Mene je ovo sablaznulo, a vas?

О овоме да су геј бракови бољи за децу него да немају родитеље не постоји никаква поуздана статистика. Уосталом за децу је сигурно боље да су хетеро хранитељским породицама. Све ово ти важи и за геј бракове.

ne kazem da postoji, to je moje misljenje, tj. smatram da je bolje imati dva ili jednog gej roditelja (koji su psihicki normalni) nego biti u sirotistu.....a tek hraniteljske, neka hvala....

Nisam neki stručnjak, ali... ljudi, jel videste vi ikada dete od 8 godina? Jeste li proveli neko vreme sa njim, poigrali se, popričali? Još bolje ako imate neko dete sa kojim ste vrlo bliski i sa kojim ste često u kontaktu, pa gledajte ga malo...
Dečaku od 8 godinau glavi je lopta, najnoviji dvd nindža kornjača, naruta i plavog zmaja, igrice, roleri, u letnjem periodu imitiranje Djokovića ili odbojkaša, košarkaša - u zavisnosti šta ima za gledanje na tv-u od sportskih dogadjaja i naravno od rezultata... Sanjaju najnovije igrice, avanture najrazličitijeg tipa i novu biciklu. ;) Uglavnom vole društvo svojih vršnjaka i u 99% slučajeva - muškog pola. Neee, ne zato što su latentni homići, već zato što sa dečacima svojih godina imaju dodirne tačke, zajednička interesovanja i mogućnost igre i zabave na duže vreme. Devojčice su smorne, ne zanima ih vadjenje glista iz zemlje, čak se na to i gade, lopte se plaše, a i zgražavaju se na sve i svašta :lol:
Dečaku od 8 godina piša ima ulogu, jednu jedinu i neprikosnovenu - da piški. Sramota ga je od bilo kakvih seksualnih aluzija, a na slike golišavih žena pokazuje znatno veći stid. Malje nema, možda, ali samo možda po neku u najavi, polni hormoni još uvek miruju, dete nema ni nesvesne ni biološke naznake seksualnosti!
Transseksualac, a??? Hej, pa di dlačice na bradi ili stidnoj regiji još nema, a budale već nagadjaju kojom metodom da provere, izmere i 100% zaključe :roll::roll::roll: koju će rupicu sutra da preferira :dash::dash::dash:
E, bre, i da se desi onaj smak sveta 2012. nikakva šteta nebi bila, iz dana u dan sam sve sigurnija u to!!!
Pa sama si dala odgovor na to kakve su karakteristike muškog osmogodišnjaka. Dakle ima razlike.

ne kazem da postoji, to je moje misljenje, tj. smatram da je bolje imati dva ili jednog gej roditelja (koji su psihicki normalni) nego biti u sirotistu.....a tek hraniteljske, neka hvala....
Све ти је лутрија.
На челу покрта за легализацију педофилије у Холандији је мушки геј пар који има усвојеног сина.
Не знам да ли су социјалне службе реаговале и колико је у том покрету за легализацију педофилије још геј парова са усвојеном децом, али цела та институција права усвајања деце од стране геј парова смрди до неба, а ти како хоћеш.

Све ти је лутрија.
На челу покрта за легализацију педофилије у Холандији је мушки геј пар који има усвојеног сина.
Не знам да ли су социјалне службе реаговале и колико је у том покрету за легализацију педофилије још геј парова са усвојеном децом, али цела та институција права усвајања деце од стране геј парова смрди до неба, а ти како хоћеш.

ne znam dovoljno da bih ovo komentarisala....ja nemam averziju protiv gej populacije, moj najbolji prijatelj je gej i najkvalitetniji muskarac koga poznajem....on je dobar prijatelj, dobar sin, dobar brat, dobar stric......i ako jednog dana bude zeleo, znam da ce biti fantastican otac......e sad, ja pristrasna zbog njega i tu nema pomoci.....:)

• Podržavam
Reactions: vd
zar ti zaista misliš da to baš dete želi

Ovo je dobro pitanje. Deca u tim mladjim godinama ne znaju kakva im je seksualnost. Sto znaci da se medjusobno mogu pipkati i deca istog pola, a da nisu gejevi.

Objektivno, to se tek nauci u toku puberteta. I to glavni pokazatelj nije hvatanje devojcica za dupe od strane svojih muskih skolskih drugova. To nema veze sa seksualnoscu, vec sa ocekivanim nacinom ponasanja.

Back