R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
Ja sam student " Megatrenda " i jedva cekam da zapalim odavde![]()
Добро, не би смо ми тебе више задржавали....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad ajde da mi kazes ko ce da ostane u Srbiji zemlji u kojoj nema sutra a glavni idoli ljudi a i omladine jesu neki krimosi ili ti mamini i tatini sinovi koji su jedva zavrsili osnovnu . Sta da kaze neko koji ima 250 e paltu i mora njome da izdrzava porodicu . Moj rodjak iz Surdulice je radio u neko preduzece ko varioc imo je 16000 din platu a na kraju kad treba da se da plata radnicima onda lokalni kabadahija ince vlasnik preduzeca i istaknuti partiski lik skine im ostvarenje na 70 ili 60 posto i da im 12 000 . Kad su biliu inspekciji rada rekli su im zovite B92 , mi nemozemo nista . Kad mu je pukao qr c pokupio je papire i otisao u Nemacku . Radio je sto kaze sve sto je stigo ali bas sve sad se vratio zaradio je fino vratio je svoje dugove , napravio sinu svadbu , i dao ja mislim oko 1500 e u Bugarsku uzima njihovo drzavlajnstvo jer kaze da oni mogu da rade bilo gde i sa vecom cenom rada od nasih . On ce sigurno za par godina povuci i porodicu za sobom u Nemacku il gde vec ode ali zna jedno da ako radi bice palcen i nece mu drzavne institucije reci da zove tamo neku TV stanicu . Sacekajte da se granice otvore batice docice do masovne bezanje iz Srbije . Ima da nam se desi ono sto se desilo i Bugarima sve maldo i radno sposobno ima da zbrise iz zemlje a medju njima i ja cu nadam se . Ja trenutno radim u firmi u kojoj mi je plata 19000 od toga moram da izdvojim za hranu i svaka subota je radna . Pa sad sedi izracunaj kolko meni ostaje sta ja imam od toga sto sam ovde a moj najbolji drug u DE . I tako samo da da bog da otvore granice posle ce sve leci na svoje nece biti strajka prosvetara jer nece biti posla a ni dece niti ce ova jadna zemlja trpeti kojekakve cirkuzante na vlasti jer nece imati kome da vladaju
Svaka reklama prodaje snove uz proizvod. Nije megatred kriv sto smo mi jadnici i smatramo da je vazno pobeci negde daleko, da bi imali bolji zivot.
E sad ajde da mi kazes ko ce da ostane u Srbiji zemlji u kojoj nema sutra a glavni idoli ljudi a i omladine jesu neki krimosi ili ti mamini i tatini sinovi koji su jedva zavrsili osnovnu . Sta da kaze neko koji ima 250 e paltu i mora njome da izdrzava porodicu . Moj rodjak iz Surdulice je radio u neko preduzece ko varioc imo je 16000 din platu a na kraju kad treba da se da plata radnicima onda lokalni kabadahija ince vlasnik preduzeca i istaknuti partiski lik skine im ostvarenje na 70 ili 60 posto i da im 12 000 . Kad su biliu inspekciji rada rekli su im zovite B92 , mi nemozemo nista . Kad mu je pukao qr c pokupio je papire i otisao u Nemacku . Radio je sto kaze sve sto je stigo ali bas sve sad se vratio zaradio je fino vratio je svoje dugove , napravio sinu svadbu , i dao ja mislim oko 1500 e u Bugarsku uzima njihovo drzavlajnstvo jer kaze da oni mogu da rade bilo gde i sa vecom cenom rada od nasih . On ce sigurno za par godina povuci i porodicu za sobom u Nemacku il gde vec ode ali zna jedno da ako radi bice palcen i nece mu drzavne institucije reci da zove tamo neku TV stanicu . Sacekajte da se granice otvore batice docice do masovne bezanje iz Srbije . Ima da nam se desi ono sto se desilo i Bugarima sve maldo i radno sposobno ima da zbrise iz zemlje a medju njima i ja cu nadam se . Ja trenutno radim u firmi u kojoj mi je plata 19000 od toga moram da izdvojim za hranu i svaka subota je radna . Pa sad sedi izracunaj kolko meni ostaje sta ja imam od toga sto sam ovde a moj najbolji drug u DE . I tako samo da da bog da otvore granice posle ce sve leci na svoje nece biti strajka prosvetara jer nece biti posla a ni dece niti ce ova jadna zemlja trpeti kojekakve cirkuzante na vlasti jer nece imati kome da vladaju
Aнђелче, и овде радим од јутра до сутра. И могу да се сликам
А највише жацне што за стручан посао, овде добијем 1.700 динара, Хрвати исти посао плаћају 200 €, а Запад преко 500.
Али, нема везе, волим ја Србију, с тим што разумем и оне који немају времена да је воле док им пролази живот.
Ja mislim da bi SlaDZa na bilbordu izazvala bolje reakcije.
Nesto u fazonu...Ovde i JA mogu da studiram.
Врхунац циркуса званог Србија, је чињеница да је Министар просвете Жарко Обрадовић - ''професор'' на том ''факултету''... са све Наташом Беквалац...![]()
На жалост, једно друго искључује.
Sam naziv "Megatrend" je izuzetno glup, nepromisljen i plitak, svojstven izuzetno neozbiljnim i povodljivim licnostima. Iskreno meni zvuci kao da ga je Shojic smislio. Ovakav naziv je na zapadu krajnje neprihvatljiv za jednu ozbiljnu instituciju. Mozda je primenljiv eventualno kao naziv nekakve modne revije.........
Diploma sa ovakvim nazivom automatski izaziva podsmeh u podsvesti jednog prosecnog potencijalnog poslodavca u EU.
Jeste bre, `Singidunum` zvuci mnogo ozbiljnije, istorijski, naucno, a i diplome tamo vrede bar kao dve sa Megatrenda.
De bre, ne zna se koji je od ovih privatnih veca kaubojstina, k`o da ima veze kako glasi naziv
Sam naziv "Megatrend" je izuzetno glup, nepromisljen i plitak, svojstven izuzetno neozbiljnim i povodljivim licnostima. Iskreno meni zvuci kao da ga je Shojic smislio. Ovakav naziv je na zapadu krajnje neprihvatljiv za jednu ozbiljnu instituciju. Mozda je primenljiv eventualno kao naziv nekakve modne revije.........
Diploma sa ovakvim nazivom automatski izaziva podsmeh u podsvesti jednog prosecnog potencijalnog poslodavca u EU.
k`o da ima veze kako glasi naziv
Tebi nema, ali ovima na zapadu, sve ima veze, kad je rec o narodima Balkana.
Ma dobro, to pricaj sad nekom drugom kako satro kad odes u inostranstvo, prvo te pitaju da li si sa Balkana. Istina je da ih boli cose odakle si, ako znas da radis posao, a svaku diplomu moras da nostrifikujes sa bilo kog fakulteta nebitno da li je drzavni ili privatni. A sto se tice ETF-ovaca ili arhitekti, oni imaju prolaz gde god da odu i to nema nikakve veze sa poreklom kako ti sad to predstavljas
kako to mislis nista ne vrede ?
Ma nemoj? Da zivis u EU, znao bi kako gledaju sve Balkance, bez izuzetka.
Moras da ponudis mnogo vise nego recimo jedan Nemac, ili Austrijanac, koji konkurise za isto mesto.
Bolje je da ne pricas, nesto ne znas.
Tebi je vazno samo da napises nesto kontra, a sta pises, ne razmisljas, koliko je validno.
Srbija je puna budala.Da nije tako,ko bi upisao Megatrend?Sad pored Pinka imamo i Megatrend kao sredstvo za ispiranje mozga.
to je antireklama
Pa sestro slatka, k`o da samo Austrija postoji. Ja bih pre rekao da ti nisi makla dalje od Austrije pa samo o njoj pricas i kakvo je stanje tamo, druge zemlje kao da ne postoje.
Srbija je puna budala.Da nije tako,ko bi upisao Megatrend?Sad pored Pinka imamo i Megatrend kao sredstvo za ispiranje mozga.
Ja bih rekla, da ti ne znas realno stanje. Nije tako samo u Ausriji, ili Nemackoj, tako je sirom EU.
Kao sto rekoh moras da ponudis nesto mnogo vise, nego neko od domacih, ko konkurise za isto mesto, a ti sad gaji i dalje iluzije![]()