislis itdDa...to bi bila dobra kombinacija!![]()
I ovo je tačno! Ratoborna sam i nije me lako uplašiti!Jedino sam slaba na ljude do kojih mi je stalo. Škorpije nemaju "Ahilovu petu".e vidi sada skorpija na suncu il mjesecu djeluje defanzivno povuceno zatvoreno al na podznaku djeluje skroz napadacki puna sebe hrabro jel tu se skorpija kojom prirodno vlada mars nalazi u 1 kuci kojom prirodno vlada znak ovna kojim isto kao i skorpijom vlada mars tako da je za skorpiju 1 kuca bratska kuca i onda se tu mnogo dobro osjeca to je neko ko se bas kroz zivot bori i neko ko prilazi zivotu za razliku npr od mjesec u skorpiji gdje se osoba povlaci u svoj mrak strahove neke nesigurnosti itd
Zato što je on naša "srž", je'l tako?il uzmi ovako imas osobu mozda podznak vaga djeluje fino umiljato divno mars u vagi kulturna satrmantna osoba ne upada u rijec komotno ti sa njom onda npr ima merkur u strelcu npr recita itd i sada to su sve dobri utisci al ti tu osobu i dalje ne poznajes dovoljno dobro i vec nakon par godina druzenja npr ta osoba ti pokaze pravo lice a to je mjesec taj skriveni vidis npr da ta osoba ima mjesec u biku npr lose aspektovan vidis zadrta osoba tvrdoglava slabih emocija bez neke keracije nekih zatucanih misli i namjera i vidis totalno razorcarenje ocu da kazem da su sve ostale planete bukvalno maske u sluzbi mjeseca tako da je mjesec najbitniji
mjesec je ono kakva ti je dusa i kakav si covjek i ono kakav si kad si su kuci sama u toaletu il sobi kada te niko ne gleda kad si svoja zato i 4 kuca raka i simoblise porodicu ona te vaspitava tu gradis osobine itd mjesec si ti ovo sve ostalo su samo maske nekeZato što je on naša "srž", je'l tako?
Predstavlja materijal od koga smo "sazdani", takoreći?!Samo je to golom oku neprimetno, ofc.
Pitam zato što obično mesec pravi važne aspekte u natalu? Jeste bitan, onda.mjesec je ono kakva ti je dusa i kakav si covjek i ono kakav si kad si su kuci sama u toaletu il sobi kada te niko ne gleda kad si svoja zato i 4 kuca raka i simoblise porodicu ona te vaspitava tu gradis osobine itd mjesec si ti ovo sve ostalo su samo maske neke
mars je planeta akcije rada pokreta kako radis koliko si efikasna da li dolazis na vrijeme na posao il kasnis dal radis marljivo il slanjavo itd al to ne govori o tebi nista ok mars te oznacava i dok imas odnos sa partnerom i kad trcis i igras sport i tuces se itd itd ne znam merkur govori o tome kako pricas jesi li recita kakva su ti misljenja o nekim temam obicnim al to opet ne govori o tebi jupiter ce oznaciti tvoje duhovne potrebe interesovanja neka posebna visa znaja al to opet ne govori o tebi to su samo etape neke u zivotu covjeka to se sve mijenja zato npr mjesec se nikad ne mijenja on te prati citavog zivota i na njega ne mozes da utices svu podsvjest tvoju predstavlja mjesec gene emocije podsvjesne zelje snove neke dusevne potrebe dobro i zlo neko koje zive u covjeku i zadnju namjeru koju imasmjesec je ono kakva ti je dusa i kakav si covjek i ono kakav si kad si su kuci sama u toaletu il sobi kada te niko ne gleda kad si svoja zato i 4 kuca raka i simoblise porodicu ona te vaspitava tu gradis osobine itd mjesec si ti ovo sve ostalo su samo maske neke
nije bitan nego najbitniji pazi cemu tezi svaka osoba pa sreci a sreca je mjesec nprPitam zato što obično mesec pravi važne aspekte u natalu? Jeste bitan, onda.
Kod mene je mesec na škorpiji, u prvoj kući. Koja sreća? Kod mene je sve samo rad, red i disciplina i borba. Zato i ne volim bogom dane "srećnike".nije bitan nego najbitniji pazi cemu tezi svaka osoba pa sreci a sreca je mjesec npr
pa ti imas los mjesec u padu nespoban da nadje svrhu i u 1 kuci da ce da te ljudi guse da moras nekad da ostanes sama sa sobomKod mene je mesec na škorpiji, u prvoj kući. Koja sreća? Kod mene je sve samo rad, red i disciplina i borba. Zato i ne volim bogom dane "srećnike".
mjesec u skorpiji je najgori mjesec uz jarca totalni ambis duhovnipa ti imas los mjesec u padu nespoban da nadje svrhu i u 1 kuci da ce da te ljudi guse da moras nekad da ostanes sama sa sobom
Guše me : "All the time" i "Over & over!pa ti imas los mjesec u padu nespoban da nadje svrhu i u 1 kuci da ce da te ljudi guse da moras nekad da ostanes sama sa sobom
mozda si oguglala al si u jednom bolesnom stanju al se nosis dobro sa time al ne nemaj zabludu nije sada to lose itekako jeste al ti to podnosis jakoGuše me : "All the time" i "Over & over!
Mda, ja to i ne vidim kao neki veliki defect.
nekoga bi to mozda povelo u depresiju neko samounistenje vidis ti se nosis al da ti je dobro zbog toga sigurno da nijemozda si oguglala al si u jednom bolesnom stanju al se nosis dobro sa time al ne nemaj zabludu nije sada to lose itekako jeste al ti to podnosis jako
mozda si oguglala al si u jednom bolesnom stanju al se nosis dobro sa time al ne nemaj zabludu nije sada to lose itekako jeste al ti to podnosis jako
Imam jedan oblik depresije.Ali držim stvari pod kontrolom.nekoga bi to mozda povelo u depresiju neko samounistenje vidis ti se nosis al da ti je dobro zbog toga sigurno da nije