МЕДИЈИ: Пошта ОБУСТАВИЛА исплату соц. помоћи, дечјег додатка, стаје и Постекспрес?

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

3BEP

Veoma poznat
Poruka
10.437
Пошта Србије обуставила је у петак исплату сцоијалних давања за многе категорије социјално угроженог становништва због тренутне епидемиолошке ситуације.

Како су навели у обавештењу, исплате су укинуте због тренутне епидемиолошке ситуације и спречавања ширења коронавируса.

90431675_948017512267596_7972669794958704640_o.jpg
На списку обуставе исплату су дечји додатак, новчана социјална помоћ, инвалиднина, нега и помоћ другог лица, посебна новчана накнада, накнада за породични смештај, родитељски додатак као и накнада за тржиште рада.

Како сазнаје БИЗлифе портал, од суботе се обустављају и услуге Постекспреса.

Уплате за сада функционишу нормално.

https://srbin.info/drustvo/mediji-p...oc-pomoci-decjeg-dodatka-staje-i-postekspres/

Užas vučićeve nesposobnosti..Uskratiti primanja NAJUGROŽENIJIM kategorijama,socijalnim slučajevima,invalidima,deci,teško bolesnima,je GENOCID nad sopstvenim narodom.

E, oladi sa tim informacijama iz WORDA 95, možda i jesu, al ovo je širenje dezinformacija.

I kako je tebi omogućeno da kačiš vesti sa srbin.info, a nije u APR-u?

Jer suština da se nagomilavanjem tih lažnih vesti, prizove gašenje društvenih mreža?

E, oladi sa tim informacijama iz WORDA 95, možda i jesu, al ovo je širenje dezinformacija.

Jer suština da se nagomilavanjem tih lažnih vesti, prizove gašenje društvenih mreža?
СрбиНимфо нажалост јесте у АПР.

Ovo je prenošenje informacija.A srbin.info jeste dozvoljen izvor i u APRu.

jeste brate al kojih?
gde je potvdra?
foto sken spisa iz worda???
Dao sam link po pravilniku.Ja ne znam šta bi vas zadovoljilo niti me zanima,vest je prenešena u skladu sa forumskim pravilima.Ako vam se ne svidja,durite se i odjebite sa teme.

Jeste u apr

IN000162SRBIN.INFO2013-02-12НИБРС доо Београд-Нови БеоградРегистрованДетаљи

https://aplikacije3.apr.gov.rs/RemediaPublicWebSearch/MediaSearch/GetDetails/3154

Senzacionalisticki naziv teme.
Ne treba dizati paniku sa neproverenim informacijama. Autori tema bi trebalo da uzmu u obzir da je narod vec dovoljno preplasen koronom, vanrednim stanjem, policijskim casom i zaprecenim kaznama. Jos samo da sirimo neproverene info i da izadjemo u dnevnik : Evo zbog ove trojice sa krstarice ukidamo internet, kad ono slike 3 avatara. Salim se ali ono, znate da vucko prati sve drustvene mreze, krstarica mu je otvorena u tabu iza tvitera 😉

Senzacionalisticki naziv teme.
Ne treba dizati paniku sa neproverenim informacijama. Autori tema bi trebalo da uzmu u obzir da je narod vec dovoljno preplasen koronom, vanrednim stanjem, policijskim casom i zaprecenim kaznama. Jos samo da sirimo neproverene info i da izadjemo u dnevnik : Evo zbog ove trojice sa krstarice ukidamo internet, kad ono slike 3 avatara. Salim se ali ono, znate da vucko prati sve drustvene mreze, krstarica mu je otvorena u tabu iza tvitera 😉
Boli me k..šta on prati.Dokle više zaplašivanje tobož u cilju javnog mira a u stvari radi gušenja svake opozicije?

Dao sam link po pravilniku.Ja ne znam šta bi vas zadovoljilo niti me zanima,vest je prenešena u skladu sa forumskim pravilima.Ako vam se ne svidja,durite se i odjebite sa teme.

Pošta je državni preduzeće , znači kada se objavi na zvaničnom državnom kanalu ili u medijima koji su kredibilini kao Politika (šta god ti mislio o uređivačkoj politici) onda je to validno i kada izađe zvanično lice i kaže

Ove objave sa tarabe i ostale srbin.info (treba srbin kao reč zaštititi, pa mora dozvola za korišćenje u nazivu ) danase i slično mani nas

I koliko puta treba da vam se ponovi da ovim ne štetite AV ili vlasti oni su u svom svetu , a naš svet je ugroženiji od njihovog , prema tome nama svima nanosiš štetu ne njima

Monstrum izvrši državni udar i nikom ništa..uuu nemoj plašiti narod istinom..uuu ja sam djubre što prenosim vesti koje nisu potaman sa šarenom lažom..uuuuuuuuuuuuuuuuuuu:evil:
Srbin info uredjuje celavi kepec sa pletenicom Dejan P. Zlatanovic zajedno sa Boskom fasistom Obradovicem, na pauzama usmrcu malo droge jer normalan covek ne moze toliko lagati

Пошта Србије обуставила је у петак исплату сцоијалних давања за многе категорије социјално угроженог становништва због тренутне епидемиолошке ситуације.

Како су навели у обавештењу, исплате су укинуте због тренутне епидемиолошке ситуације и спречавања ширења коронавируса.

90431675_948017512267596_7972669794958704640_o.jpg
На списку обуставе исплату су дечји додатак, новчана социјална помоћ, инвалиднина, нега и помоћ другог лица, посебна новчана накнада, накнада за породични смештај, родитељски додатак као и накнада за тржиште рада.

Како сазнаје БИЗлифе портал, од суботе се обустављају и услуге Постекспреса.

Уплате за сада функционишу нормално.

https://srbin.info/drustvo/mediji-p...oc-pomoci-decjeg-dodatka-staje-i-postekspres/

Užas vučićeve nesposobnosti..Uskratiti primanja NAJUGROŽENIJIM kategorijama,socijalnim slučajevima,invalidima,deci,teško bolesnima,je GENOCID nad sopstvenim narodom.

Ministar rada Đorđević - Isplate se od ponedeljka nastavljaju
Tanjug – Đorđević: Od ponedeljka se isplate nastavljaju

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević reagovao je povodom informacija da je u pojedinim ekspoziturama Pošte obustavljena isplata socijalnih davanja i novčanih naknada i zahtevao je od rukovodstva Pošte da hitno nastavi isplate.

Boli me k..šta on prati.Dokle više zaplašivanje tobož u cilju javnog mira a u stvari radi gušenja svake opozicije?
Postujem i podrzavam rad Srbin info i alternativnih patriotskih portala. Samo treba ostati normalan, reagovati normalno. 🙂

Bolje ne koristi reč opozicija jer tamo ima mnogo poštenog sveta , a ti ćeš ogaditi tu reč ljudima i osta AV ... a on ima samo 50 godina .. pa sad vidi to je još dve tri decenije kao JBT

Pošta je državni preduzeće , znači kada se objavi na zvaničnom državnom kanalu ili u medijima koji su kredibilini kao Politika (šta god ti mislio o uređivačkoj politici) onda je to validno i kada izađe zvanično lice i kaže

Ove objave sa tarabe i ostale srbin.info (treba srbin kao reč zaštititi, pa mora dozvola za korišćenje u nazivu ) danase i slično mani nas

I koliko puta treba da vam se ponovi da ovim ne štetite AV ili vlasti oni su u svom svetu , a naš svet je ugroženiji od njihovog , prema tome nama svima nanosiš štetu ne njima
Molim te da ostaviš skičanje za sednicu sekte,ovde komentariši vest.Srbin.info je svakako uvaženiji i pouzdaniji izvor od vaših tolateoida.Kako komentarišeš vest?

Back