Mene je ovo sablaznulo, a vas?

Sta reci? Nevezano za to sto su mu lezbejke roditelji,sto je takodje suludo, ta terapija blokiranja hormona je monstruozna i sklona daljoj manipulaciji tj. siroj upotrebi.
Zamislite sutra dete nece vise da bude decak i vi po zakonima koji se uvode necete imati pravo da mu zabranite da postane devojcica.

vd:
ako želimo slobodu sebi, onda je nadam se logično, da i drugi imaju pravo da budu drugačiji od nas, ako to žele. tačka

Dobro rečeno ovo oko prava drugog, samo šta ćemo sa pravom deteta da živi svoje detinjstvo? Njemu se to pravo oduzima da bi se zadovoljila sebičnost i sujeta dve matore lezbejke, željne medijske pažnje ništa drugo. I kada prodje sledećih par godina, kada dete dodje u osetljive godine i shvati u šta mu je pretvoren život, šta će se onda dešavati?

vd:
ako želimo slobodu sebi, onda je nadam se logično, da i drugi imaju pravo da budu drugačiji od nas, ako to žele. tačka
Имају.
Промена пола је дефинисана медицинским разлозима и ако није угрожен живот детета/пацијента ради се на захтев тек са пунолетством, а не зато што су неке две надмене крмужине упрле да на детету реализују своје порничење.
Иначе жешће си се испалио.
Има тема:
http://forum.krstarica.com/showthre...nog-dečaka?p=19185906&viewfull=1#post19185906

Poslednja izmena:
nemam pojma šta da kažem i šta da mislim
nekako mi žao ovog dečaka - eto to je moj ptvi utisak
koliko je relevantna njegova želja da bude devojčica
koliko je dete sposobno za takve želje? jel zna ono šta to nosi, kakve su posledice
mislim da je to više želja njegovih "majki", tj staratelja
ha izjavio da želi da bude devojčica....pa deca izjavljuju svašta
stvarno ne znam da li može ta izjava da se shvati ozbiljno
i nisam za to da se čovek igra sa tim stvarima
ajde odrastao čovek, svestan i odgovoran...ali dete...

Нема ту шта да се коментарише - директ комбијем у Губеревац.
Изопачености настраних варвара не могу ни тамо да се приме, ово су само отпаци једног трулог друштва пред велике промене...

Ebem ti društvo, ljude, sistem, državu... ma planetu!!! :evil::evil::evil::evil::evil:
Već sam ovo videla, a opet me je dovelo do besa! Dete je reklo.... eeeej, molim te, dete od 8 godina, koje pojma nema čemu mu polni organi služe, osim da piški, o reprodukciji, sexualnom životu i sličnom, verovatno ni blagu predstavu... ili ima vrrrlo blagu predstavu, svakako bez logičkog i zrelog znanja! Dete je reklo i to se uzima ozbiljno i uvažava. Ne dovodi se u pitanje da li su ga možda dve ogavne, poremećene, psihopate-kravetine nagovorile i usadile mu to u glavu! :evil:
I to sve prolazi u društvu, u kome 'ladno oduzmu roditeljima dvogodišnje dete, jer se kupa golo na javnoj plaži, ili 8-godišnje dete jer ga je tata zagrlio na ulici ( s tim što se ovde detetova izjava da ga je tata zagrlio kao tata, i nikako drugačije, ne uzima ozbljno, jer je "tata nagovorio dete da tako priča i dete je pod njegovim uticajem"!!!! :evil::evil::evil::evil::evil: ), ili naprave ljudima pakao od života što imaju autistično dete koje vrišti u svako doba dana i noći, ili im naprave pakao od života jer su pljesnuli dlanom dete po guzi.... :evil::evil::evil::evil::evil:
Sodoma i Gomora... strahota i greota...

postoje dva ekstrema
jedan je apsolutna sloboda pojedinca da donosi odluke o sebi a maloletno dete je njegovo
drugi je kontrola države
nemoguće je imati dvostruka merila, tj jedno je kad smo mi u pitanju a drugo merilo je kada su u pitanju neki drugi
koliko vidim većina na ovoj temi zagovara pristup da bi u ovom slučaju trebala da se umeša država
a nešto ne verujem da bi se složili da se njima država meša
uostalom ne tako davno i na ovom pdfu se vodila rasprava o toj istoj zemlji u kojoj se država umešala pa Nastićima oduzela decu
velika je hrabrost sebi davati pravo da odlučujemo šta je ispravno a šta pogrešno

vd:
postoje dva ekstrema
jedan je apsolutna sloboda pojedinca da donosi odluke o sebi a maloletno dete je njegovo
drugi je kontrola države
nemoguće je imati dvostruka merila, tj jedno je kad smo mi u pitanju a drugo merilo je kada su u pitanju neki drugi
koliko vidim većina na ovoj temi zagovara pristup da bi u ovom slučaju trebala da se umeša država
uostalom ne tako davno i na ovom pdfu se vodila rasprava o toj istoj zemlji u kojoj se država umešala pa Nastićima oduzela decu
velika je hrabrost sebi davati pravo da odlučujemo šta je ispravno a šta pogrešno

Ne, ne sada da se meša... sada je ionako prekasno :( Zaustavljati taj proces sada, kada je dete ni bata ni seka, po mom laičkom mišljenju, izazvalo bi mnogo veću štetu nego korist!
Država je trebalo da zakonski to reguliše, bez odstupanja, ako nisu iz medicinskih razloga, tj. ako detetu nije život ili zdravlje ugroženo, pa i to da bude potvrdjeno od strane bar dve nezavisne lekarske komisije! Znači- zakon i ne može pre punoletstva, pa da ti je Bog ujak!
Sad ne vredi, a i da vredi, tu si u pravu, dupli standardi bi bili na delu.

Ista tema se sasvim drugačije obradjuje iz perspektive porodičnih vrednosti i iz političke perspektive. Tamo na Politici će se posvađati oko ove nebulozne i opasne lezbejske misije jer će garant biti kontraša koji pravdaju ovakvo mrcvarenje deteta samo zato što su glasnogovornici svojih liberalnih strančičica.
Ovde nadam se da nema takvih bisera. :)

vd:
postoje dva ekstrema
drugi je kontrola države

Zasto pricas o ekstremima? Zdrav razum i ljudska prava ne podrazumevaju bilo kakve ekstreme. Kontrola države je izuzetno bitan faktor kad je u pitanju usvajanje dece. Ove dve nije trebalo da imaju ni to pravo a kamoli pravo da se igraju tim decijim telom ko da je lutka.
Deca bi trebalo da se daju na usvajanje ljudima koji nemaju ama bas nikakav ustanovljen poremecaj i garant je bilo mnogo takvih koji se nisu izborili za pravo usvajanja dok su se ove dve muskarace izborile preko svojih vristecih ucenjivackih organizacija.

Ista tema se sasvim drugačije obradjuje iz perspektive porodičnih vrednosti i iz političke perspektive. Tamo na Politici će se posvađati oko ove nebulozne i opasne lezbejske misije jer će garant biti kontraša koji pravdaju ovakvo mrcvarenje deteta samo zato što su glasnogovornici svojih liberalnih strančičica.
Ovde nadam se da nema takvih bisera. :)
За дивно чудо на политици чак се ни подржаваоци геј параде нису много оглашавали.
Указао сам на ту тему само да би се видео одијум о таквим појавама и ван строго породичних односа.

Zasto pricas o ekstremima? Zdrav razum i ljudska prava ne podrazumevaju bilo kakve ekstreme. Kontrola države je izuzetno bitan faktor kad je u pitanju usvajanje dece. Ove dve nije trebalo da imaju ni to pravo a kamoli pravo da se igraju tim decijim telom ko da je lutka.
Deca bi trebalo da se daju na usvajanje ljudima koji nemaju ama bas nikakav ustanovljen poremecaj i garant je bilo mnogo takvih koji se nisu izborili za pravo usvajanja dok su se ove dve muskarace izborile preko svojih vristecih ucenjivackih organizacija.

Upravo tako.
U ovom slucaju, davati sebi za pravo da sudimo sta je normalno pitanje je zdravog razuma, pa ne mogu da prihvatim logiku VD-a
Neke stvari u zivotu se ne dokazuju i prosto nisu podlozne slobodnom tumacenju, jer su pitanje zdravog razuma

Ne, ne sada da se meša... sada je ionako prekasno :( Zaustavljati taj proces sada, kada je dete ni bata ni seka, po mom laičkom mišljenju, izazvalo bi mnogo veću štetu nego korist!
Država je trebalo da zakonski to reguliše, bez odstupanja, ako nisu iz medicinskih razloga, tj. ako detetu nije život ili zdravlje ugroženo, pa i to da bude potvrdjeno od strane bar dve nezavisne lekarske komisije! Znači- zakon i ne može pre punoletstva, pa da ti je Bog ujak!
Sad ne vredi, a i da vredi, tu si u pravu, dupli standardi bi bili na delu.
Није прекасно, те промене изазване хормонсим третиорањем би се зауставиле а-темпо, а дете се може одузети због неодговарајућег старатељства и удомити у неку хетеро породицу.
Пошто су САД упркос врло либералном законодавству о поседовању оружја, и даље највеће црно тржиште истог, онда је јасно и да се практично сваки медицински производ, па и хормони могу набавити на црно, сасвим аналогно као и за оружје.
Много је једноставније, ефикасније и природније забранити усвајање деце истополним родитељима.
Уостало, као што Дарвин рече: Ма који органски ентитет, да не би упао у ћурсокак еволуције мора бити способан за продужење врсте, а истополне јединке то нису, бар не у природи.

Била је тема на политици.
То дете, јадно, је буквало дато болесницима на усвајање.

Сама процедура око промене пола је веома сложена и компликована.
Особа пре свега мора да прође пубертет да би се хормони устабилили и да би психа дефинитивно сазрела за овај или онај пол ако већ постоји проблем те врсте.
Након тога читав тим стручњака психолога и психијатара анализира особу и заједнички доносе одлуку да ли је потребна измена пола хормонски и хируршки.

Ето где иде та прича са усвајањем деце од стране хомосексуалних парова. Довољно је да се од 100 усвојене деце један такав кикс деси, то је превише.

Није прекасно, те промене изазване хормонсим третиорањем би се зауставиле а-темпо, а дете се може одузети због неодговарајућег старатељства и удомити у неку хетеро породицу.
Пошто су САД упркос врло либералном законодавству о поседовању оружја, и даље највеће црно тржиште истог, онда је јасно и да се практично сваки медицински производ, па и хормони могу набавити на црно, сасвим аналогно као и за оружје.
Много је једноставније, ефикасније и природније забранити усвајање деце истополним родитељима.
Уостало, као што Дарвин рече: Ма који органски ентитет, да не би упао у ћурсокак еволуције мора бити способан за продужење врсте, а истополне јединке то нису, бар не у природи.

Nema sumnje da smo istomišljenici po pitanju usvajanja - ne bi im se smelo dozvoliti da usvajaju decu, ma ni pod razno! Hej, pa koliko samo peripetija imaju hetero-parovi, koliko provera, od zdravstvenih, psihijatrijskih, materijalnih... ma šta ja znam već, ali znam da kod nas ta procedura traje oko dve godine. Ako nešto nije u medjuvremenu izmenjeno.
A što se ovog sirotog deteta tiče... medicinski nije kasno. Sve je to ok, sve se to može izvesti... ako već može... i vratiti na staro. Nesumnjivo da će posledice ostati, ebi ga, uvek ostanu i to je užasna greota :(
Ali psihički... prekasno je. Šta je to dete, bata ili seka? U najosetljivijem periodu je zbunjeno, ubedjeno da nije kako treba, da nije kao drugi, da je skoro pa bolesno... :( Aj sad, prekini sve to, smesti ga u hetero porodicu, promeni mu navike, vrati ga u kožu dečaka... :( Jooooj, pa mator čovek da se izgubi, da izgubi kompas i identitet, a ne malo dete :sad2:
Ma, katastrofa, ebale su mu kevu za ceo život, daj bože da ne izraste u nekog psihopatu... :sad2:

Prva reakcija: monstruozno.

Druga reakcija: priča kao stvorena da pobuni uvek spremne mase protiv usvajanja, lezbejki, lezbejki/ gej ljudi koji usvajaju decu, Jevreja (obe majke Jevrejke, ako sam dobro shvatila), i novotarija u nauci i medicini.

Treća reakcija: čitam članak do kraja - motivacija roditelja je da spreče moguće samoubistvo ( 50 % osoba sa tom dijagnozom već u 20 godini života pokušaju da se ubiju), dete je sada srećnije, žene imaju odraslog sina (ili sinove) koji nemaju slične probleme (ali nije jasno da li su i oni usvojeni, ili su možda deca iz drugih veza)....

I na kraju: Nemam pojma. Priča zvuči JEZIVO, ali pošto ni jednoj vesti ne verujem 100 % , ne verujem ni ovoj. A nisam ni doktor - niti tačno shvatam dijagnozu, niti znam da li uopšte mogu tako rano da postave dijagnozu, niti šta u stvari znači to lečenje.

(nemojte sad da me napadate da branim mučenje dece! ako ste tako shvatili moj post - niste dobro shvatili)

Back