cujes brate,u GEM-u NEMA glavnog,imas generalnog direktora udruzenja GEM Collectiona,a ti ako radis mozes takodje da budes direktor. fazon ti je brate u tome da sto vise ljudi dovedes do uspjeha u biznisu i tada dobijas veci rang. npr,ne mozes postati assistent menadzer ako ne napravis odredjen broj assistenata (pocetni status u biznisu ti je assistent aspirant). znaci,ako ne dovedes one svoje prijatelje koji su prihvatili poslovanje do uspjeha ne mozes uci u menadzment.kad dodjes na poziciju assistent menadzera onda trebas da dovedes ljude iz svoje strukture do drugog uspjeha,da postanu kao i ti (menadzeri). ja mislim da trebas izbaciti 4 assistent menadzera i onda prelazis u leading menadzere,pa onda kad izbacis one svoje assistent menadzere u leading menadzere postajes menadzer direktor,i onda kad izbacis svoje leading menadzere u menadzer direktore postajes GENERALNI DIREKTOR... to ti se meni i svidjelo u poslu,jer vidim da je svima cilj da svako uspije,jer kad mene dovedu na njihovu poziciju,tek taddobiju unapredjenje. jednostavno ljudi,shvatite da to nije nikakav bauk i nesto strasno,to je obicni MLM kao i vecina ostalih (kirbi usisivaci,oriflame,avon...) ali sa mnooogo vecim zaradama.
e sad,to vam je GEM Collection,a FFSA vam je proizvodjac ovih fenomenalnih knjiga,i oni zaradjuju oko (vjerovali ili ne) 50e od svakog prodatog proizvoda (to je taj vas vlasnik

)
makedonija odvaljuje u GEM-u! ljudi,jedan clan GEM-a ima 82 clana familije u GEM-u!!! znaci,makedonci su carevi!!! oggy,da ti samo znas koliko ljudi je rjesilo svoju sudbinu u GEM-u... moj LM (leading menadzer) je prihvatio poslovanje u Primostenu u Hrvatskoj (isao je iz Sarajeva u Primosten na poslovni sastanak) sa 30.000KM duga (iliti 15.000e) i poceo da radi... zahvaljujuci njemu,sad imamo GEM u BiH. nista svjesni kakvi su ti ljudi,uvijek su uz tebe sta god ti treba... sve sto vas zanima o GEM-u slobodno pitajte i sve cu lijepo da vam objasnim.