analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.617
merkur konjukcija mesec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
merkur i neptun u konjukciji nedfinisane misli i slaba mogucnost se nekom nesto objasni a da taj neko to razumijeNemam ovaj aspekt.Kod mene su:
Mesec konjukcija Uran.
Merkur konjukcija Neptun.
![]()
Tačno. Mene ljudi ICH ne kapiraju. K'o da pričam šatrovački. Bogami,i ja njih!merkur i neptun u konjukciji nedfinisane misli i slaba mogucnost se nekom nesto objasni a da taj neko to razumije
neptun tu daje nekoga ko i kao nesto slaze radi na nesvjesnom nivou a i same misli koje simbolise merkur one treba da se izraze racionalno a kad imas aspekt sa neptunom ti ih izrazavas iracionalno imas jaku imaginaciju ti al ne umije da izrazis drugima sto je u tvojoj imaginaciji inace neptun moze dati kao i venera tu slatkorjecivu osobuTačno. Mene ljudi ICH ne kapiraju. K'o da pričam šatrovački. Bogami,i ja njih!
Nego...nema veze. Ko shvati, razumeće!![]()
u sustini neptun nema moc da objasni prenese nesto on vise zavodi tako da osoba sa jakim neptunom u sustini ona zavodi npr neptun moze dati filmsku glumicu glumca nekoga ko koristi kadar kameru neku auru da zavede nekoga cak je neptun znak najvece harizme koju moze osoba da ima cak i veca mozda od plutona il marsaneptun tu daje nekoga ko i kao nesto slaze radi na nesvjesnom nivou a i same misli koje simbolise merkur one treba da se izraze racionalno a kad imas aspekt sa neptunom ti ih izrazavas iracionalno imas jaku imaginaciju ti al ne umije da izrazis drugima sto je u tvojoj imaginaciji inace neptun moze dati kao i venera tu slatkorjecivu osobu
neptun u sustini djeluje kao alkohol il bilo koji drugi opijat dovodi te u fazu nesvjesnog iracionalnog i onda te ima zato je za film kljucan npr neptun jel stvara taj svijet nekada i van realnogu sustini neptun nema moc da objasni prenese nesto on vise zavodi tako da osoba sa jakim neptunom u sustini ona zavodi npr neptun moze dati filmsku glumicu glumca nekoga ko koristi kadar kameru neku auru da zavede nekoga cak je neptun znak najvece harizme koju moze osoba da ima cak i veca mozda od plutona il marsa
Mda, što me tek voli kamera? Parodija, čista.u sustini neptun nema moc da objasni prenese nesto on vise zavodi tako da osoba sa jakim neptunom u sustini ona zavodi npr neptun moze dati filmsku glumicu glumca nekoga ko koristi kadar kameru neku auru da zavede nekoga cak je neptun znak najvece harizme koju moze osoba da ima cak i veca mozda od plutona il marsa
npr majkl dzekson je imao neptun opet na identicnoj poziciji kao merlin monro i on je eto bio ta velika zvijezda koja je opet zracila nestvarno a i sam je mijenjao izgleda masu sto je simbolika neptuna maska prerusavanjenpr muskarac sa jakim neptunom u zodijaku moze biti zenskog izgleda ne mora po prirodi biti isfeminiziran naravno al moze imati izgled da izgleda lijepo ko neka cura slicno djeluje i venera al na manjem nivou jel neptun je iznad venere ako ga zena ima onda je zenstvena al na caroban neki nacin ne zemaljski tipa merlin monro je imala jak neptun na podznaku objektivno mozda ne i najljpesa glumica al imala je tu carobnu notu neptun i talenat da sija na kameri eto to je neki primjer neptunove harizme
Ja na podznaku imam škorpiju. Volim transformacije, ali ne u tom smislu neke popularnosti.Više volim promene iznutra!npr muskarac sa jakim neptunom u zodijaku moze biti zenskog izgleda ne mora po prirodi biti isfeminiziran naravno al moze imati izgled da izgleda lijepo ko neka cura slicno djeluje i venera al na manjem nivou jel neptun je iznad venere ako ga zena ima onda je zenstvena al na caroban neki nacin ne zemaljski tipa merlin monro je imala jak neptun na podznaku objektivno mozda ne i najljpesa glumica al imala je tu carobnu notu neptun i talenat da sija na kameri eto to je neki primjer neptunove harizme
e vidi sada skorpija na suncu il mjesecu djeluje defanzivno povuceno zatvoreno al na podznaku djeluje skroz napadacki puna sebe hrabro jel tu se skorpija kojom prirodno vlada mars nalazi u 1 kuci kojom prirodno vlada znak ovna kojim isto kao i skorpijom vlada mars tako da je za skorpiju 1 kuca bratska kuca i onda se tu mnogo dobro osjeca to je neko ko se bas kroz zivot bori i neko ko prilazi zivotu za razliku npr od mjesec u skorpiji gdje se osoba povlaci u svoj mrak strahove neke nesigurnosti itdJa na podznaku imam škorpiju. Volim transformacije, ali ne u tom smislu neke popularnosti.Više volim promene iznutra!
skorpija na podnzaku il mars u skorpiji odlicno al npr sunce il mjesec u skorpiji uzasnoe vidi sada skorpija na suncu il mjesecu djeluje defanzivno povuceno zatvoreno al na podznaku djeluje skroz napadacki puna sebe hrabro jel tu se skorpija kojom prirodno vlada mars nalazi u 1 kuci kojom prirodno vlada znak ovna kojim isto kao i skorpijom vlada mars tako da je za skorpiju 1 kuca bratska kuca i onda se tu mnogo dobro osjeca to je neko ko se bas kroz zivot bori i neko ko prilazi zivotu za razliku npr od mjesec u skorpiji gdje se osoba povlaci u svoj mrak strahove neke nesigurnosti itd
Mesec mi je na ascedentu!e vidi sada skorpija na suncu il mjesecu djeluje defanzivno povuceno zatvoreno al na podznaku djeluje skroz napadacki puna sebe hrabro jel tu se skorpija kojom prirodno vlada mars nalazi u 1 kuci kojom prirodno vlada znak ovna kojim isto kao i skorpijom vlada mars tako da je za skorpiju 1 kuca bratska kuca i onda se tu mnogo dobro osjeca to je neko ko se bas kroz zivot bori i neko ko prilazi zivotu za razliku npr od mjesec u skorpiji gdje se osoba povlaci u svoj mrak strahove neke nesigurnosti itd
to u prevodu znaci da djelujes na druge ljudi majcinski mjesec i da je moguce da ti se ljudi povjeravaju i ti onda nisi ta osoba koja im drzi moralne lekcije i drzi im predavanja kao sto bi mozda radilo sunce u 1 kuci il mars u 1 kuci il jupiterMesec mi je na ascedentu!![]()
Ofc, kad meni nešto povere...to je "zakopano"!to u prevodu znaci da djelujes na druge ljudi majcinski mjesec i da je moguce da ti se ljudi povjeravaju i ti onda nisi ta osoba koja im drzi moralne lekcije i drzi im predavanja kao sto bi mozda radilo sunce u 1 kuci il mars u 1 kuci il jupiter
To je tačno.mjesec bi dao i okruglo lice vjerovatno a posto imas skorpiju na podznaku koja simoblizuje nestabilnost znaci tu u partneru trazis obratno stabilnost i ako mjesec tu u 1 kuci simbolizuje neku toplotu brigu njeznost onda trazis i partnera koji je ovako trezven hladan kao neki njemac mozda a opet stabilan ono da nije sada neka svadjalica il alkos il neki galamdzija nametljiv tip al ono stabilan da je i da drzi pod kontrolom stvari jel podznak skorpija dace nestabilan zivotni put i osoba onda trazi nekoga ko je obratan znaci siguran
gledaj kako to djeluje marsov znak na podznaku uvijek ce dati borca u zivotu nekoga ko nikako i nikada nece biti neki mekusac il stidljiv tip slicno djeluje i sunce samo sto sunce u 1 kuci nije borac u zivotu njemu stvari dolaze prirodno jel sunce je benfik daje uvijek plus nikad minus dok neke vodje ljudi koji predvode mase il grupe dali bi znaci tipa vodolija i jarac jel to je saturn samo sto vodolija se nametne kao vodja licnoscu socijalnoscu nekom orginalnoscu dok jarac se radja osakacen stidljiv al radom se uzdize da posle se izbori sa time al definitovno jeste vodja u svakom segmentu zivota nprmjesec bi dao i okruglo lice vjerovatno a posto imas skorpiju na podznaku koja simoblizuje nestabilnost znaci tu u partneru trazis obratno stabilnost i ako mjesec tu u 1 kuci simbolizuje neku toplotu brigu njeznost onda trazis i partnera koji je ovako trezven hladan kao neki njemac mozda a opet stabilan ono da nije sada neka svadjalica il alkos il neki galamdzija nametljiv tip al ono stabilan da je i da drzi pod kontrolom stvari jel podznak skorpija dace nestabilan zivotni put i osoba onda trazi nekoga ko je obratan znaci siguran
tako da npr skorpija i ovan da bi zivjeli zivot moraju da imaju krize bure neke nemire inace propadaju kada je sve tiho stabilno po pravilu treba im neku dzumbus dok znaci venere uvijek traze upravo to tu kolotecinu dosadu neki smoran zivot predvidljiv jedi pij gledaj dnevnik u 9 sati itd jel to je venera dok saturn radi sve da se izdvoji iz masegledaj kako to djeluje marsov znak na podznaku uvijek ce dati borca u zivotu nekoga ko nikako i nikada nece biti neki mekusac il stidljiv tip slicno djeluje i sunce samo sto sunce u 1 kuci nije borac u zivotu njemu stvari dolaze prirodno jel sunce je benfik daje uvijek plus nikad minus dok neke vodje ljudi koji predvode mase il grupe dali bi znaci tipa vodolija i jarac jel to je saturn samo sto vodolija se nametne kao vodja licnoscu socijalnoscu nekom orginalnoscu dok jarac se radja osakacen stidljiv al radom se uzdize da posle se izbori sa time al definitovno jeste vodja u svakom segmentu zivota npr
zato sto ti to treba jel si sve suprotno tome u partneru svako nalazi osobu koja za vrlinu ima ono sto je tvoja najveca mana ako je zena strasljiva i njezna trazi nekog jakog opakog neustrasivog lika i obratno ako je neka opasna zena trazi nekog slabijeg tako i musakrci biraju npr jarac je hladan sumoran zatvoren u sebe sta njemu treba ako je hladan a obratno toplina a ko mu daje tu toplinu pa rak ako je ovan divalj nepromisljen brzoplet ko onda njemu treba neko ko je miran promucuran odjmjeren taktican a to je vaga ratniku treba diplomataTo je tačno.
Jedino sam normalna, kad sam sa takvim muškarcem. Inače...je haos! Inače cenim i poštujem takve osobe. Smirene, flegmatične...nikako galamđžije, to ne.Ne volim ni brbljive ljude!
npr riba je neralna zivi u oblacima cesto nije svjesna realnosti mjesecnih racuna nekih svakodenvnih obaveza i ko sada ribi treba pa upravo neko ko je realan detaljan sve zapisuje na papir redovno izmiruje obaveze ko ce je polit hladnim tusem i vratit u realni zivot neko ko ce joj digirtronom kratko pojasnist kako stoje stvari a koji je to znak pa djevica upravozato sto ti to treba jel si sve suprotno tome u partneru svako nalazi osobu koja za vrlinu ima ono sto je tvoja najveca mana ako je zena strasljiva i njezna trazi nekog jakog opakog neustrasivog lika i obratno ako je neka opasna zena trazi nekog slabijeg tako i musakrci biraju npr jarac je hladan sumoran zatvoren u sebe sta njemu treba ako je hladan a obratno toplina a ko mu daje tu toplinu pa rak ako je ovan divalj nepromisljen brzoplet ko onda njemu treba neko ko je miran promucuran odjmjeren taktican a to je vaga ratniku treba diplomata