Mekejn: Putin je veća opasnost po svet od Islamske države

Мекејн има два циља,столица председнила С.А.Д. и да захладни односе са Русијом

Ово што се гУзио у америчкој администрацији до сада му је максимални домет....следи заборав у политичком животу.....и чекање на позив од св.Петра....ускоро...

Jedini nacin da se opravda nenormalno trosenje para na vojnu industriju je Ruska pretnja po zapadni svet i demokratiju.
Zvuci naivno ali je istinito.

Овај лудак би имао муда да зарати са Русијом. Ови што су до сад председници САД су сви пацифисти у поређењу с њим.

комФо остави се ти тамо неког мекејна ,дај ти отвори неку темилицу са клинГтонком то је твој фах--немамо темелицу са гспоџом клингтонком већ 3-4 дана не знам шта се збива саС тебе постао си аљкав:hahaha1::hahaha1:
:think:

- - - - - - - - - -

26787_vucic-mekejn-2_f.jpg

"Alec, we bombed there, am i right?"

Vidi, Vučiću, sa ove strane će doći Rusi !

Normalno da je pajacu Rusija gora od ISIL-a.
ISIL je mericki, tj. zapadni saveznik.
ISIL najuze suradjuje i sa Izraelom.

U potpunosti se slažem sa tobom Hrvoje da je ISIL = merika = zapad = Izrael = kozojeblji = teroristi i ljudožeri

Rusija je jedina koja se danas uz Asada bori protiv kozojeblja, ljudozderstva i terorizma.

A reci mi matere ti, zažto onda Rusija (zapravo Putin i drštvo) nije poobarala Izraelske letelice zadnjih 2-3 puta kada su napadali njegove saveznike?

A reci mi matere ti, zažto onda Rusija (zapravo Putin i drštvo) nije poobarala Izraelske letelice zadnjih 2-3 puta kada su napadali njegove saveznike?

Rusi ne smeju ništa ni Saudijskoj Arabiji i Turskoj a kamoli Izraelu koji ima atomske bombe.

Ako su to zemlje koje su izvori terorizma protiv kojih se niko živ ne bori ne znam šta onda očekuju od bombardovanja po Siriji...

ISIS će se samo prebaciti u Liban, Jordan ili Libiju nakon poraza u Siriji jer još uvek imaju izvore finansiranja.

Rusi ne smeju ništa ni Saudijskoj Arabiji i Turskoj a kamoli Izraelu
Rusi (zapravo Putjin i društvo) ne smeju ili im se neće?
Izraelu koji ima atomske bombe
One su treća generacija unazad i svako zna u kojoj pustinjici su bazirane i to nije razlog.
Ako su to zemlje koje su izvori terorizma protiv kojih se niko živ ne bori ne znam šta onda očekuju od bombardovanja po Siriji...
Jbg tu se ispucaju sredstva koja su pri isteku roka
ISIS će se samo prebaciti u Liban, Jordan ili Libiju nakon poraza u Siriji jer još uvek imaju izvore finansiranja
Hoće. Svakako hoće ako ih se ne spreči u tome.

Back