Meditacija, da ili ne?

8 godina sam isla u crkvu i veronauku,krstena sam i krizmana..radim na sebi duze od 3 godine kao prvo treba znati popricati sam sa sobom,osluskivati sebe..nisu sve misli tvoje misli,postoje svetovi i van ovog sveta i energije koje zive u tim prostorima,dimenzijama,oni su svugde i svako moze da ih cuje ako im je dozvoljeno ili ako ima neko nesto da kaze sta je namenjeno za neku osobu..rodjena sam sa tim darom da mogu da cujem i vidim svasta,i otuda sam i krenula jer je meni to normalno,zivim sa svim tim energijama,dusama koje ne znaju da se vrate gde treba,posto zivim u kuci gde je ranije bio logor i ovde su mnogi ubijani,ulica iza moje je ranije bilo groblje..tako da mnogo znam o tome i naravno nije sve opusteno i lepo kada se radi o tim stvarima,zna biti i lose,pojavljuju se i losi etinteti koji znaju da se nakace na auru i prave smetnje,zato treba znati ocistiti se,oprati se,opustiti se,vratiti sebe,treba znati kontrolisati sebe i sve oko sebe,ne dozvoliti da prilaze takvi koji crpe energiju.mozak i um nisu isto,ne treba puno razmisljati jer ce sve biti tako kako treba,treba ziveti u tisini,jer tako mozes cuti onog ko ti se obraca🙏🏼
Само осам година.
Три године Индија.
Пронађи себе.
Али опуштај се као код своје куће.
Никада не мењај једно...

O jogi ne znam baš ništa. Baš juče krenula drugarica da mi objašnjava šta je to i neko nas prekide u razgovoru.
Koliko sam shvatio, to je neki spoj meditacije i vežbe? U svakom slučaju deluje zanimljivo.
Tu se ukljucuje i fizicko telo i duh,ko se ozbiljno bavi time godinama oni su vec stigli do toga da ubacuju i cakre u to,svaka vezba ima svoju pozu u kojoj treba biti odredjeno vreme

A šta su to čakre?
Ima 7 glavnih cakri koji su rasporedjene duz tela,kroz njih prolazi energija kada su otvorene.uglavnom kod svakog coveka ima vise zablokiranih cakri ,a svaka je zaduzena za te organe gde se nalaze.na primer cakra koja se nalazi izmedju zeludca i pupka kada je blokirana onda postoji problem za zeludcem,disanjem i sa svim okolnim organima,to je centralna cakra koja isto povezana sa nervozom,strahom,egom ako je blokirana.a joga moze da pomogne da se odblokira ako se rade odredjene vezbe za taj deo i tu je jako bitno disanje.ima da se procita opsirnine na netu za svaku cakru i pozu koja se radi

Ako se fokusiraš na disanje i "isključiš mozak" kako osećaš vibracije odblokiranih čakri?
Tako sto pustim ,sve pustim i samo ide sta treba da se desi.u tome nema pravila,svima se desava drugacije ko je na sta spreman to ce osetiti,videti ,doziveti.desavaju mi se vibracije celog tela i kada sedim i nesto radim,ili stojim isto nesto radim a ne razmisljam o tome a vibriram kao da imam zemljotres u telu

Tako sto pustim ,sve pustim i samo ide sta treba da se desi.u tome nema pravila,svima se desava drugacije ko je na sta spreman to ce osetiti,videti ,doziveti.desavaju mi se vibracije celog tela i kada sedim i nesto radim,ili stojim isto nesto radim a ne razmisljam o tome a vibriram kao da imam zemljotres u telu
Dakle ništa ti se ne dešava svesno, sve je spontano, telo mehanički vibrira na neku promenu.

Kako si otvorila srčanu čakru?
Donje tri sam sama,a gornje sam uz pomoc coveka koji je radio samnom na tome,bilo je teze jer nisam mogla da odrzim da se ne zablokiraju pa je trebalo vise puta da ih cistim i radim na njima,ima i muzika za otvaranje to su frekvencije koje deluju da odredjene cakre i to sam slusala u pocetku dok nisam sama uspela da ih pokrenem kada sa to zelela

Ako neko zna više od mene, onda mi može pokazati način na koji je do tog
znanja došao. Ako mi nudi pomoć na način da ja nemam uvid u to šta se
dešava, da ne mogu da osvestim, onda se od takvih ljudi sklanjam.
U početku sam tako radila iz straha, a sada iz razumevanja da od takvih
stvari nikakve koristi ne mogu da imam.

Back