Menjao komšiji kanale kroz prozor, ovaj nosio TV u servis

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Elita
Poruka
24.631

SRPSKA POSLA: Menjao komšiji kanale kroz prozor, ovaj nosio TV u servis više puta, uspavao mačku I NEŠTO JOŠ CRNJE!​

Agonija komšije je trajala, a on nije mogao da shvati šta se dešava...
Srbin kad se namerači na komšiju, poznato je, ne odustaje.
Bilo da se ne voli, ili vole a stalno se međusobno šale, uvek ima onih koji u tome pomalo preteraju.
2917817_komsije_ff.jpg

Jedan takav sused menjao je kanale komšiji kroz prozor iz puke dosade i da bi se šalio sa njim. Očito je to radio danima, nedeljama. Agonija komšije je trajala, a on nije mogao da shvati šta se dešava.
Kada je čovek koji je "prenkovao" komšiju napisao na mrežama šta radi komšiji, oglasio se upravo taj njegov sused čija je meta bio.
On je napisao sledeće:
- Prebacujem kanale komšiji kroz prozor uvek kada gleda TV, grize me savest ali ne mogu da prestanem, suviše je zabavno.
Ispod je usledio komentar njegove "žrtve"
- Tri pita sam televizor nosio u servis, dva daljinca sam promenio, mačku uspavao, vidovita Džemila mi razmađijala stan, sram te bilo - odgovorio mu je on.

Kuriri
Setite se ovoga kada sledeći put poželite da se našalite sa nekim susedom. :mrgreen:

SRPSKA POSLA: Menjao komšiji kanale kroz prozor, ovaj nosio TV u servis više puta, uspavao mačku I NEŠTO JOŠ CRNJE!​

Bilo da se ne voli, ili vole a stalno se međusobno šale, uvek ima onih koji u tome pomalo preteraju.
Pogledajte prilog 1107647

Jedan takav sused menjao je kanale komšiji kroz prozor iz puke dosade i da bi se šalio sa njim. Očito je to radio danima, nedeljama. Agonija komšije je trajala, a on nije mogao da shvati šta se dešava.
Kada je čovek koji je "prenkovao" komšiju napisao na mrežama šta radi komšiji, oglasio se upravo taj njegov sused čija je meta bio.
On je napisao sledeće:
- Prebacujem kanale komšiji kroz prozor uvek kada gleda TV, grize me savest ali ne mogu da prestanem, suviše je zabavno.
- Tri pita sam televizor nosio u servis, dva daljinca sam promenio, mačku uspavao, vidovita Džemila mi razmađijala stan, sram te bilo - odgovorio mu je on.

Kuriri
Setite se ovoga kada sledeći put poželite da se našalite sa nekim susedom. :mrgreen:
To nije smesno.
Smesno je to sto je taj komsija otvorio prozor da ovaj prebacuje.
Sve je namesteno. Kao i ovaj rat.
Daj boze da bude treci svetcski, al nece vrag dati maku mu hebem.
Jer bas sam gledao devojaka ima mikion u americi i to sve podebelo od nasih, i sve lako!
sunce hi ti hebem kako bih volia opaliti jednu Ajisu iz Floride... u Majamiju!
Ona se sjaji!!!!
E, sad da je vodim u mrak?pa da se sjaji? lol
to je smesno
jer amerika ri je go
amerika nas je uvek atitila u prvom svetcskom ratu i nasa rusija
ali znam sada da cerka od hitlera medin obrajt ima prste u svemu
dirigune zapadnjacima misleci mi da zapad napada evropu a to je sve jos se oduvek i znalo sve arhiska rasa... nemacka ti je to batoo...
pa uvuce ti se i u kingstond island samo da se docepa kopna...
a ti je nemacku neces videti!
vec samo onu gaduru... medin allbright, a bas mi je ona all right
to je zaista sve smesno sto sam napisao

Pogledajte prilog 1107647

On je napisao sledeće:

Kuriri
То сам радио као тинејџер..комшија у дворишту распали народњаке на радију а ја му у ту радио станицу пустим рокере.. Таман кад се он приближи радију вратим му Шемсу..и тако сам га данима зезао... 😂

Back