Menza za samofinansirajuce studente

Kooper

Početnik
Poruka
4
Da li se isplati uzeti studentsku kartizu za menzu ako sam samof. student posto vidim da dorucak+rucak+vecera ukupno izadju 515 posto sam u Novom Sadu na dorucak ne mogu nikako stici, tako da 410 dinara svaki dan za rucak/veceru. Ne znam da li je to mnogo.

A sto se tice kupovine budzetskih kartica, zanima me da li postoji neka kontrola, da ne dam pare a nedelju dana kasnije me uhvate i vise ne mogu jesti tamo

Menzama je samo važno da ti imaš uplaćene obroke na kartici, ne i čija je, to ih ne zanima, jer se mnogo studenata hrani koristeći tuđe kartice.
U Beogradu je, recimo, cena tri obroka 95+205+175 (475 dinara). Ti ne moraš uzeti obroke za mesec dana, već kombinuj ako možeš, možda možeš sam da spremiš večeru ili ručak kada stigneš?
Ali, generalno, ishrana u menzi se isplati, imaš kuvanu, dobru hranu i ne moraš da pereš sudove. :D

Zavisi od tvojih potreba i navika, ja bih recimo komotno mogao 2 dana da se hranim za te novce, tako da se meni ne isplati. :D
Što se tiče kontrole, u Novom Sadu ne postoji, tako da slobodno možeš nabaviti budžetsku karticu za menzu, niko te neće proveravati. Bar nisu do sada.
Da i kao što reče Bambina_01, možeš uzimati npr po 10 pa koliko potrošiš, u Novom Sadu se nepotrošeni obroci prenose u naredni mesec do leta, posle leta se brišu.
Sada su uveli elektronsku kupovinu, pa možeš i po potrebi pre obroka kupiti na automatu.

Back