Dzoni Vs N.W.O.
Primećen član
- Poruka
- 984
E sad meni je metalika draza i oni su muzicki 80-ih godina bili ispred mustaina i ekipe.Ali se onda izdavanjem albuma Rust in Peace I legendarne pesme Holy Wars i Hangar 18,stvar preoklenula.Te godine je izasao Crni album metalike,koga mnogi smatraju za kraj prave metalike sa AJFA albuma,dok se RIP album smatra pocetkom pravog kvalitetnog megadeta.I danas je bar po meni megadet je ispred metalike,sudeci po zadnjim albuma End Game i Death Magnetic.Sad je izaso novi album megadeta ,13,i cuo sam onu njihovu pesmu Public enemy No 1,Ta pesma ubija na mesto.Dok sam slusao preview pesme The view od metalice sa ovog albuma sto ce da izadje 31. oktobra,sam naziv 'Lulu' nije dobar nagovestaj.Lu ridov glas je raspad,rif je ok,ali ta saradnja ce ubiti ovaj album.Ali ipak sa druge strane metalika je dobila vecu popularnost za vreme svog zlatnog doba 84-90,nego megadet u periodu od 91 do danas.Sto ipak stavlja metaliku ispred kad se sagleda celo stanje,ceo vremenski period postojanja bendova.Mustainov glas je slab,mnogo,i to je isgleda bio kljucan faktor,a i ono vredjanje Kirka i pricanje kako je bio sa njegovom zenom ili devojkom.Ali oba benda se BADASS i oba treba slusati ako volite trash.Izmedju ostalog tog mustaina su hetfild i urlih izbacil iz benda i napravili veliku gresku.Moje misljenje Metalika>Megadet
Poslednja izmena: