- Poruka
- 13.394
Само осам година.8 godina sam isla u crkvu i veronauku,krstena sam i krizmana..radim na sebi duze od 3 godine kao prvo treba znati popricati sam sa sobom,osluskivati sebe..nisu sve misli tvoje misli,postoje svetovi i van ovog sveta i energije koje zive u tim prostorima,dimenzijama,oni su svugde i svako moze da ih cuje ako im je dozvoljeno ili ako ima neko nesto da kaze sta je namenjeno za neku osobu..rodjena sam sa tim darom da mogu da cujem i vidim svasta,i otuda sam i krenula jer je meni to normalno,zivim sa svim tim energijama,dusama koje ne znaju da se vrate gde treba,posto zivim u kuci gde je ranije bio logor i ovde su mnogi ubijani,ulica iza moje je ranije bilo groblje..tako da mnogo znam o tome i naravno nije sve opusteno i lepo kada se radi o tim stvarima,zna biti i lose,pojavljuju se i losi etinteti koji znaju da se nakace na auru i prave smetnje,zato treba znati ocistiti se,oprati se,opustiti se,vratiti sebe,treba znati kontrolisati sebe i sve oko sebe,ne dozvoliti da prilaze takvi koji crpe energiju.mozak i um nisu isto,ne treba puno razmisljati jer ce sve biti tako kako treba,treba ziveti u tisini,jer tako mozes cuti onog ko ti se obraca![]()
Три године Индија.
Пронађи себе.
Али опуштај се као код своје куће.
Никада не мењај једно...