Men vs Women

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
cb949558-624c-4c93-97f5-6454f29bae23.jpg

Znam, gde god sam bio video sam puno zenske obuce. Sta ti nije jasno, sama si pisala skoro za kreme zenama ovde navodeci da preteruju i dala sebe za primer da se sama brijes ispod miske i da nisi debil da bi sebi dopustila da te neko drugi farba. Otkud sad odjednom, zene imaju jedne cipele, jednu kremu i ne idu svakog meseca kod frizera?

Nista drugo do da ti ne odgovaraju ni zene ni muskarci. Mozda zato drzis macku?

Kako skuplja, dobar racunar kosta koliko i jakna, farmerke i cipele. Zenski ormari sadrze i po dvadeset cipela, nisam video nigde da neko ima deset racunara u stanu, obicno jedan, retko dva. Racunar imaju i zene.

Kako skuplja, dobar racunar kosta koliko i jakna, farmerke i cipele. Zenski ormari sadrze i po dvadeset cipela, nisam video nigde da neko ima deset racunara u stanu, obicno jedan, retko dva. Racunar imaju i zene.

Racunar, kola, mobilni telefoni (doduse, to je jedina tehnicka stvar gde su zene u istoj ravni kao muskarci), i sve ostale tehnikalije kostaju 435435 puta vise od jakne, cipeli, patika i trenerki.

Pa i patike i jakne imaju muskarci. Zenama je obicno dovoljan Pentium 2 iz 1997-e. Muskarci daju 15 K evra za kola, ili pate za tim sto ne mogu da daju toliko za kola. Mislim, neuporedivi su muski i zenski hobiji i interesovanja sto se para tice. Neuporedivi.

Koliko muskarac za autom toliko zena za putovanjima. Automobil moze trajati nekoliko godina, a letovanje petnaest dana. Obicno posle petog dana postane dosadno i monotono.

Back