vanjusica
Primećen član
- Poruka
- 900
Sinoc sam bila na premijeri najnovijeg 007... Dzejms se zaljubio, pa jos i pati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silvie:007 je vec jednom stao na ludi kamen, te je u tom smislu vac bio zaljubljen a posto su mu na dan vencanja mladu ubili vec je patio i to 1969 u "On Her Majesty's Secret Service"....
Ma gledaj, skroz je simpatican film, uostalom kao i svaki 007. Ja sam samo iznela jednu netipicnost za Dzejmsove filmove. Slatka razonoda, a vredi videti film zbog snimanja u Crnoj Gori (tu se publika valjala do suza).intra:kakvo njesra, neću ga ni gledati.
Ne znam gdje su usjekli ovog glumca ubjedljivo mi je najnebondvanjusica:Ma gledaj, skroz je simpatican film, uostalom kao i svaki 007. Ja sam samo iznela jednu netipicnost za Dzejmsove filmove. Slatka razonoda, a vredi videti film zbog snimanja u Crnoj Gori (tu se publika valjala do suza).
NatasaNatasa:E pa tada ja nisam bila rodjena, pa ne pamtim![]()
Pa i ako jeste/smo omekshao/li krive ste vi znene,jer vi odavno diktirate klishe drushtveno podbonog mushkog vrednosnog sistema....sada je to cmizdravi zaljubishko koji juru suqnju 1 zenqe.Ako vam se sutra digne da to opet bude zenskarosh,Bond ce opet slamati srca...vanjusica:Sinoc sam bila na premijeri najnovijeg 007... Dzejms se zaljubio, pa jos i pati...
sta?Mannibals:papa de filiu expiritus santi...![]()