Мегатренд

spreman

Primećen član
Poruka
847
Чиме је овај "универзитет" заслужио да на додели индекса бруцошима присуствује премијер Србије? Погледајете које смерове имају, све неки менаџменти, државне управе, пословне студије, значи све кадар за који се зна где на крају завршава.

Тиме што је власник Мегатренда - Мића (Божин) Јовановић
финансијер СПС-а ....

Тиме што је еХминистар ванредни професор на истом,
а садашњи - еХдиректор истог ...

Довољно или треба линк ?

Чиме је овај "универзитет" заслужио да на додели индекса бруцошима присуствује премијер Србије? Погледајете које смерове имају, све неки менаџменти, државне управе, пословне студије, значи све кадар за који се зна где на крају завршава.

Питаш и одговараш.:D

90% vlade i vlasti uopste je kupilo, pardon diplomiralo na tom fakultetu

Тиме што је власник Мегатренда - Мића (Божин) Јовановић
финансијер СПС-а ....

Тиме што је еХминистар ванредни професор на истом,
а садашњи - еХдиректор истог ...

Довољно или треба линк ?

Не заборавимо и председника нам скупштине.
Али невероватно ми је да за почетак нове школске године премијер иде на мегатренд универзитет. Коју поруку хоће да пошаље? Од сад вас отворено јебемо у здрав мозак?

Megatrend je sprdnja od univerziteta, u pitanju je legalizovana prodaja diploma, a ciljna grupa su im tupsoni i zabušanti koji i pored svoje gluposti neće da budu fizički radnici, zanatnlije već hoće da budu gospoda a pri tome su spremni da plate diplomu a što je formalni uslov da bi dobili posao ili u nekom javnom preduzeću ili u državnoj administraciji pošto skoro ni jedna firma ne želi ni da čuje za njihovu diplomu.

Тарифа се зна ....

Оваквим темилицама им се само диже цена ....

:roll::roll::roll:

Megatrend je sprdnja od univerziteta, u pitanju je legalizovana prodaja diploma, a ciljna grupa su im tupsoni i zabušanti koji i pored svojih ograničenih intelektualnih kapaciteta odbijaju da budu korisni članovi društva kao radnici, zanatnlije već hoće da budu gospoda a pri tome su spremni da plate diplomu a što je formalni uslov da bi dobili posao ili u nekom javnom preduzeću ili u državnoj administraciji pošto skoro ni jedna firma ne želi ni da čuje za njihovu diplomu.

Inače ranije sam mislio da privatni fakutleti imaju modernije programe od državnih fakulteta, to možda i jeste istina, ali je isto tako istina da su privatnim fakultetima ciljna grupa najgori zabušanti, debili i tupsoni.

Rekao sam da privatni fakulteti imaju modernije programe nego državni i da su državni fakulteti priličko arhaični, a što jeste tačno, odmah sam optužen da sam asistent na Megatrendu... :D Mada skroz kapiram da privatni i državni fakulteti imaju totalno različite ciljne grupe studenata, privatni fakulteti ciljaju na zabušante i lenštine ograničenih intelektualnih sposobnosti.

Sta ce nekome u Srbiji fakultet ? :lol:

35728-nebojsa-stefanovic-120912-ras-foto-zeljko-safar-17.jpg
nevena_adzemovic.jpg

CREME DE LA CREME :mrgreen:

Meni su moji govorili uvek,uci sine,nemamo nameru da te saljemo na privatni,ko vidi tu diplomu odmah te odbija na razgovoru za posao...A sad,cela drzava je stala iza Megableje,vecina drzavnih kadrova je skolovano tamo...

Back