Чиме је овај "универзитет" заслужио да на додели индекса бруцошима присуствује премијер Србије? Погледајете које смерове имају, све неки менаџменти, државне управе, пословне студије, значи све кадар за који се зна где на крају завршава.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чиме је овај "универзитет" заслужио да на додели индекса бруцошима присуствује премијер Србије? Погледајете које смерове имају, све неки менаџменти, државне управе, пословне студије, значи све кадар за који се зна где на крају завршава.
Тиме што је власник Мегатренда - Мића (Божин) Јовановић
финансијер СПС-а ....
Тиме што је еХминистар ванредни професор на истом,
а садашњи - еХдиректор истог ...
Довољно или треба линк ?
90% vlade i vlasti uopste je kupilo, pardon diplomiralo na tom fakultetu
Megatrend je sprdnja od univerziteta, u pitanju je legalizovana prodaja diploma, a ciljna grupa su im tupsoni i zabušanti koji i pored svoje gluposti neće da budu fizički radnici, zanatnlije već hoće da budu gospoda a pri tome su spremni da plate diplomu a što je formalni uslov da bi dobili posao ili u nekom javnom preduzeću ili u državnoj administraciji pošto skoro ni jedna firma ne želi ni da čuje za njihovu diplomu.
Mene je ovde neki lik ranije optuživao da sam ja asistent na Megatrendu...![]()
Sta ce nekome u Srbiji fakultet ?
CREME DE LA CREME![]()
pa ti lepo zavrsi drzavni fakultet i otidji iz republike megatrendMeni su moji govorili uvek,uci sine,nemamo nameru da te saljemo na privatni,ko vidi tu diplomu odmah te odbija na razgovoru za posao...A sad,cela drzava je stala iza Megableje,vecina drzavnih kadrova je skolovano tamo...
Meni su moji govorili uvek,uci sine,nemamo nameru da te saljemo na privatni,ko vidi tu diplomu odmah te odbija na razgovoru za posao...A sad,cela drzava je stala iza Megableje,vecina drzavnih kadrova je skolovano tamo...
U pravnim firmama u ogromnoj slučajeva većini niko neće ni da čuje za Megatrend...