Merkate li i odmeravate li pomalo osobe suprotnog pola na slavama dok uživate u jelu i piću? Možda ne prezate da merkate i zauzete osobe suprotnog pola na istim slavskim gozbama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima neki i tu merkajuIli na slava mu?
SlicnoOdavno na slavi nisam bio, mada kad sam išao tu je bila uža rodbina uglavnom, tako da je pečenje jedino što je tu vredno merkanja
obavezno,ja volim i da stipnem malo ispod stolaMerkate li i odmeravate li pomalo osobe suprotnog pola na slavama dok uživate u jelu i piću? Možda ne prezate da merkate i zauzete osobe suprotnog pola na istim slavskim gozbama?
Stvarno ili se šališ?obavezno,ja volim i da stipnem malo ispod stola
Nije svakem žao.Ima neki i tu merkaju![]()
Nažalost ne, nikada nisam bio pozvan na Slavu.
Moji starci su prije nekoliko godina bili, ćaća se napio da su njemu i materi gurali auto iz blata.
Ali dobro to, već je Slava pala na petak, a poslužili su prasetinu... toliko o hrvatskim Srbima.
Tako da... koliko god moj ćaća bio ateistička neznalica, toliko su hrvatski Srbi gori od srprkih Srba, a ku*rče se nešto.
Moja mater katolkinja, ćaća blentavi ateist, a na slavi ispala najpristojnija, još da su joj običaje objasnili, imala bi ikonu do sada.
Pozz za roditelje, ćaleta posebno.Nažalost ne, nikada nisam bio pozvan na Slavu.
Moji starci su prije nekoliko godina bili, ćaća se napio da su njemu i materi gurali auto iz blata.
Ali dobro to, već je Slava pala na petak, a poslužili su prasetinu... toliko o hrvatskim Srbima.
Tako da... koliko god moj ćaća bio ateistička neznalica, toliko su hrvatski Srbi gori od srprkih Srba, a ku*rče se nešto.
Moja mater katolkinja, ćaća blentavi ateist, a na slavi ispala najpristojnija, još da su joj običaje objasnili, imala bi ikonu do sada.
Ne možeš zamisliti kakva je to budaletina, ali dobro...Pozz za roditelje, ćaleta posebno.
Pozovi me na slavu, rado ću se odazvati.Sta bi se ti cuda nacudio ovde kod nas pojma nemas![]()
Mogu. Ista sam oko religije, pojma nemam i ne interesuje me. A krstio me neki veći čin u sekti.Ne možeš zamisliti kakva je to budaletina, ali dobro...
Znas li ti da se na slavu ne zove?Pozovi me na slavu, rado ću se odazvati.
Očnjaci me svrbe kad vidim sveće i ikone a neću nikom da pokvarim tradiciju.Pa ne idu svi na sleve svi zbog popa.
Očnjaci me svrbe kad vidim sveće i ikone a neću nikom da pokvarim tradiciju.![]()
Pa to, ne obraćam pažnju i izbegavam dodir. Svima lepo.Ja kad prođem pores crkve iskrivi se krst.
Ali me mrzi i da merkam, valjda godine![]()
Pa to, ne obraćam pažnju i izbegavam dodir. Svima lepo.![]()