Memoari Go-Go's basiste Keti Valentine puni su bombi iz rokerkinog vremena

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.262
U svojoj knjizi „All I Ever Wanted: A Rock 'n' Roll Memoir” — koja je izašla ove nedelje u Velikoj Britaniji nakon dvogodišnjeg odlaganja nakon objavljivanja u SAD-u — 63-godišnjakinja je detaljno opisala svoja iskustva kao deo popularnog all -girl benda, njeno teško teksaško detinjstvo i žurke sa Rodom Stjuartom.

Takođe je šokantno otkrila da je uzimala LSD i da je zatrudnela sa 12 godina...

Nisam znao to, ali se ne iznenadjujem. A vi?

Keti je rođena u Ostinu i odgajala je samohrana majka. Dileri droge bi često prespavali kod nje, tvrdila je.

„Bio je to LSD nazvan kao ludi slatkiši: Orange Sunshine, Vindovpane, Clear Light“, opisala je droge koje je uzimala u svojim mlađim godinama. „Mogli bismo da skupimo novac za užinu da kupimo nekoliko hitova.

Kada je imala samo 12 godina, pronađena je pijana u bašti svog suseda, prema drugoj anegdoti iz knjige. Iste godine izgubila je nevinost od 14-godišnjeg starijeg brata prijatelja — a zatim je zatrudnela i abortirala. Samo dve godine kasnije, sa 14 godina, silovana je.

Keti Valentin je takođe opisala epifanijski trenutak koji joj je promenio život kada je shvatila da voli muziku. Godine 1973. otišla je da poseti maminu porodicu u Velikoj Britaniji. Tamo je otkrila "Top of the Pops" - britansku muzičku emisiju - koja je bila na televiziji. Prisetila se da je gledala pevačicu Suzi Kuatro kako nastupa, i ona joj je postala inspiracija.

„Imala sam 14 godina, a ona je bila: Suzi Kvatro, basista pred rok bendom momaka“

„To što sam videla da radi ono što sam videla da samo muškarci rade promenilo je sve“, nastavila je. „Od tog trenutka, imala sam jedan cilj: da budem u kickass bendu sa bandom devojaka istomišljenika i da dobijem život koji sam želela za sebe.

Kasnije se preselila u Los Anđeles 1978. godine da bi se bavila muzikom nakon što je naučila da svira gitaru od jednog od momaka svoje majke.

Pridružila se Go-Go's-u 1980, dve godine nakon formiranja grupe. Originalni bend činili su Belinda Karlajl, Šarlot Kafi, Džejn Vidlin, Đina Šok i basista Margo Olavaria. Međutim, nakon što je grupa navodno postala iznervirana Olavarijinim „pankerskim“ stavom, Valentin je dovedena kao zamena.

Valentin je napustila je bend 1985. godine, a potom se suočila sa alkoholizmom jer je zapala u teška vremena. Valentin je bila trezna poslednje 33 godine i od tada se ponovo okupljala sa grupom nekoliko puta, uključujući i njihovu trenutnu međunarodnu turneju.

Keti je rođena u Ostinu i odgajala je samohrana majka. Dileri droge bi često prespavali kod nje, tvrdila je.

„Bio je to LSD nazvan kao ludi slatkiši: Orange Sunshine, Vindovpane, Clear Light“, opisala je droge koje je uzimala u svojim mlađim godinama. „Mogli bismo da skupimo novac za užinu da kupimo nekoliko hitova.

Kada je imala samo 12 godina, pronađena je pijana u bašti svog suseda, prema drugoj anegdoti iz knjige. Iste godine izgubila je nevinost od 14-godišnjeg starijeg brata prijatelja — a zatim je zatrudnela i abortirala. Samo dve godine kasnije, sa 14 godina, silovana je.
LSD nije droga...

pa sad...ez
"LSD je moćna halucinogena droga. Napravljen je od lizerginske kiseline, koja se nalazi u gljivici koja raste na raži i drugim žitaricama. LSD može imati dugotrajan uticaj na vaš mozak i emocionalno stanje. Ovo je tačno čak i ako koristite LSD samo jednom."
Nema navlake. Mozes da uzimas kolko hoces i samo prekines bez krize. Benzosi su mnogo gori a to svi piju na eks :P

Back