Men vs Women

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vjerovatno zato sto su prestare ili premlade ... kod mene u familiji ne jedno petnaest zena dodju dva dobra butika :D

Nisu, ima svih godista, od tinejdzerki, preko zena u trisedetim do zena u pedesetim.
I sve bece oci na moju obucu, a ja i nemam neki broj.
Samo ih volim i cuvam.
Dve moje ljubavi cipele i knjige :heart:

aLQABm5_700b.jpg

... da se malo udaljimo od obuce :D

Nema to blage veze sa bojama nego sa modelima. Za muskarce postoji maksimum 2 modela cizama :roll: naravno da ne razumes.
Ja cizme za sneg nemam jer sam bacila stare. Nisu bile vise za upotrebu.
A sto se prakticnosti tice, sneg se u Beogradu zadrzi nekih 2 nedelje, a cizme nosim maltene 6 meseci.
I onda su cizme za sneg prioritet?
Jesu potrebne, ali se vecinom moze i bez njih.

Nisu samo cipele u pitanju, zimska jakna do pola ledja ili dekolte na minusu, stajanje na stiklama po cijeli dan...Uglavnom je primarna estetika a ne prakticnost.

Jedan forumas je postavio jednu dobru sliku-poredjenja toka misli kada se sretnu 2 ortaka sa jedne strana i 2 drugarice sa druge strane.To je banalan primer kako smo mi momci danas mnogo jednostavniji odnosno mnogo jednostavnije razmisljamo u globali i kako racionalnije,emocionalnije,iskrenije razmisljamo od zena- devojaka danas, koje uglavnom imaju neki materijalni racun,cak i kada vide svoju drugaricu,cast izuzecima naravno.Nekada je bilo sve suprotno.

Back