alexma321
Obećava
- Poruka
- 97
Ja bih odvojio ženske i muške osobine. Isključivo bih komentarisao iz ličnog iskustva sa ljudima i posmatranjem domaće javne scene. Žene rođene u prolećnim/predprolećnim znacima Riba, Ovan, Bik su najuspešniji u svakom vidu šou biznisa jer su najprivlačniji, ne nužno fizički, harizma takođe igra veliku ulogu. Za njima idu žene Lav, Vaga, Škorpija. Takođe najviše srpskih sponzoruša, starleta i onih koje su se udale sa svetske milijardere je rođeno upravo u ovih 6 znakova. To su žene nemirnog duha željne slave i novca koje samopouzdanjem i šarmom dolaze do svojih ciljeva, one su stvorene za scenu, kamere, forografiju. Ima i u ostalm znakovim primera, ali najveća koncentracija je u ovih 6. Kod muškaraca, najuspešniji znak je Ribe, ali bi naglasio martovske Ribe. Oni imaju drajv i potrebu da budu vođe. Ja lično poznajem četvoricu Riba koji su šefovi u svojim firmama uključujući i mog brata od ujaka. Da ne ispadne politički neukusno, ali i naš predsednik države se računa, takođe Ratko Mladić, vojskovođa. Mi smo ratnički narod jer nam se najviše dece rađa od marta do maja, to su deca sa najviše energije, zbog toga smo i kao mali narod jaki u sportu. Najneuspešniji znak je Devica (ja lično). U mojoj okolini najviše propaliteta, neukih i siromašnih je rođeno u ovom znaku. Tako da izbegavajte da pravite decu koja bi se rodila u Septembru jer je to period sa najviše rizika za neke psihofizičke nedostatke.. Ovi što su datumski bliže Lavu i Vagi još i nekako solidno prođu. Za uspešnu decu u srpskom kapitalizmu ciljajte Mart, April, Maj, Prva polovina Avgusta, Oktobar i Novembar. Debele žene, najviše ih ima: druga polovina Maja, Jun, prva polovina Jula, Septembar, Oktobar, i nešto malo u Decembru i Januaru. Najmanje debelih žena (skoro da ih i nema): Ovan. Najmanje lepih žena: Jarac, Devica, Rak, ali Rak su specifične, jer kad je lepa onda je kao Anđeo, ali su retke.

svi ste jako opasni i žilavi.
U znaku Ovna, podznak Strelac, mesec u Lavu,..