MERCEDES U SRBIJI?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ opšte dobro

Posle našeg skorašnjeg razgovora na PP mislio sam da imaš bar malo mozga ali sam se izgleda prevario.................

Kada si već citirao vest koju sam ja samo prene i to pod znacima uzvika i pitanja tražeći vaše komentare što nisi boldovao deo u kome je eksplicitno rečeno da Mercedes dolazi u Srbiju???

Nećeš ni boldovati jer ga nema!

E sad, moj konstruktivan komentar na tvoju glupost je suvišan koliko je očigledna tvoja glupost...............

hahaha na pocetku si napisao da je ovo SUPER VEST za srbiju mercedes gradi ulaze sad menjas plocu :hahaha:

sta drugo covek da ocekuje od demokrata nego da jedno pricaju a drugo rade :roll:

hahaha na pocetku si napisao da je ovo SUPER VEST za srbiju mercedes gradi ulaze sad menjas plocu :hahaha:

sta drugo covek da ocekuje od demokrata nego da jedno pricaju a drugo rade :roll:

Evo javlja se još jedna bud.la...............

Aj bolduj deo gde sam ja rekao da je super vest...............

Za tebe važi isto kao i za tvog pajtosa po pameti......................

Ako si dovoljno pametan shvatićeš moju rečenicu kao: dobra je vest ukoliko se bude obistinilo...................

Uh yebote pa moram i da crtam.................

IDI_DADA_AMIN:
ako ikada budes imao srece, da izadjes iz opstinskog atara, i ostavis svinjac i kokosinjac......pa se jos osmelis da krenes u beli svet........kazace ti se samo......

No, znajuci mentalitet srBskog seljaka, koji preskace sine po Beogradu , kada ga ekskurzija nanese u "velegrad" , ostaces i umreces na relaciji stocna pijaca, rodno selo......i Gucha kao vrh zivotne folozofije i provoda.......

кажи ми још само ово

да ли се јављаш из Лазе или је у питању кућна нега па се јављаш из стана,куће,локала (2) ?

Posto si ekstra glup , i naravno , shodno tome i neupucen, kao i svi naciJonalisti , moram da
pokusam da te poducim, iako se to granici sa "mission impossible".......:dash:

Niko nikada nije pominjao "Lamborghini" super cars......tako glupi samo patriJote mogu da budu, pa da projekat "Lamborghini " povezu sa automobilima od pola miliona evra, koji bi trebalo da se sklapaju u srbiji..........

"Lamboorghini " je isto tako i fabrika traktora, brodskih motora i kojecega jos.......dakle, nije to na slici nikada ni bilo u opciji da se sklapa u Rakovici, vec traktori......magarche.......glupi, naravno......:dash:

како си културан ,:rotf: Бечка школа истурено одељење:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

ајде напиши још 11111111888888889999999999999 трактор,њива,сточна пијаца........

изгледа да су то нека твоја сећања на рану младост,па их се повремено уз трауме присећаш овде на форуму :rotf: :rotf:

opste dobro........vidis da ti brisu poruke, jer ljudi ne mogu da citaju toliku kolicinu gluposti , pa pokusavaju da bar nekako zastite druge ucesnike od tvojih idiotskih pisanija,,,,,,

Da ima na ovom forumu , pdf ......."forumsko djubre" , siguran sam da bi bio rekorder po prebacenim tekstovima......

Dakle, to sto je mercedes otvorio nove pogone u madjarskoj , nicim ne iskljucuje ni prvu ni drugu opciju .....ni saradnju sa FAPom , ni proizvodnju auto delova..........

Ali, prosecno glupavom patriJoti , je isto i kamion, i auto deo , i automobil A klase....i " Lamboghini" automobili , i "Lamborghini " brodski motori..............

битно је да си ти изнад просека:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

opste dobro........vidis da ti brisu poruke, jer ljudi ne mogu da citaju toliku kolicinu gluposti , pa pokusavaju da bar nekako zastite druge ucesnike od tvojih idiotskih pisanija,,,,,,

Da ima na ovom forumu , pdf ......."forumsko djubre" , siguran sam da bi bio rekorder po prebacenim tekstovima......

ајде вређај још мало имаш још 32 поруке форе као прошли пут ..тебе и Лорда и онако не могу да банују као мене и остале:whistling: :klap:

Pa sto ne kazes da ides u MOC????:sad2:........slolujes se za jedno od sledecih zanimanja..............automehaničar, bravar, metalostrugar, metaloglodač, elektromonter mreža i postrojenja, izrađivač kablova i priključaka, autoelektričar, elektroinstalater, frizer i dr.??????

To je iz skolskog programa za prva cetiri zanimanja.......cool:ok:

сада знам и коју си школу завршио:super:

више ме не чуди "твоја" памет овде:klap: :klap:

.....a sta je ovde netacno......ili demantovano???

....."Nemci proizvode auto delove?

Predstavnici nemačke kompanije "Reum GMBH kompani" (Reum GMBH Company) planiraju da u Batočini izgrade fabriku površine 10.000 kvadratnih metara za proizvodnju auto delova, o čemu će sutra biti potpisan predugovor a u junu i ugovor, izjavio je danas Tanjugu predsednik te opštine Radiša Milošević.

Predugovor će potpisati predstavnici nemačke kompanije Rolf Riter, slovenačke kompanije "Grahautomative d.o.o. Batočina Robert Grah i predsednik opštine Batočina, posle čega će biti održana zajednička konferencija za novinare.
Informativna služba opštine Batočina saopštila je da će potpisivanju predugovora prisustvovati i potpredsednik vlade Božidar Đelić.."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back