Mendzajna - znacenje (mendzajna nije muskarac)

Han Pritcher

Elita
Banovan
Poruka
16.622
Cesto se ta rec upotrebljava na zapadu a i ja je upotrebljavam ovde posto ih imamo takvih nekoliko na forumu.
Mendzajna dolazi od man (muskarac) i vedzajna..

pa nesto je prevedeno, nesto iz glave:

Mendzajne su pseudomuskarci koji svoj zivot fixiraju da onjuse zensku genitaliju na racun drugih, pretezno pljujuci po muskarcima I time sto izdaju prave muskarce i svoj pol.
Mendzajne vide zenu kao vise bice, stavljaju je na visok pijedestal i koncentrisuse na seks samo iskljucivo da udovolji zeni.
Mendzajna nije muskarac i mi ovde necemo da im dajemo tu cast da sebi daju tru titulu jer je pseudomuskarac koji ce uvek da stavi zenu iznad pripadnika svog pola pljujuci po muskarcima, slineci za pitzhckom I igrajuci nekog ‘spasioca’ zena od ‘nasilja’ muskaraca time jos vise hrabreci zene da se ponasaju kao da im sve pripada na ovom svetu I da glume vecite zrtve.

Mendzajna se konstantno uvlachi zenama da od njih dobije nesto kredita, podrske i paznje time pretvarajuci sebe u roba zenskog polnog organa. Podrzace najzesci oblik feminizma al picu slabo dobija, degredirace se do te mere da se vise nece znati kog je pola postajuci korisni idiot.
Mendzajna – to je osoba sa samoponizavajucim tendencijama koji duboko iznutra mrzi sebe I slepo veruje da su zene superiornije od njega i misli da ce ga zene voleti jer ce da radi kako mu one kazu dok ga one tajno i podsvesno preziru i ne nalaze nista privlacno u njima, eventualno ih smatraju drugaricama.
On misli da je zena nevin andjeo, imperativ lepote a muskarci prljave zivotinje koje treba kontrolisati. Cela slika njegovog sveta izgradjena je na totalnoj lazi feminizma, liberalnih i moralno bankrotiralnih medija I drustva.
Ceo njego zivot je iluzija..

Svim tim, ne samo da je sebe izdao, svoje prijatelje, familjiu nego i druge mendzajne slicne njemu koji klanjaju zenama za malo zenske paznje pravec jos vecu kompeticiju mendzajni do ekstrema i radjajuci nove kao sto je on.

Mendzajna nije muskarac.

Poslednja izmena:
To su devijantni likovi o kojima ne treba trositi reci jer su dno dna a te zene koje podrsku traze od istih su podjednako katastrofalne.Ekipa okuplöjena oko te ideje je zapravo skup neradnika i kalkulanata koji se koriste svakojakim sredstvima da bi preokrenuli i izopacili ono sto je priroda odredila da tako mora i da tako treba biti.

To su devijantni likovi o kojima ne treba trositi reci jer su dno dna a te zene koje podrsku traze od istih su podjednako katastrofalne.Ekipa okuplöjena oko te ideje je zapravo skup neradnika i kalkulanata koji se koriste svakojakim sredstvima da bi preokrenuli i izopacili ono sto je priroda odredila da tako mora i da tako treba biti.

sto je najgore, pussy ocajnike nijedna nece. eventualno iz sazaljenja il jer i nju niko drugi nece. cesto mendzajne vidjas sa stokilasicama

Jedino sto meni smeta kod tih likova je shto su foliranti-ni oni ne veruju u gluposti koje prosipaju da bi se ushlihtali zenama.A ako veruju to znaci da sebe degradiraju I to je njihov problem.Ali kad krenu po drugima da pisaju da bi se ushlihtali za snoshku, tad ih treba nagaziti.

i to ostro, najbolje nagaziti im bas po tim zenskim likovima kojima se on shlihta. naterati ih da se ovlaze, salju ti pp sa objasnjenjima u stilu 'pa nisam ja bas takva, ja sam fina itd..'

Samo se vi zanosite.Treba da vam bude jasno da je takvim sirovinama poput vas rok trajanja pri isteku.Buducnost pripada savremenim i pravim,kako muskarcima tako i zenama.Ne vredi vam kukati,nego il’ se menjajte il’izumirite.;)

Јел то као нека полу-претња? Нешто као деј вил кам?

Све је то ок, само вам ја тврдим да ћете се ви вратити трчећим кораком до ових "сировина" кад схватите да вам ти момци углавном већ имају момке, живи били па видели... Кад ви будете глава куће коначно јер то покушавате годинама тј да у мушкарцу убијете и зрно мушкости, и сањате дан када ћемо ми господарити кухињом а ви седети и наређивати поспрдно, онда ћу вас питати да ли сте свесне шта сте саме себи урадиле.

Ja njih zovem idolopklonici prema ženama. Istinska pošast, to je sve posledica udobnog života u kojem ne mogu da se razviju muške vrline.

Samo se vi zanosite.Treba da vam bude jasno da je takvim sirovinama poput vas rok trajanja pri isteku.Buducnost pripada savremenim i pravim,kako muskarcima tako i zenama.Ne vredi vam kukati,nego il’ se menjajte il’izumirite.;)

Ne kapiram, pa u istoriji uvek pobedjuju snažniji, a ne ,,savremenijim''. Na zapadu ti savremeni slabići polako prepuštaju mesto muslimanima koje boli tuki da se klanjaju ženama.

Jedno je biti jak i svoj u odnosu sa ženama, uz sve poštovanje njihovog bića, a drugo isfrustrirani besni muškarac koji je zavidan i bespomoćan što mu takvi jaki i svoji, pravi muškarci odnose ispred njuške najbolje žene.
Ne shvatajući i ne prihvatajući svoju nesposobnost, jer nisu dovoljno muškarci, svu odgovornost prebacuju na žene koje ih preziru zbog kuknjave nalik babama narikačama.
Jedino šta im preostaje je da se okupljaju u nezadovoljne čopore radi medjusobne utehe kroz priče o svetom boju na život i smrt protiv žena.
Nežnost kod mukarca ne znači nepostojanje snage, to je sigurnost u svoju muškost koja dozvoljava da se pokaže i ona topla strana u njemu. Dragost topla iza snage, snaga iza dragosti tople. Od takvih je nemoguće otići.

Poslednja izmena:
Ja njih zovem idolopklonici prema ženama. Istinska pošast, to je sve posledica udobnog života u kojem ne mogu da se razviju muške vrline.

Ne kapiram, pa u istoriji uvek pobedjuju snažniji, a ne ,,savremenijim''. Na zapadu ti savremeni slabići polako prepuštaju mesto muslimanima koje boli tuki da se klanjaju ženama.

tačno tako. deluje apsurdno, ali civilizaciju će pre sačuvati rigidni šerijatski kalifati nego liberopederske danske, finske i ostale matrijarhalne pičkematerine:lol:

Mozete banovati i deliti kazne dzaba vam , ne damo se jos:smeker:
Ja necu izumreti - loza se nastavlja :mrgreen: :cool:
Han je povratio sina iz kandzi feministicke lujke.
Ostaje i ovim momcima da nadjemo PRAVE devojke , za KUCU , a za rafalno izbushene polovare shutkarta...:super:

Polovnjache pokoshene rafalima.:hahaha:Eto dokaza da su krive zamisli samo koliko su puta izvodjenje pred streljacki:per: vod i onda ona komanda opali :per: spreda straga sa strane....pa treba sve to preziveti i ostati u komadu.:rotf:

Back