Mediji: SNS utvrdio izbornu listu, na njoj violinista, Lav Pajkić i Ivan Tasovac

Ne, naprotiv, neki smo zaista ostali izgubljeni u prevodu jer smo se bavili sobom, sopstvenim razvojem, poslom koji je mnogo teži od onoga što se servira. Sada kad smo zabrinuti za svoju zemlju, neko zateže i neće da nam objasni ukratko šta je ''fabričko podešavanje svake zemlje/države''. Vidite... lakše je oprostiti neznanje i objasniti nego grditi i kleti. Hvala još jednom!
Fabricko podesavanje je zapravo analogija sa vracanjem savremene tehnike na pocetna podesavanja kada je drukcije nemoguce ispraviti gresku. Samo morate uzeti u obzir njihovu zelju kojom bi ta drzava izgledala po njihovom neoliberalnom modelu koji nigde jos nije funkcionisao, a prepisuje se drzavama koje se postavljaju u potcinjeni polozaj.

Ne brine me ni jedno ni drugo... @ЗВЕР. :smeker: Brine me treća varijanta u kojoj smo ili ludi i hrabri, ili ludi i mentalno poremećeni.
Niste ludi i hrabri,jer da ste hrabri i da ste Srbi brinule bi vas te slike.Vi ste ludi i mentalno poremećeni idolopoklonici,jeftine prostitutke i najgori poluljudski ološ.To ste vi naprdnjaci.

Niste ludi i hrabri,jer da ste hrabri i da ste Srbi brinule bi vas te slike.Vi ste ludi i mentalno poremećeni idolopoklonici,jeftine prostitutke i najgori poluljudski ološ.To ste vi naprdnjaci.
Hvala, Bog vam bio u pomoći, velike su to muke i tuge sa kojima se suočavate... Bog vam pomogao pre nego meni, najiskrenije se tome nadam. Okrenite se sebi, tako divnom stvorenju, ne zračite mržnjom i zlom koje želite drugima, iz toga se mnoge stvari baš vama obiju o glavu a meni-neka mi stvarno bude kako mi želite ako tako treba da bude. Laku vam noć želim.

možda je ovako i dobro za Srbiju...da se pokaže mentalno stanje srpskog naroda...da se vidi srpski jad i beda...lažni moral i cena po kojoj se prodaju sitne duše

@ЗВЕР, čoveče, problem je u tome što ću ja lako priznati da sam pogrešila i gorko se pokajati nad svojim grehom, a vas hrani mržnja, sila, moć, dokazivanje da ste u pravu.
Tema je počela sa Lavom Pajkićem, podvučeno, podebljano je bilo da je to dete nekome izvor podsmeha, rugla, sramote.
Ponadali ste se da će narod skočiti da podrži ideju da je to dete odvratno, ružno, pripadajuće nekom najgorem zlu, ničim izazvano.
Pokazalo se da Lav bere više simpatija od tog grozomornog stava, Bogu hvala, jer još nije ni zinuo, imamo samo dve fotografije na kojoj se momak osmehuje.
Grozno je to što ste pokušali, grozna je ideja, Bog vam pomogao da shvatite da takvim niskostima nikoga ne možete da pridobijete.
Pridobićete ljude iskrenim vapajem, stvarnom slikom promašaja ove vlade i time kako biste vi sve to drugačije.
Ako pljunete na narod, vi ste nula u tom narodu, gotovo.

Narodni poslanik

243110_lav-pajkic01-news1-dragan-kadic_ls.jpg

Prema pisanju Blica, nosilac liste je Aleksandar Vučić, a prvi posle njega je ministar poljoprivrede Branislav nedimović. Slede predsednica parlamenta Maja Gojković, violinista Jovan Kolundžija i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. U vrhu liste je i Lav Pajkić, sin Isidore Pajkić i voditelj emisije "Kontravizija" na TV Pink. Na listi naprednjaka se nalazi i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

SNS pomera standarde.
Mali ljigavac

Ja reko' Stefan Milenković... samo sam to došla da utvrdim! :smeker:
Kad sam već tu, Lav je fin momak, prezentan, drag, ne naročito eksponiran do sad... (moja baka ga mnogo voli, termin emisije je morao da se ispoštuje, a moram priznati da je i meni taj osmeh nekako simpatičan).
Kolundžija je takođe majstor svog zanata tj. božanstvene umetnosti.
Tasovac-veoma uspešno, inteligentno i zanimljivo lice sa muzičke i kulturne scene...
Nije mi baš najjasnije šta je smešno, ali me mnogo i ne intrigira. Da AV podrži i vaskrsla Marija Terezija, našao bi se pojedinac koji se smeje kao lud na brašno... :roll:
i kakve veze sa politikom imaju te individue izuzev sto su tvome srecu dragi ?

Back