Medijum....

TombRaider

Obećava
Poruka
62
Iščitavala sam forum i nisam naišla na sličnu temu pa sam odlučila da je pokrenem. Ukoliko sam previdela, i ova tema postoji, izvinjavam se.

Nisam čula nikad da je neko od mojih poznanika imao kontakta sa medijumima, pa me zanima da li je neko od vas imao iskustva sa ovim fenomenom i kakvi su utisci. Da li ste stupali sa medijumom svojevoljno i namerno znajući kome da se obratite ili ste se našli u situaciji da vam se desilo slučajno?

Медијум је у парапсихологији, посебно обдарена особа која је у извесним ситуацијама (хипноза, транс, сан) погодна као преносилац порука између духова и људи. Оваква могућност заснива се на парапсихолошком веровању да душа надживљава физичку смрт, па је неуништива. Медијум је, по веровању учесника, способан да посредује између људи и оностраних сила, па је зато у стању да демонстрира феномене као што су екстрасензорна перцепција, телепатија, радиестезија, левитација, телекинеза итд. Комуникација се одиграва у посебно припремљеним сеансама или у ритуалима који се изводе по обичајима социјалне заједнице или групе људи.

90 procenata su prevaranti, a ono ostalih deset posto jadnika, koji su fakat online sa onostranim, takođe se smatraju prevarantima pa se ljudi boje izači u javnosti sa tim.
Što znači, ako si u potrazi za nekim medijumom a koji ne uzima pare i servira ti glumu i šuplju priču, moraš se podobro raspitati jer do istinskih mediuma je vrlo teško doći.

Ja sam takođe iz NS, pa ako saznaš za nekog da nije neki Tarotan ili nekrunisani kralj, bio bih ti zahvalan da mi javiš na PP.
Imao sam drage osobe kojima nisam stigao uputiti reči koje sam trebao...

Medijumi su prevaranti koji za pare iskorištavaju nesreću i naivnost ljudi.
Pa samo pogledajte pravu poplavu ,, medijuma '' kod nas devedesetih, koji su se bogatili na tuđoj nesreći.

Back