I onda se bunite kad dovodi sunarodnike?U doba Kraljevića Marka nam ne bi migrant orao drumove!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I koga onda postaviti? Kralja?Mislim da muslimani ne treba da stoji u opcijama, nikako. Medju njima ima dosta casnih ljudi, i na kraju i oni trpe ovu idiotsku vlast.
Sto se tice ostalih opcija - sve su zastupljene, to su ti profili ljudi.
Samo sam hteo da kazem nesto drugo - mnogo se bavimo ovom vlascu. Sta ti imas od ovoga? Analiziras najnizi sloj ljudi u nasoj drzavi, olos, umesto da se fokusiramo na to kako da ovu vlast SMENIMO i kako da PROMENIMO SISTEM i UNAPREDIMO SRBIJU.
Znaci manite se kritike vlasti, ima je dovoljno, treba da se fokusiramo na to kako da je smenimo i kako da promenimo sistem i da Srbija konacno krene napred pravim putem.
Ma NE! Treba jedna diktatorska TOLJAGA koja će se brinuti da demokratija diše punim plućima!Sistem ne treba da se menja, nego da se ne menja demokratija. Znaci potrebna je jos jedna jaka partija
koja ce smeniti vlast, o ova vlast smeniti njih i tako naizmenicno, kao u USA demokrate i republikanci.
Bitno je da se okrece.
Nemamo mi diktatora, samo je problem u tome sto Srbi nisu navikli na demokratiju pa seMa NE! Treba jedna diktatorska TOLJAGA koja će se brinuti da demokratija diše punim plućima!![]()
Bingo! Shvatio si problem demokratije! Onaj koji je 'demokratski' osvojio vlast bi se trebao brinuti da demokratija funkcioniše punom parom.... A to je OČIGLEDNI školski primer SUKOBA interesa!Nemamo mi diktatora, samo je problem u tome sto Srbi nisu navikli na demokratiju pa se
poglavito vezuju uz vodje. U demokratiji nemas vodja u klasicnom smislu.