sin Juga
Veoma poznat
- Poruka
- 10.053
Jedini nacin da se opravda nenormalno trosenje para na vojnu industriju je Ruska pretnja po zapadni svet i demokratiju.
Zvuci naivno ali je istinito.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мекејн има два циља,столица председнила С.А.Д. и да захладни односе са Русијом
Jedini nacin da se opravda nenormalno trosenje para na vojnu industriju je Ruska pretnja po zapadni svet i demokratiju.
комФо остави се ти тамо неког мекејна ,дај ти отвори неку темилицу са клинГтонком то је твој фах--немамо темелицу са гспоџом клингтонком већ 3-4 дана не знам шта се збива саС тебе постао си аљкав
- - - - - - - - - -
![]()
"Alec, we bombed there, am i right?"
Vidi, Vučiću, sa ove strane će doći Rusi !
Мекејн је за рушење Србије
Normalno da je pajacu Rusija gora od ISIL-a.
ISIL je mericki, tj. zapadni saveznik.
ISIL najuze suradjuje i sa Izraelom.
Rusija je jedina koja se danas uz Asada bori protiv kozojeblja, ljudozderstva i terorizma.
A reci mi matere ti, zažto onda Rusija (zapravo Putin i drštvo) nije poobarala Izraelske letelice zadnjih 2-3 puta kada su napadali njegove saveznike?
Rusi (zapravo Putjin i društvo) ne smeju ili im se neće?Rusi ne smeju ništa ni Saudijskoj Arabiji i Turskoj a kamoli Izraelu
One su treća generacija unazad i svako zna u kojoj pustinjici su bazirane i to nije razlog.Izraelu koji ima atomske bombe
Jbg tu se ispucaju sredstva koja su pri isteku rokaAko su to zemlje koje su izvori terorizma protiv kojih se niko živ ne bori ne znam šta onda očekuju od bombardovanja po Siriji...
Hoće. Svakako hoće ako ih se ne spreči u tome.ISIS će se samo prebaciti u Liban, Jordan ili Libiju nakon poraza u Siriji jer još uvek imaju izvore finansiranja
A reci mi matere ti, zažto onda Rusija (zapravo Putin i drštvo) nije poobarala Izraelske letelice zadnjih 2-3 puta kada su napadali njegove saveznike?
Zasto merika nije obarala ruske avione koji im prze saveznike ne 2-3 puta, vec 2000-3000 puta?
Prc
Aha. Znači merika = Izrael. I tko tu komanduje, kaj misliš?