Menjanje partnera

Volim plavuse, ono kao, plava kosa i plave oci. A volim i crnke, sve mi to daje volju za zivot. Sestre Srpkinje, bez obzira da li ste plavuse ili crnke, da li imate 20 ili 40 godina, voli vas Vas brat Srbin Zlatko01

treba neutralisati ljubavnost kako ona ne bi smetala perverznosti u seksu. problem kod veza, cak i kratkih, a pogotovo duzih, sto se ljubavnost namece u prvi plan a to kvari seks. odnosno ne kvari seks kao vodjenje ljubavi, vec kvari seks kao onu slatku prljavstinu, perverziju i razvrat kojoj svi mi tezimo, zar ne?
prednosti stalne partnerke su u zastiti od bolestina i nemanja potrebe ulaganja ogromne pocetne energije u osvajanju nove partnerke. tako da je potrebno naci balans koji se pronalazi kroz neutralisanje ljubavi u vezi, da bi seks ostao dovoljno divlji i davanja ljubavi na kasicicu, a zauzvrat dobijati seks na automatskom pilotu bez ulaganja ogromne energije koja je potrebna za osvajanje novih devojka.

:zcepanje:
ništa ne bih dodala.

- - - - - - - - - -

Ja, iskreno, viđam više fantastično sređenih žena 30 i 40+, nego mladih devojaka
priča ti ne pije vodu

A što se teme tiče, i nisam neki moralni svetionik, ali radim na tome, držim se podalje od muškaraca već 6 meseci
Ova od 20 nema sta da se sredjuje, ove od 40 stavljaju tonu sminke. Groznonizgleda kada se skine. A ove od 30 jos misle da imaju.

Da bi neka devojka - zena,postala dobra ljubavnica,ona mora da izmenja dosta partnera.Niko se naucen nije rodio.Svaka vestina,pa i ljubavna.stice se
praksom.Dakle,ako to umece,kompariramo sa zvanjima na fakultetu,stanje je sledece.Devojka pocetnica u ljubavi,to je ravno zvanju asistenta,na fakultetu.
Devojka sa visim znanjem iz oblasti ljubavnih vestina,mozemo reci,da je DOCENT. E,posle dosta prakse i puno teoretskog znanja,devojka moze da ponese
titulu: PROFESOR za vodjenje ljubavi. Takve "profesorke",veoma su cenjene od strane muske populacije.Te devojke,koje ja uslovno receno,zovem "profesorke"
mogu zaista da biraju muske partnere.Mogu da im postavljaju visoke zahteve,mogu da ih "olese" novcano.

Ali ono,sto je zaista tacno.Svaki muskarac,koji je imao srecu,da naidje u svom zivotu.ne neku "profesorku".nije zalio ni truda ni novaca.Jer uzivanja koja samo
"profesorke" mogu muskarcu da pruze,vrede,kako to narodna poslovica kaze:"TRI CAREVA GRADA !

Da bi neka devojka - zena,postala dobra ljubavnica,ona mora da izmenja dosta partnera.Niko se naucen nije rodio.Svaka vestina,pa i ljubavna.stice se
praksom.Dakle,ako to umece,kompariramo sa zvanjima na fakultetu,stanje je sledece.Devojka pocetnica u ljubavi,to je ravno zvanju asistenta,na fakultetu.
Devojka sa visim znanjem iz oblasti ljubavnih vestina,mozemo reci,da je DOCENT. E,posle dosta prakse i puno teoretskog znanja,devojka moze da ponese
titulu: PROFESOR za vodjenje ljubavi. Takve "profesorke",veoma su cenjene od strane muske populacije.Te devojke,koje ja uslovno receno,zovem "profesorke"
mogu zaista da biraju muske partnere.Mogu da im postavljaju visoke zahteve,mogu da ih "olese" novcano.

Ali ono,sto je zaista tacno.Svaki muskarac,koji je imao srecu,da naidje u svom zivotu.ne neku "profesorku".nije zalio ni truda ni novaca.Jer uzivanja koja samo
"profesorke" mogu muskarcu da pruze,vrede,kako to narodna poslovica kaze:"TRI CAREVA GRADA !

Ja ne bih menjao jednu zainteresovanu, posveceenu domacicu za pet tvojih profesorki sa doktoratima.

- - - - - - - - - -

Iskreno, pre bih ti poverila JMBG nego ovakvu informaciju :lol:

JMBG si vec dala, sta je to drugo neki vec znaju, a ostali ce saznati.:)

Ja ne bih menjao jednu zainteresovanu, posveceenu domacicu za pet tvojih profesorki sa doktoratima.
slažem se :ok: :lol:
i naravno da žena ne mora da promeni mnogo muškaraca
i ima "veliko" iskustvo da bi bila dobra ljubavnica

ali valjda određeni muškarci ne znaju da nauče "neuke" žene da vole
nego im je potrebno da to urade drugi muškarci koji znaju

Back