Dah_andjela
Aktivan član
- Poruka
- 1.527
khmmm.... mozda zvuchi banalno... mozda i jeste takvo... ali meni znachi...Andrej:bitno je samo da je tvoje i da nije banalno.
*Moje ochi su boje zemlje... SMEDjE. A u toj smedjoj boji izdvaja se mnooooogo razlichitih nijansi... ima i CRVENE... a znash li shta je crveno? pssst pridji blize... tiho cu ti reci... znash, nekad bash one tiho izgovorene rijechi ostavljaju jak utisak na nashe ZELENE dushe.. Shta kazesh, svidja ti se? I meni.. tako je LjUBICHASTO! Ali i ZUTO na neki tajanstveni nachin... Nachin? Treba pronaci nachina da se prezivi, da se unishti SIVILO.
O boze, da li sam ja to upotrebila glagol UNISHTITI?! shock.. ne, ne... ne treba unishtavati... samo treba negativnu energiju usmjeriti ka onoj pozitivnoj... stvaralachkoj... Mozda tada ostvarimo svoje RUZICHASTE snove... mozda napishemo koju ZELENU pjesmu... stvorimo neshto.. bilo shta... i krenemo ZUTIM putem...
Pogledaj tamo. Vidish li bubamaru kako igra tango? Uziva u toj BORDO igri dok je lepir strasno okrece. Oni se bore, oni su kupili ZELENE naochare. Hocu ih i ja! Chula sam da se kroz njih vidi proljece. Hocu proljece i NARANDzASTE vjetrove koji ce uzburkati more dok ono vodi tajnu ljubavnu igru sa ROZIM nebom. Melanholija... eno je tamo.. to je ona udaljena tachka na horizontu shto plijeni sve svojim zanesenim pogledom. Znash li da je ona PRLjAVO ROZA? Ima malo one SIVE u njoj.. zato shto se plashi njega. Progutace je, i nju i nebo i more! Eno ga tamo u uglu. Plache u svome beznadju. A mozda su bash njegove suze jedina chista i PROZIRNA materija u ovom svijetu obojenom glupostima...?
edit: vishe volem ovu boju (: