MEGA BOOK GAME COLLECTION???!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kao prvo,da zaradio sam 2160e,a nova plata (za sad je 720e)...
napravis roba? eto koliko si shvatio GEM... ako ponudis svoja dva prijatelja i oni pristaju ti se osamostaljujes... nemam morala? zato sto pomazem ljudima da zarade sebi prve plate,zato nemam morala? budi ti moralista pa radi za neku pisljivu platu od 500e kod privatnika,niko ti ne brani... ako su oni moralisti...
inace,GEM je ko i svaki drugi posao ali sta ces kad ima vas "pametnih" balkanaca koji ne mogu da se pomire s tim sto neko zaradjuje vise od njih... i da,ako si vec jednom bio na poslovnom sastanku,NIKAD vise ne mozes biti clan tako da je ovo sto gore pricas nemoguce
slazem se ja sa tobom da ima prevaranata u GEM-u,ali prevaranti u GEM-u ostanu jaaako kratko... samo ljudi koji rade po pravilima i zele i drugima isto sto i sebi mogu uspjeti u GEM Collectionu
inace dosadile su mi rasprave,ja sam pricao samo sa RISE-om jer covjek ima mozga za razliku od nekih ovde...

za Gem-OVCE to nije prevara?Zasto onda:
1. Nikome ne govorite gde idu?
2. Cemu sektaska tajnovitost?
3.Zasto dizanje kredita?
4.Moja rodjaka je ISLA SA SVOJIM PLENOM KOD NJEGOVIH PRIJATELJA(NJIH PET-SEST) DA UBEDI ISTE DA MU POZAJME PARE, MAKAR I NA KAMATU!
5.vi svi pominjete "firmu" samo dok ne dodje do suda, onda volsebno postajete "drustvo gradjana"
6.na sastanku nisam hteo da djuskam i da pravim budalu od sebe, na sta su se svi "manageri" uvredili.zasto?
7.pritiskali ste me jedno tri dana, iako sam decidirano tvrdio da necu uci jos prvo vece!?
itd....

Ja sam imao srecu da se bavim MLM-om od 92 do 96,(ali ne GEM) kako u Srbiji, tako i u nekoliko zemalja okruzenja. Bio sam svojevremeno najmladji menadzer na Balkanu. Izasao sam i z toga zarad osnivanja sopstvene firme, i nikada nisam zazalio.Sa tog stanovista, vi ste paceri koji gledaju da zakolju sto vise glupih i pohlepnih , kako bi oni dalje klali.
Sektasi? da, ajde cik nemoj da ustanes na sastanku!
Prevaranti? da. Sto niste dzekovi pa da dajete pozajmicu onom ko hoce da udje, pa da vam vrati od posla? Zato sto je velikiprocenat ljudi koje navucete pa oni ne nadju nikoga !
Grebatori? Pa naravno! zovete me na posao veka i gadjate se ciframa, a ja vam platim sok i kafu....

Ma nosite se u tri lepe ... budem li ponovo na sastanku, a garantujem da hocu, izlazim sa svim podatcima u novine, nebi li vas sahranio.A imam i sa cime. Dovoljno je da pustim video-snimak sa vasih
sastanaka, videce se sta radite , pa sve i da nista ne kazem.

Dakle cic-A-mac-GEM-ovco, vodi racuna da se ne nadjes na snimku!!

hahahahahaha ti bio menadzer u MLM??? pa da si bio makar pocetnik u MLM znao bi sta pricas... ko kaze da se ne daju pozajmice?? ja sam dao pozajmice ali ljudima kojim vjerujem. a sto se tice tog da su tebe vukli da radis...sto lazes majke ti? napravljena ti je klasicna ponuda ako zelis da radis... a da znas sta je MLM ne bio lupao gluposti za ono pljeskanje... otidji da vidis one usisivace kirby pa vidi da li ima muzike na pocetku...
a sto se tice snimanja poslovnog sastanka,samo ti naprijed,ako oces budi moj gost pa sve snimi :D
vec su GEM snimali u hrvatskoj kad je bilo u novinama da je GEM milionska prevara i kda su ljudi bili "osudjeni" po novinama,a josip bosnic i tada slobodno hodao po gradu... dzaba se trudite ljudi,jednostavno ne mozete nista s lazima... jednostavno vas boli sto GEM-ovci koji rade po pravilima zaradjuju mnogo vise od vas na mnogo laksi nacin... svaki novi clan bude u istoj poziciji kao i ja na pocetku i osamostaljuje se,ali ti kao nas "poznati menadzer" nekog MLM (mozda jesi bio u oriflame :D) ipak ne kontas na kom principu radi GEM... GEM je KLASICNA PONUDA ONOME KO HOCE DA ZARADJUJE,i samo onaj koji je PONUDJEN odlucuje da li ce raditi ili ne...

da, vidim da vas GEM-OVCE bas uce ophodjenju sa klijentima, a ti svojim nastupom si nam bas dokazao da je Gem ono sto treba i u buducnosti izbegavati. A nadam se jednog dana da cu procitati jos neki od clanaka o masovnom hapsenju u Velikoj Plani.....
Nego ne rece nam zasto vi kao veliki i bogati zickate od nas mizernih i malih,glupih ljudi po 1300 din, za kafu i sok?

Novosadski "Dnevnik"
24. Septembar 2003. god.
GRUPI DRUŠTVA „GEM KOLEKŠN” NOVOSADSKI OPŠTINSKI SUD IZREKAO PRESUDU
Osuđeni jer su kupovali mesto u društvu

U novosadskom Opštinskom sudu juče su izrečene presude članovima društva „Gem kolekšn” zbog nedozvoljene trgovine u organizovanom obliku.
Novosađani Željka Jovčić (42) i njen suprug Nemanja ( 53) osuđeni su na godinu i po, uslovno na pet godina, a Miroslav Laketić (37) i Žarko Čubrilo (53) oboje iz Novog Sada, Denis Stojaković (32) iz Prnjavora, Tatjana Karabuha (38) iz Prijedora, Dragan Kljajić (40) iz Sarajeva i Ilija Vukadin (39) iz Srćevića kažnjeni su po godinu dana, s tim što se takođe izrečena kazna neće sprovesti ukoliko optuženi u roku od tri godine ne učine novo krivično delo. Optuženima je izrečena kazna oduzimanja knjiga „Uspešan put” a bračnom paru Jovčić i 12.570 evra.

Prema navodima optužnice, optuženi su krivi što su se prošle godine i ove do 15. februara neovlašćeno bavili posredovanjem u trgovini takozvanog proizvoda „Fit for sukses akademi” s Gibraltara, sadržanog u četiri knjige pod nazivom „Uspešan put”. Oni su, navodno, pronalazili i animirali kupce od 23. oktobra prošle do 15. februara ove godine u hotelu „Termal” u Vrdniku na 32 promocije i 16 trgovačka treninga koje je organizovao „BK biznis konsalting” DOO Beograd čiji je osnivač Borislav Krsmanović iz Draginaca, a kojima je prisustvovalo više hiljada ljudi, promovisali piramidalni sistem prodaje, posredovanje preko distributera, uz obećanje visokih procenata zarade za svakog pojedinačno. Kupci proizvoda dobijali su račune firme „FFSA” na osnovu kojeg su uplaćivali devizno u pojedinačnim iznosima od 2.990 evra sa nalogom prenosa sredstava na banku na Kipru u korist firme računa firme „FFSA”. Kupci proizvoda knjige „Uspešan put” sticali su pravo članstva u društvu „Gem kolekšn”. Okrivljeni su nalazili članove od kojih su neki dobijali zvanje asistenta.

Prvooptužena Željka Jovčić je u završnoj reči izjavila da je trebalo da državni organi upozore članove društva „Gem kolekšn” da je reč o nelegalnom poslu. Ona je izjavila da i danas smatra da se radi o legalnoj delatnosti i seminarima gde se moglo nešto korisno naučiti. Jedan od branilaca je kazao da se ovakvi seminari održavaju u svim okolnim zemljama, kao i u Crnoj Gori. Jovčićeva se pravdala da nije pravnik i da nije mogla da zna da je reč o nelegalnoj deletnosti. Po ovoj optuženoj „Gem kolekšn” je jedan „multi levl marketing” u kakvom je ona već radila i pokazala uspešnost u poslu. M. V.
PC magazin

Kada procitam neki od tvojih postova Cic-A-mac-OVCO, odmah mi padnu na pamet sledece reci: indoktrinacija, lobotomija, ispiranje mozga, i sl....Ali, ja te razumem, ti nemas kud: dao si veliku lovu i moras da zajebes jos nekog da bi vratio svoje pare! U toj"svetoj misiji bogacenja svojih prijatelja", spreman si gaziti i leseve, i buduca pokoljenja koja pominjes, i decu koja se jos nisu ni rodila.Savetovaces "klijente" da ukradu, prodaju iz kuce, pozajme pod kamatu, dignu kredit koji ce ih kostati svega sto imaju i nemaju.
Neki od vas "postenih managera" ce nastaviti jer su vec obezbedili dvojna drzavljanstva i veze u vrhu vlasti, ali ti i tebi slicni nemate gde da pobegnete i da se "osamostalite", vec vam je jedina sansa da pobegnete iz tog lanca u trenutku kada se pojave prijatelji vasih prijatelja, koji nisu u direktnoj vezi sa vama, te postoji verovatnoca da vas nece juriti, vec onog ko ih je preporucio, a to, vec nije tvoja briga, ti si svoje pare vratio. Poznajem mnoge od vas. Sa nekima sam u rodbinskim vezama, znam mnogo dobro koliko se trzate na telefon, i kako razgovarate sa ljudima koji su usli pa ne mogu da nadju sledece ovce...
Ali...primer za takvo ponasanje vidim i u prirodi: kukavica podmetne svoje jaje , i ne briga je kojim metodama ce ptic iz tog jajeta pribeci da bi preziveo. Valjda ste i vi takvi potrebni opstanku?

Rece jedna zena na forumu: "treba da vas je strah od onoga sto vas ceka kad izadjete pred Tvorca, ma koje vere da ste..." - bez namere da ukljucujem veru u dikusiju, takvi kao ti, nemaju straha ni srama ni od Boga ni od naroda!

Eto! rekoh ti sve, a ti mi samo odgovori na ono jedno pitanje: zasto vam ja placam pice na vasim poslovnim sastancima, koje ste vi zakazali, u hotelima "sklj" kategorije, u koje sam odveden tudjim kolima da ne bih otisao pre kraja? Ja bar , kada zakazem nekom sastanak po pitanju posla, platim ceh.Iako sam , kako ono rece, placen "pisljivih 500 evra"....e, moja budalo! izvini sto te vredjam, ali osvrni se malo oko sebe i pogledaj jad i bedu ove zemlje, pa ce ti biti jasno ciji novac ti trosis! i koliko te ljudi proklinje.

A sledeci put nam svima objasni kako to da: ako ste toliko uspesni, nema mnogo vas koji ce se hvaliti okolo kako su stekli to sto imaju?

da, vidim da vas GEM-OVCE bas uce ophodjenju sa klijentima, a ti svojim nastupom si nam bas dokazao da je Gem ono sto treba i u buducnosti izbegavati. A nadam se jednog dana da cu procitati jos neki od clanaka o masovnom hapsenju u Velikoj Plani.....
Nego ne rece nam zasto vi kao veliki i bogati zickate od nas mizernih i malih,glupih ljudi po 1300 din, za kafu i sok?

GEM-OVCE? ja vrijedjam nekog? ne vrijedjam ja vas,nego vase razmisljanje... samo jedno pitanje: zasto je sad Kljajic direktor biznis centra u sarajevu??? taj kljajic koji je "osudjen" po tim vasim novinama i dalje je menadzer...
ti ako mislis da covjek propadne radi 2290e u zivotu onda nisi normalan majke mi... eto kakvo ljudi misljenje imaju... mislis da bih uvalio svoje prijatelje radi pisljivih 2290e??? svi oni kojima sam nudio a nisu prihvatili su ostali sa mnom super,samo su rekli da nisu za taj posao.. to je njihova odluka. poenta je u tome sto svi mislite da neko oce da vas uvali... prijatelji su najvece blago na planeti
sto se tice placanja pica,ja sam uvijek prijateljima placao pice kad ih pozovem na poslovni sastanak jer ja njima nesto nudim,ne oni meni... to je isto kao da zoves nekog na pice a on placa... inace,ja se sa vama slazem da ima prevaranata u GEM-u,ali nije GEM kriv za to nego ljudi... ja bih se ubio da moj prijatelj i u jednom trenutku pomisli da je prevaren... mene kad pitaju "ko mi garantuje da cu izvuci novac" ja jasno odgovorim "NIKO! do tebe je kako ces shvatiti biznis a moje je da ti odgovorim na sva pitanja i ako budes sa mnom u poslu da ti pomognem da izadjes na onu binu i da postanes samostalni asistent"
poenta je u tome sto je GEM ko GEM savrseno smisljen samo kao i svugdje i u GEM-u imas sljama... inace te price za osudjene ljude su ti obicne izmisljotine jer ja te sve ljude vidim u GEM-u... Josip Bosnic je tada bio asistent kao i ja sad a govorili su da je direktor GEM-a (a generalni direktor je Krolowich) a on je sad na poziciji menadzer direktora... u GEM-u se meni svidjelo to sto se svaki trud racuna i sve je po pravilima: onoliko koliko zaradis toliko i dobijes... i ono sto mi se najvise svidjelo je to sto mogu i ja da budem generalni direktor jer ih ima nekoliko! GEM ti postoji u 12 zemalja evropske unije...

savjetovati nekoga da ukrade pare??? pa majke ti sta lupas? sta bi covjek mislio o meni da mu kazem "aj ukradi pare da radis s nama"??? budi malo iskren i reci da pricas nesto o cemu nemas dokaza... ja za sve sto vi pricate imam dokaze,a sta vi imate? samo suplje price... e,pohapseni ljudi,a ljudi bili osumnjiceni jer ih je jedan hrvat tuzio za prevaru koje NIJE BILO! policija se posle izvinjavala,ali naravno novine to ne pisu... zar en bi bilo logicno da GEM vise ne postoji ako su pohvatali ljude iz GEM-a? kako bi mogao onda da se odrzava jedan posovni sastanak ako nije legalan i koji bi hotel to dozvolio kad bi saznao da moze da potone zajedno s tim? mislim... ljudi,drzite se vi svojih mjesta tu gdje radite niko vam ne govori da morate raditi u GEM-u... ti si donio svoju odluku i drago mi je sto se nisi pokajao i zelim ti puno uspjeha u tvom poslu sta god on bio ;)

Uostalom...jadna i tužna je firma, gde su TAKVI postali menadžeri ....

Sram te bilo, prevarantu !

Eto! ima na vise nego vas!

ja samo toliko, za mene vise ne postojis, a ako ti treba jos 1300 din, zovi opet nekog, samo pazi koga zoves, moze da ti se desi kao tvom kolegi kog je lik izmlatio na mrtvo ime i nije mu dao da izadje iz kuce dok mu ovaj nije vratio i pare i otplatio vikendicu...raspitaj se malo.

Ako ti trebaju imena, kazi pa cu da te upoznam sa covekom....:wink:

kao prvo,kod nas su sokovi i kafa besplatni... a za hranu,zasto bi tebi GEM Collection placao? ono sto su moji prijatelji jeli i pili tad sam ja placao,a to je do domacina zasto si ti platio... ali to ti nema nikakve veze sa GEM-om,zar ne? sta bi sa onim osudjenim? i kako to da je GEM jos uvijek tu ako su ljudi osudjeni? i kako to da ja vidjam i Kljajica i Jokica i Bosnica kad su osudjeni? kako nesto tako nelegalno i prevarantsko moze i dalje da postoji?nisi mi na to odgovorio cini mi se? kad tako varamo narod zasto GEM postoji i radi bolje nego ikad?

dok je ovaca, bice i vune...A ovi tvoji treba samo da se pohapse dok su na uslovu...

hehehehehe! bice i toga!

ooooooooo...GEm! najjaci ste, firma jaka, milioni , kamioni, a treba vam jedan siromasak sto radi za "pisljivih 500 evra" da plati sto ste ga maltretirali tri sata..

Budala u Bec, budala iz Beca!

cisto da ne pomislis da si u pravu:

1.Ovi koji su osudjeni, na uslovu su.Otud njihova setnja, i to ne u Srbiji, vec u Bosni.
2.Stoji cinjenica da naplacujete 1300 din. za kafu i sok.
3.Prezentacije, sastanci i sl., odrzavaju se u hotelima poslednje kategorije(Velika Plana)
4.Ti nisi nikada platio porez drzavi.Placa "firma" Megabook" za svaki prodati primerak knjige
5.Sastanci koje odrzavate imaju sve odlike sekte.
6.Novac se iznosi iz zemlje, sto je samo po sebi lose za ovaj narod.
7.Tvoj kolega, a i jedna koleginica su isli sa jednim alavim pacenikom da pozajmi pare od prijatelja u 23 h. sto su mi licno pricali prilikom sastanka u V.plani.
8."manageri" koji me cimaju i dan danas, (poput tebe)imaju vrlo malo smisla za razgovor sa potencijalnom musterijom, uglavnom spominju kredit, pozajmicu ili prodaju auta, jer cu sve to vrlo brzo povratiti.
9. Ti nemas decu, pa ti je lako da gledas tudju koja izrastaju u potencijalne zrtve.
10. jednog dana ce se isprazniti "rezervoar" , pa ce veeeeliki broj ljudi ostati bez mogucnosti da se izvuce. Ako imas volje racunaj.
11. Najveci problem sa vama GEM-OVCIMA, je taj sto ne vidite ljude, vec novac koji oni imaju u svojim dzepovima, a indoktrinirani ste do te mere da vam se ne moze pokazati ni ocigledno.

Zamolio bih te da mi se ne obracas dok mi ne objasnis zato velika firma nije u stanju da plati sok,kafu i salamu koji su sluzeni u pauzama, i dok mi ne odgovoris na ostala pitanja.

Ja cu uzivati i dalje u svom poslu, jer vec dugi niz godina izdrzavam porodicu parama stecenim tim poslom.

I placam porez drzavi.

I nemam obavezu da idem kod nekog u 23h nocu po pare

i nemam obavezu 24/7 dostupnosti "managerima", "aspirantima" i "asistentima"

i nemam obavezu da se ponasam kao idiot za vreme "predstave", mogu da sedim kad hocu, a ne zato sto mi naredi neko .

i , hvala Bogu, ne moram da budem srebroljubac da bih se druzio sa ljudima. Imam ja prijatelja i mimo posla.

Meni niko nece staviti na dusu da sam ga uveo u sumnjiv posao.

I na kraju: Ja cu sigurno raditi svoj posao i kada ti bude bio u zatvoru!

hahaha jak ti odgovor ;)
i budala moze da vidi da lupas gluposti jer GEM ne bi radio da je prevara i ne bi placao PDV drzavi u iznosu od 17%. samo ti uzivaj u svom poslu,a kad nadjes argumente za prevaru onda pisi jer je ocigledno ko ima argumente a ko ne.

OČIGLEDNO je da ne plaćaš PDV, pošto čak NE ZNAŠ ni koliki je !

Ili možda vi imate popust !?

P.S. Ko laže, taj i krade, a ko krade ide u zatvor, a ko ode u zatvor, ima BUVE......

cisto da ne pomislis da si u pravu:

1.Ovi koji su osudjeni, na uslovu su.Otud njihova setnja, i to ne u Srbiji, vec u Bosni.
2.Stoji cinjenica da naplacujete 1300 din. za kafu i sok.
3.Prezentacije, sastanci i sl., odrzavaju se u hotelima poslednje kategorije(Velika Plana)
4.Ti nisi nikada platio porez drzavi.Placa "firma" Megabook" za svaki prodati primerak knjige
5.Sastanci koje odrzavate imaju sve odlike sekte.
6.Novac se iznosi iz zemlje, sto je samo po sebi lose za ovaj narod.
7.Tvoj kolega, a i jedna koleginica su isli sa jednim alavim pacenikom da pozajmi pare od prijatelja u 23 h. sto su mi licno pricali prilikom sastanka u V.plani.
8."manageri" koji me cimaju i dan danas, (poput tebe)imaju vrlo malo smisla za razgovor sa potencijalnom musterijom, uglavnom spominju kredit, pozajmicu ili prodaju auta, jer cu sve to vrlo brzo povratiti.
9. Ti nemas decu, pa ti je lako da gledas tudju koja izrastaju u potencijalne zrtve.
10. jednog dana ce se isprazniti "rezervoar" , pa ce veeeeliki broj ljudi ostati bez mogucnosti da se izvuce. Ako imas volje racunaj.
11. Najveci problem sa vama GEM-OVCIMA, je taj sto ne vidite ljude, vec novac koji oni imaju u svojim dzepovima, a indoktrinirani ste do te mere da vam se ne moze pokazati ni ocigledno.

Zamolio bih te da mi se ne obracas dok mi ne objasnis zato velika firma nije u stanju da plati sok,kafu i salamu koji su sluzeni u pauzama, i dok mi ne odgovoris na ostala pitanja.

Ja cu uzivati i dalje u svom poslu, jer vec dugi niz godina izdrzavam porodicu parama stecenim tim poslom.

I placam porez drzavi.

I nemam obavezu da idem kod nekog u 23h nocu po pare

i nemam obavezu 24/7 dostupnosti "managerima", "aspirantima" i "asistentima"

i nemam obavezu da se ponasam kao idiot za vreme "predstave", mogu da sedim kad hocu, a ne zato sto mi naredi neko .

i , hvala Bogu, ne moram da budem srebroljubac da bih se druzio sa ljudima. Imam ja prijatelja i mimo posla.

Meni niko nece staviti na dusu da sam ga uveo u sumnjiv posao.

I na kraju: Ja cu sigurno raditi svoj posao i kada ti bude bio u zatvoru!

1) NA USLOVU ZA MILIONSKU PREVARU??? HAHAHAHAHAHA
2)kod nas se placa REZERVACIJA tvog mjesta 35KM,a koliko je kod vas ja ne znam. Jokic je inace menadzer u srbiji,i to Leading Menadzer
3)zasto bi firma trosila za neki gala hotel???
4)drzava je uzela porez od Biznis Centra DOO gdje je drustvo GEM Collection registrovano
5)to sto en kontas MLM ti nisam kriv
6)novac se ZARADJUJE mnogo vise nego u ostalim "postenim" firmama
7)isli su da pozajme jer mu je rok uplate TRI DANA
8)to za menadzere i sam znas da je izmisljotina. jesam ti ja ijednom rekao da ti radis GEM?
9)nemam djecu,ali cim budem imao platicu mu SAMO 2290e da radi GEM cim postane punoljetan
10)na ovo sam ti vec gore da odgovor,a sto ti nemas cime da shvatis nisam ti ja kriv
11)ja ne vidim novac nego vidim LJUDE s kojima cu zajednickim radom,kad njima zaradim plate dobiti i ja proviziju. njihov uspjeh je i moj uspjeh

opet ti ponavljam,DOVEDI POLICIJU ako mislis da je nelegalan posao! samo objasni kako nesto NELEGALNO moze da se radi 7 godina??? svi pricate o prevari,a ljudi i dalje rade GEM? zasto bi tebi menadzeri placali pice? ko si ti jednom menadzeru? potpuni stranac! tvoj prijatelj koji te poziva bi trebao da ti plati pice,a zasto si ti placao to pitaj njega,mora da je htio samo da te unovci.

Ti si budala...:!:
...sa ispranim mozgom....
...i bez savesti..***...takvih je sve vise...zato i jesmo gde smo.

THE END

da,ja sam budala a ti si pametan koji lupas gluposti ;)
ja izbacim argumente i sve ti lijepo stavim pred tebe,a ti odg da sam budala. to pokazuje koliko si kulturan covjek ;). nije meni ispran mozak brate,nego si ti zatupljeni balkanac zbog kojih smo danas ovde gdje jesmo. hvala Bogu pa nisu svi takvi pesimisti kao ti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back