Mercedes SLR u Novom Sadu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlične fotografije!

Auto izgleda za svaki respect! Posebno što je baja koji ga je doterao uter'o svim maminim i tatinim sinovima koji voze neke budžotine od 30-50 tisućitinki evrića! Valjda su skontali da su go ****** kad su spazili ovog!

To misliš na onaj SLR? Jer ne vidim druge slike osim njega...
Eto opet se potvrđuje ono što sam pričao pre 10tak dana - da se takvi automobili ne kupuju iz potrebe ili ljubavi prema vrhunskoj mehanici (elektronici) i uopšte ljubavi prema takvim automobilima - nego zbog manjka falusa tj. lečenja kompleksa...:D Opet ono srpsko - u najmanju ruku da se bude bolji od komšije, a po mogućnosti odskakati od celokupne većine... Kao da je svrha posedovanja takvih automobila - što kaže dečko - "uterivanje"... Doduše svaka čast izuzecima, ali kod nas je baš tako...:-? A sad...ako bi ja trebao da dam 500.000 evra da bi mi neko zavidio, ne bi ga uopšte ni kupovao... Ali dobro...ne razmišljaju svi kao ja...8-)
I majke mi...ako bi imao 500.000 evra, ako ne bi kupio nekog krša - fiću, Wartburga (al ne onog sa golfovim motorom, nego onog starog na mešavinu)...:lol: baš u inat onima koji sad misle da ću da kupim neki besan auto od 200.000 evra. E da... i obavezno bi mu zatamnio stakla...:lol::lol:
Zamisli ono...bazen, travnjak, baštovani, dobermani u paru po dvorištu... Garaža se otvara, lik u nekoj jakni, skupo odelce, italijanske pederajske cipelke... ulazi u garažu i isteruje Moskviča "repaša" :lol::lol:

Odlične fotografije!

Auto izgleda za svaki respect! Posebno što je baja koji ga je doterao uter'o svim maminim i tatinim sinovima koji voze neke budžotine od 30-50 tisućitinki evrića! Valjda su skontali da su go ****** kad su spazili ovog!

E kako smo mi zavidan narod.... Pa ako neko ima auto od 50k evra zar njega automatski moramo smatrati maminim i tatinim sinom? :shock:
Inace ja nemam ni yuga (nema se para :lol: ), niti su moji bogati, niti sam razmazen, tako da ne mislite da branim sebe...

ps: @gaj julije: ovo se ne odnosi samo na tebe nego na sve koji imaju takvo misljenje... :lol:
pozdrav 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back