DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.739
Pc je igracka ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja i pričam upravo o hardveru. Otkad Apple koristi Intel procesore, oni su u potpunosti prešli na PC arhitekturu. Znači Apple je unutra običan PC, hardverski gledano. Ne postoji nijedan Intelov procesor koji radi u Apple kompjuteru, a da takav isti ne postoji za PC. Razlika između Apple i PC računara je samo operativni sistem, dizajn i cena. Što bi babe rekle, isti *****.Ja pricam o hardveru ne o softveru ovde ...pa nije bas najobicniji ,oni su imali pre 10 godina hardver o kome je Pc mogao da masta samo ...nije se dzabe koristio za radne stanice ...
Netacno...pre 10 godina Mac pro je imao maticne ploce koje su mogle da podrze do 32 gb ram memorije ,PC to nije imao ....pricam o pravom Mac pro racunaru ,za vreme Jobsa a ne o trash canu ...Pa ja i pričam upravo o hardveru. Otkad Apple koristi Intel procesore, oni su u potpunosti prešli na PC arhitekturu. Znači Apple je unutra običan PC, hardverski gledano. Ne postoji nijedan Intelov procesor koji radi u Apple kompjuteru, a da takav isti ne postoji za PC. Razlika između Apple i PC računara je samo operativni sistem, dizajn i cena. Što bi babe rekle, isti *****.
Daklem, ovaj podforum je inficiran opasnim dunsterizmom i amaterizmom.Netacno...pre 10 godina Mac pro je imao maticne ploce koje su mogle da podrze do 32 gb ram memorije ,PC to nije imao ....pricam o pravom Mac pro racunaru ,za vreme Jobsa a ne o trash canu ...
kad si se vec uhvatio tog mek pro-a evo ti tehnicke specifikacijeNetacno...pre 10 godina Mac pro je imao maticne ploce koje su mogle da podrze do 32 gb ram memorije ,PC to nije imao ....pricam o pravom Mac pro racunaru ,za vreme Jobsa a ne o trash canu ...
Mozes ti da ides na astrologiju ,posto taj Dell sto si naveo nije Pc nego server ,bas server ....pokrij se ti usimaDaklem, ovaj podforum je inficiran opasnim dunsterizmom i amaterizmom.
Mac Pro je 2009-te još uvek koristio zastareli LGA771 socket i bio ograničen na 32GB RAM, dok su PC-jevi odavno bili prešli na LGA1366 koji je čak i sa običnim i7 procesorom mogao da gura 48GB (na X58 čipsetu), a sa Xeon procesorima i u serverskim konfiguracijama (kao što je Mac pro) je mogao da gura i do 288 gigabajta. Da, dobro si pročitao, 288GB, davne 2009-te, PC.
Ja sam tih godina kupovao masovno Dell PowerEdge C1100 mašine koje su bez problema podržavale 144GB RAM, i mogle da pojedu Mac Pro za doručak. (neke od njih su ispravne i rade i dan danas)
A ti idi na astrologiju, pošto ovo očigledno nije tvoje polje ekspertize. Ili se pokrij ušima, šta god..
mozda nisi znao pa da ti skrenem paznju...Mozes ti da ides na astrologiju ,posto taj Dell sto si naveo nije Pc nego server ,bas server ....pokrij se ti usima
Daning Krugerov sindrom je uzeo maha... da on zna da se PC-jevi po upotrebnoj funkciji i formi dele na radne stanice, servere, desktope, laptope, džepne računare - ovu raspravu ne bismo ni vodili.mozda nisi znao pa da ti skrenem paznju...
mac pro je radna stanica i server
tako da su uporedjivani ekvivalenti.