A aardvark79 Početnik Poruka 1 04.10.2018. u 17:59 - Memorijska kartica #1 Hocu da kupim memorijsku karticu, ali ne znam da li moj telefon podrzava uhs i, pa ako moze pomoc?
mina68 Никад нећеш одрасти, мали весељаче VIP Poruka 63.751 04.10.2018. u 23:11 - Memorijska kartica #2 Одеш у продавницу са телефоном, сваки продавац ти то може рећи.
jolemisa Buduća legenda Poruka 29.994 04.10.2018. u 23:35 - Memorijska kartica #3 aardvark79: Hocu da kupim memorijsku karticu, ali ne znam da li moj telefon podrzava uhs i, pa ako moze pomoc? Kliknite za proširenje... Ako imas papire od njega,pise da li podrzava.ako si kupio od nekoga,pitaj ga da li podrzava SD karticu.A mogao bi i da nam napises koji je fon.
aardvark79: Hocu da kupim memorijsku karticu, ali ne znam da li moj telefon podrzava uhs i, pa ako moze pomoc? Kliknite za proširenje... Ako imas papire od njega,pise da li podrzava.ako si kupio od nekoga,pitaj ga da li podrzava SD karticu.A mogao bi i da nam napises koji je fon.
Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.881 04.10.2018. u 23:40 - Memorijska kartica #4 aardvark79: Hocu da kupim memorijsku karticu, ali ne znam da li moj telefon podrzava uhs i, pa ako moze pomoc? Kliknite za proširenje... Koji model , napisi model telefona.
aardvark79: Hocu da kupim memorijsku karticu, ali ne znam da li moj telefon podrzava uhs i, pa ako moze pomoc? Kliknite za proširenje... Koji model , napisi model telefona.