hefajst
Primećen član
- Poruka
- 581
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako navodi agencija Frans pres današnju presudu će pažljivo pratiti manjinske grupe i separatističke organizacije, tražeći u njoj pravni presedan.
blic,22.07.10
jel to irci slave???????:![]()

I posle ovoga Evropa za neke jos uvek nema alternativu... Kada ce vam biti jasno da je Evropa GROBNICA Srbije?Ko o tome govori, Evropa je neupitna sem ako nemaš nameru da nas izmestiš na mars
Sta mislis, sta bi trebalo ovi nasi da urade?Koje poteze da povlace?
Виђе ли ти шта смрадови учинише, нису чули за акте из Хелсинкија...![]()
![]()
Kako bi Đinđić postupio?
Mene je sramota od ponizenja!
Pa bar da su izglasali nesto srednje!
I posle ovoga Evropa za neke jos uvek nema alternativu... Kada ce vam biti jasno da je Evropa GROBNICA Srbije?
Sada su vas zajasili djavolji placenici, a sutra ce djavo licno...
Ne može, brani joj to Ustav.
I posle ovoga Evropa za neke jos uvek nema alternativu... Kada ce vam biti jasno da je Evropa GROBNICA Srbije?
Sada su vas zajasili djavolji placenici, a sutra ce djavo licno...
culi su, nego pitanje nasih budala sudu je bilo da li je deklaracija legalna iako se radi o agresiji i onda okupaciji dela teritorije drzave potpisnice helsinskih akata.
ako nije namerno to pitano tako kako jeste onda moze da se zakljuci da imamo totalne pajsere na vlasti.
Ne može, brani joj to Ustav.

culi su, nego pitanje nasih budala sudu je bilo da li je deklaracija legalna iako se radi o agresiji i onda okupaciji dela teritorije drzave potpisnice helsinskih akata.
ako nije namerno to pitano tako kako jeste onda moze da se zakljuci da imamo totalne pajsere na vlasti.
Ne skreći temu, Evropa nema alternativu što se tiče regulative a ne integracija.
Integrisati se možemo gde god želimo ukoliko za takvo šta imamo kapaciteta i
ako nas vide kao poželjnog partnera
..100%..točno..i kraj se ne vidi..ako Srbija i dalje bude...takvog..mišljenja....![]()
Picoleone, znas da te postujem, cijenim i volim i zato te molim da mi oprostis zbog malo vulgarnosti koju cu sad napisat.
Elem izglasali su oni bas nesto srednje, ali to srednje su uvali Srbiji sve do bubrega!!!![]()
ajde zebro ko ti još ustav poštuje.
Picoleone, znas da te postujem, cijenim i volim i zato te molim da mi oprostis zbog malo vulgarnosti koju cu sad napisat.
Elem izglasali su oni bas nesto srednje, ali to srednje su uvali Srbiji sve do bubrega!!!![]()
Зашто су се уопште тиме замајавали, зашто нису тражили и не траже поштовање резолуције 1244, највишег валидног међународног акта о КиМ?
А то да ли м и њих видимо као пожељног партнера је изгледа небитно...

U oci su nam rekli da smo 0!
Sve ove reakcije mi se čine pre-emotivneNema nam druge do da odemo iz Evrope. Predlažem centralnu Afriku