Mentalno i emocionalno najjači horoskopski znaci koji mogu da podnesu baš sve: Oni su nesalomivi!

Ja bih odvojio ženske i muške osobine. Isključivo bih komentarisao iz ličnog iskustva sa ljudima i posmatranjem domaće javne scene. Žene rođene u prolećnim/predprolećnim znacima Riba, Ovan, Bik su najuspešniji u svakom vidu šou biznisa jer su najprivlačniji, ne nužno fizički, harizma takođe igra veliku ulogu. Za njima idu žene Lav, Vaga, Škorpija. Takođe najviše srpskih sponzoruša, starleta i onih koje su se udale sa svetske milijardere je rođeno upravo u ovih 6 znakova. To su žene nemirnog duha željne slave i novca koje samopouzdanjem i šarmom dolaze do svojih ciljeva, one su stvorene za scenu, kamere, forografiju. Ima i u ostalm znakovim primera, ali najveća koncentracija je u ovih 6. Kod muškaraca, najuspešniji znak je Ribe, ali bi naglasio martovske Ribe. Oni imaju drajv i potrebu da budu vođe. Ja lično poznajem četvoricu Riba koji su šefovi u svojim firmama uključujući i mog brata od ujaka. Da ne ispadne politički neukusno, ali i naš predsednik države se računa, takođe Ratko Mladić, vojskovođa. Mi smo ratnički narod jer nam se najviše dece rađa od marta do maja, to su deca sa najviše energije, zbog toga smo i kao mali narod jaki u sportu. Najneuspešniji znak je Devica (ja lično). U mojoj okolini najviše propaliteta, neukih i siromašnih je rođeno u ovom znaku. Tako da izbegavajte da pravite decu koja bi se rodila u Septembru jer je to period sa najviše rizika za neke psihofizičke nedostatke.. Ovi što su datumski bliže Lavu i Vagi još i nekako solidno prođu. Za uspešnu decu u srpskom kapitalizmu ciljajte Mart, April, Maj, Prva polovina Avgusta, Oktobar i Novembar. Debele žene, najviše ih ima: druga polovina Maja, Jun, prva polovina Jula, Septembar, Oktobar, i nešto malo u Decembru i Januaru. Najmanje debelih žena (skoro da ih i nema): Ovan. Najmanje lepih žena: Jarac, Devica, Rak, ali Rak su specifične, jer kad je lepa onda je kao Anđeo, ali su retke.

Hvala, 💖 kad mi Device samo filozofiramo, a nikad ništa da uradimo.😃 . Kad smo već kod ove Evrovizije, sad sam prvi put video i čuo za predstavnicu Izraela, mladu damu pod imenom Noa Kirel. Navodno je najveća zvezda u Izraelu (pevačica, kompozitor, plesačica, glumica, voditeljka, sudija u rijaliti šou, vojnik). Rekao sam sebi, ova devojka je čudo, moram da vidim koji je znak u horoskopu, verovatno neki monogo jak znak za žene. Odem na internet i ono boom: Ovan (10. April). Opet rekoh sebi: nisam iznenđen, to sam i očekivao. Te žene mogu bukvalno sve.

Nekako ne volim te device , mogu da se družim sa njima, ali ništa previše blisko .
Mlađe ženske Vage su me uvek nervirale, tačnije njihova narcisoidnost i podcenjivačko gledanje na druge ljude. Pune su predrasuda i mnogo su zahtevne, često i nerealno zahtevne. Ali to samo kad su mlade. Čim pređu 50tu promene se i postanu žene koje se baš fino ponašaju, komunikativnost im se poveća i uglavnom su ljubazne prema meni. Njih gotivim.

Mlađe ženske Vage su me uvek nervirale, tačnije njihova narcisoidnost i podcenjivačko gledanje na druge ljude. Pune su predrasuda i mnogo su zahtevne, često i nerealno zahtevne. Ali to samo kad su mlade. Čim pređu 50tu promene se i postanu žene koje se baš fino ponašaju, komunikativnost im se poveća i uglavnom su ljubazne prema meni. Njih gotivim.
Ja se pronašla ;) je l se važi to što ću u septembru da pređem 50 ;)

Nekako ne volim te device , mogu da se družim sa njima, ali ništa previše blisko .
Nikad nisam imala u okruženju devicu , nemam pojma kakve su, a od blizanaca sam se nešto svesno sklanjala, a što, nemam pojma. A sad su mi oba deteta blizanci, tako da se od sudbine ne može pobeći. 😁

Ahamm, kontam,..:kafa: svi ste jako opasni i žilavi.:dosadno:

:whistling: U znaku Ovna, podznak Strelac, mesec u Lavu,..

:kpozdrav:
Sve vatra!
Tom Hanks Reaction GIF

Back